The Trio

En god, alsidig blanding af hits på stribe er hvad I kan forvente, når The Trio kommer og spiller op til fest. The Trio er masser af danske og udenlandske hits gennem de seneste 50 år, nye som gamle. Hits af forskellige kunstnere bliver serveret på dansegulvet, f.eks: TV2, Gnags, The Beatles, Robbie Williams, Stevie Wonder, Elvis, Sting, Thomas Helmig og mange flere (se repertoire-listen). Det giver helt sig selv, at folk hurtigt strømmer på dansegulvet, når The Trio går i gang. The Trio spiller med stor spilleglæde, og energien smitter af på publikum. The Trio lægger vægt på at komme udover scenekanten og skabe god fest og glæde.

The Trio består af 3 topprofessionelle og dygtige musikere, som har oparbejdet sig et kæmpe repertoire ved at spille ved et utal af fester. Musikerne i The Trio er erfarne og kompetente herrer som gennemtiden har spillet med navne som Mek Pek Partyband, Peter Viskinde, Lars Jansson, UFO Yepha, Maria Lucia, Ida Corr, samt andre kopi-partybands såsom Tennis og Boogieknights. Så The Trio ved bestemt, hvad der kræves for at musikken til festen bliver en succes.

The Trio fås også som større partyband, f.eks. som kvartet med pianist eller sangerinde. Eller evt. med saxofon. Om jeres fest er et bryllup, en fødselsdag eller en firmafest vil The Trio passe godt ind i arrangementet.

The Trio tilbyder også at spille en blanding af jazz-standards og evergreens hvis I har brug for noget mere stille musik til maden eller en reception  - for eksempel herpå lyt til musik nr. 4.

Med The Trio er man sikret succes.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail