X Factor Bandet

Book THE X ORCHESTRA her

X Factor Bandet, bandet The X Orchestra, er en fast og vigtig bestanddel af DRs ekstremt populære underholdningsprogram X Factor,. Som backingband har de leveret musikken til solisterne og grupperne på scenen gennem de sidste 9 sæsoner. The X Orchestra er et yderst populært og topprofessionelt band. De har gennem de seneste år optrådt med de største danske internationale stjerner. Det gælder bl.a. Take That, Thomas Helmig, James Blunt, Nik & Jay og mange flere.

De største hits fra ind- og udland

Bandet mestrer alverdens genrer, og de har et bredt repertoire. De tager de sidste 50 års største pop-, rock- og disco-hits fra både ind- og udland under kærlig behandling.
Musikalsk kommer bandet vidt omkring, og I kan forvente at høre alt fra Earth, Wind and Fire, George Michael til Whitney Houston. Der er med andre ord ingen grund til at lade danseskoene blive hjemme, for de spiller med garanti noget for enhver.

Succesfuldt 7-mandsorkester

The X Orchestra blev dannet af de anerkendte kapelmestre Daniel Fält og Kim Enk, der begge har stået bag store internationale musiksucceser. I dag er det et yderst professionelt og særdeles populært 7-mands orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere. Bandet optræder ikke kun under X Factor, de har x factor. Bandet er det perfekte valg, hvis du ønsker en aften, hvor musikken er af højeste kvalitet, og der med garanti skal sættes gang i dansegulvet.

Bookes som:

Forespørg på The X Orchestra

Send en uforpligtende forespørgsel på The X Orchestra og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    ”Vi var så heldige at have besøg af The X Orchestra og DJ Per Kristensen til vores sommerfest. Knap 200 feststemte gæster var klar til det helt store show. Vi må sige, at begge artister levede fuldstændig op til vores forventninger og leverede en fantastisk indsats, som gjorde netop denne aften speciel. Vi giver dem 5 måger ud af 5 stk. (Man er jo fra Skagen).”

    THOMAS HANSEN / FF SKAGEN A/S

    The X Orchestra er de vildeste! Det er tydeligt at høre at det er et topprofessionelt orkester. Vi er helt blæst bagover hvor super fede de er. Vi har fået så mange kommentarer over det vilde orkester, der fik dansegulvet fyldt. De var det helt rigtige valg til festen!

    Og du skal have en kæmpe tak for dit store engagement i vores fest! Det er en fornøjelse at arbejde sammen med professionelle folk, der kan deres kram. Der går nogle år inden vi skal holde så stor en fest igen, men det bliver ikke sidste gang vi kontakter dig. Det giver sådan en god tryghed at du svarer hurtigt på mails og er kontaktbar hele tiden. Derudover var vi meget glade for at du var med på Nr. Vosborg og sikrede at alt omkring de 4 kunstnere var koordineret. Vi vil til enhver tid anbefale dit bureau til andre.

    Rigtig god dag!

    Rikke Bech / Privatkunde

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.