Speedway 2

SPEEDWAY 2 er navnet på et århusiansk orkester med rødderne dybt begravet i luftguitarens nostalgiske kunst. Orkestret spiller musik fra dengang, Jolly Cola kunne købes i ungdomsklubben - og SodaStream var noget, man kunne byde på derhjemme.
SWEET, KISS, DEEP PURPLE, GASOLIN OG THIN LIZZY var heltene i en ellers trist dagligdag ude i provinsen.

Dengang en sort pung med tilhørende alminiums kam i baglommen (for ikke at forglemme de hvide sports sokker, som var smøget uden over buksekanten på stone-washed cowboy bukser), var en ligeså naturlig del af dagligdagen, som hvordan man kunne få den grønne Puck Maxi til at klippe hastighedsbegrændsningen!

Orkestret spiller kopi-musik fra de sene 70’ere og op til nutidens største hits - dog i en til tider temmelig humoristisk fortolkning. Konceptet er skruet sammen efter devisen; Vi spiller sange, man bare ikke spiller, hvis man er seriøs rockmusiker.

At orkestret består af seriøse rockmusikere ses dog tydeligt, når man nærlæser deres baggrund i forskellige danske orkestre som f.eks: Nice Little Penguins, Emotions, Dicte, Rock Nalle, At Least Beauty og Mek Pek Party Band.


Single guitar: Søren Hansen alias “Søren Ole”
Sang og rytme guitar: Thomas Fleron alias “ Thomas Ole”
Bas: Anders Nielsen alias “ Ole Anders”
Trommer: Carsten Jensen alias “Carsten Ole“
Rytmeguitar: Michael Jensen alias "Mike Ole"

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail