The Jinglebell Broadband

Vil du fokæle dine medarbejdere og se julelysene i deres øjne eller blot belønne dem for deres gode indsats med en lille musikalsk overraskelse og derigennem bringe glæden og de varme følelser frem i vinter mørket? Så gør som flere andre virksomheder – få en times musik med The Jinglebell Broadband.

The Jinglebell Broadband er det perfekte musikalske juleunderholdnings indslag, når det handler om at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Det kan være før julefrokosten, ved personalejulegave uddelingen, eller som en overraskelse, ved en frokostpause i julemåneden eller en morgen ved indgangen når medarbejderne møder på arbejde. Alt sammen medvirkende til at få arbejdet til at glide lettere og bringe et smil frem på læberne i en ofte stresset måned.

The Jinglebell Broadband repertoire består af loungy og jazzede udgaver af de kendteste julestandards som f.eks.
”Santa Claus Is Coming To Town”,
”Jinglebell Rock”,
”Last Christmas”,
”Let it snow, Let it snow, Let it snow”,
“The Christmas Song” og mange flere.

Med gennemarbejdede, flotte og luftige arrangementer fylder The Jinglebell Broadband ethvert lokale med julevellyd fra de fire fantastiske musikere:

Den smukke sangerinde Susanne Ørum kendt som den fløjlsbløde stemme i Me, She & Her, der her glimrer med sine levende og betagende fortolkninger af de herlige julesange, og på lækreste vis backes up af vibrafonisten Morten Grønvad, hvis virtuose spil har henrykket publikum ved et utal af indspilninger og koncerter med bl.a.. Lis Sørensen, Jacob Haugaard, Master Fatman og Radioens Bigband, bassisten Christian Hougaard, i sin tid Niels Henning Ørsted Pedersen’s yndlingselev der spiller med en melodisk sans der næsten overgår hans mesters, og trommeslageren Jonas Johansen, hvis drivefyldte og økonomiske spil giver The Jinglebell Broadband det ultimative rytmiske fundament, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Tilsammen en dejlig juleoplevelse der skal høres!!

Som en ekstra bonus er der mulighed for at hyre The Jinglebell Broadband med ekstra musikere, som f.eks. en hornsektion, strygere, eller - som den glade og sammenrystende event ved julefrokosten - med en udvidet latinamerikansk rytmegruppe samt et par cubanske salsadansere, der  kan undervise julefrokostens deltagere i at danse salsa!!  Sidstnævnte kan endda også gennemføres ved et stort deltagerantal <300 pers.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail