Stagebreakers Band

Book Stagebreakers her

Musikerne i Stagebreakers er alle uddannede fra konservatoriet og har arbejdet som professionelle musikere gennem mere end ti år. De har spillet på store scener i både ind- og udland, ved TV-shows og festivaler, og de har optrådt med store navne som Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Peter AG, Zididada, Lis Sørensen, Anna David og mange flere. Stagebreakers er en oplevelse i absolut topklasse.

Du skal booke Stagebreakers fordi

Gennem de sidste par år har Stagebreakers for alvor slået sig fast som et af Danmarks bedste livebands. Der er da også tale om den absolutte elite inden for danske musikere. Bandets store erfaring er guld værd, for det har givet dem en fantastisk fornemmelse for publikum og festen, der betyder, at de altid leverer det rette show til den rette fest. De har specialiseret sig i at levere underholdningen til store og mellemstore virksomheder, der ønsker en sikker håndtering af festens højdepunkt, og de er det perfekte band til firmafesten. Bandet er en oplevelse i absolut topklasse. Bandet leverer et underholdende og medrivende sceneshow, der ikke bliver glemt lige med det samme.

Bookes som:

Forespørg på Stagebreakers

Send en uforpligtende forespørgsel på Stagebreakers og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

    Stagebreakers var et super fedt band. De ankom i god tid og havde styr på det hele – og fik fyldt dansegulvet lige fra starten.

    Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

    Tak til Xclusive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

    Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

    MORTEN BÆKSGAARD / SSP

    "Bandet Stagebreakers var rigtig godt, spændte bredt i deres repertoire. Det var tydeligt at se, at de hyggede sig med os og nød at spille. Derudover er det nogle fantastisk søde unge mennesker og også her meget behagelige at arbejde sammen med.

    Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xclusive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

    Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst bandet Stagebreakers."

    LENE IBETH FROST / FORCA

    "Vi bookede Stagebreakers ved Xclusive Entertainment ApS, hvor vi havde et rigtig fint samarbejde. Vi blev mødt med en professionel indstilling og et fantastisk engagement i netop vores arrangement.

    Fra første tone fik Stagebreakers for alvor sat gang i festen, og dansegulvet blev fyldt. Stagebreakers formåede at holde stemningen i top i den aftalte spilletid, og vi købte endda yderligere spilletid, da gæsterne ikke ville have, at festen skulle slutte.

    Både bandet Stagebreakers og bookingbureauet Xclusive Entertainment er yderst professionelle og meget behagelige at arbejde sammen med.

    Tak for festen. Måske vi ses til næste år!"

    LOUISE S. / EJENDOMSFORENINGEN DANMARK

    "Stagebreakers overgik alle vores forventninger til vores bryllup. Det var helt fantastisk, og vi har kun fået god feedback på Stagebreakers. Det var utroligt som Stagebreakers kunne få alle med på dansegulvet, og alle havde et brag af en fest. Selv min mand som absolut ALDRIG danser, kunne ikke lade være med at blive draget ud på dansegulvet.

    Jeg er allerede blevet kontaktet af flere af gæsterne, som ville høre hvordan jeg havde fået sådan et fedt band som Stagebreakers.

    Også en stor tak til Andreas Mikkelsen for god service. Du var altid klar til at hjælpe, og meget fleksibel når jeg kom med ændringer i programmet, og generelt havde spørgsmål om hvordan og hvorledes.

    Bryllpsbands.dk & Stagebreakers får en STOR anbefaling fra os.

    I er simpelthen en af grundene til, at vores familie og venner stadig snakker om at det var årets fest :-) Derfor TUSIND tak for alt.

    Peter og Maria /

    "Tusind tak for et fantastisk band - Stagebreakers forstår at få gang i en fest!"

    Sarah Falck /

    ”Stagebreakers var super gode! Ingenting at klage over. De skabte en god fest”

    Mia og Martin /

    Tusinde tak til Stagebreakers for en fantastisk oplevende til vores bryllup. I var super professionel og skabte en helt unik stemning, som vi er meget taknemmelig for. Der var stemning, nærvær, energi og masser af god musik. I satte de perfekte rammer til den god fest og musik oplevelse!

    Claus og Tina /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.