Thomas Madvig

Book Thomas Madvig - En DJ i verdensklasse

Der er få, der har så mange års erfaring som Thomas Madvig. Han blev international kendt, da han i perioden 1996-1999 arbejdede som vært på MTV. Han stod bag Nordic top 40 og Select MTV, og han har arbejdet som radiovært på P3, hvor han blandt stod bag ’Det Store Mix’ sammen med Krede og ’Madvig plus Østergaard’. Derudover har han arbejdet som producer og er indehaver af sit eget pladeselskab og sin egen natklub.

Han optræder også som DJ, og han er en utrolig populær en af slagsen. Han har i dag mere end 27 års erfaring fra en række forskellige klubber og er en fast og vigtig del af den danske klubscene. Han var ikke mere end 12 år gammel, da han debuterede som radiovært. Som 17-årig havde han sit første job som DJ. Siden da har musik været en stor del af hans liv, og han har på den ene eller andet måde altid beskæftiget sig med musikken – særligt den elektroniske.

Alt inden for elektronisk musik

Musikalsk bevæger han sig inden for house, deep house, tech house, minimal house, electronica samt lounge og chillout. Han mestrer som få at få alle genrer til at gå op i en højere enhed. Når han står bag pulten, er der garanti for en musikalsk oplevelse uden lige.

Æresprisen for langvarigt engagement

Madvig brænder for musikken, og hans glødende engagement og talent har båret frugt. Han har høstet stor anerkendelse blandt folk i musikbranchen og er blevet tildelt DDJAs ærepris, Kim Schumachers DeeJay-Pris, der gives til personer, der er kendetegnet ved et stort og langvarigt engagement, inspiration og ikke mindst betydning for den danske klub- og DeeJay-kultur.

Han modtog prisen for sin ukuelige tro på den ægte house-musik og sit store arbejde inden for branchen blandt andet med at spotte de nyeste talenter og dele ud af sin mangeårige erfaring. Juryen gav Thomas Madvig prisen for at være lige præcis den, han er – et vigtigt bidrag til og af stor betydning for housescenen.

Bookes som:

Forespørg på Thomas Madvig

Send en uforpligtende forespørgsel på Thomas Madvig og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    Thomas Madvig var fantastisk, og han klarede det til UG. Hele arrangementet var en stor succes, og Thomas Madvig var i den grad med til at få festen i mål.

    METTE KØNG OLSEN / NORDIC EVENT A/S

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.