Spar2

Bedst live!

Spar2 får ofte skudt i skoene, at de er endnu bedre live end på plade, og med en samling sange fra ”Macho Man” i bagagen er der grund til at glæde sig til ”det forvoksede ungdomsklub orkester” Spar2 – som de ynder at kalde sig selv. Spar2 har eksisteret siden midten af 80´erne, og de sidste mange år har budt på 50-60 koncerter årligt. Alligevel sparer de aldrig sig selv. Spar2´s koncerter er – hver eneste gang – en energiudladning af højeste karat, og for publikum er det lige så svært at sidde stille, som det er at holde mund. Energien smitter simpelthen, og i snart 18 år har der lugtet fælt af fest, hvor end Spar2 har befundet sig.

Til gengæld for indsatsen har Spar2 fået et stort og trofast publikum, som i sidste ende er grundstenen i ethvert orkester. Den massive opbakning fra fans, lyttere og publikum landet over gav Spar2 ideen til singlen ”Velkommen til festen” som er dedikeret til det publikum, der holder orkestret i live. Den sang blev første single fra ”Macho Man”.

Når alt dette er sagt, så holder Spar2 sig ikke for fine til at kaste en rockklassiker eller to ud til publikum – hvis det er det, festen beder om. Den slags tager de ”på fornemmeren” i det erfarne orkester, og der er altid syng-med garanti, når Spar2 fræser hen over egne og andres hits. Spørger man Spar2 selv om succeskriteriet for en god koncert siger de: ”Det skal altid gå lidt galt”. Hvad det så end betyder…

De hedder Peter Ebberfeld (sang), Thomas Moesgaard (klaver), Jesper Steensbeck (guitar), Peter Bang-Rønne (bas) og Henrik Thomsen (trommer).
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail