Thomas Stadsvold

Book Thomas Stadsvold direkte her

DJ-karrieren har udover et utal af firmafester og bryllupper bragt ham til udlandet i både Spanien, Frankrig og Grønland. Derudover, har han spillet over hele Danmark såsom Jomfru Ane Gade, Løkken, Aarhus og i Københavns pulserende natteliv, hvor natklubberne er spillet tynde.

Som DJ har Thomas uden tvivl en vanvittig erfaring, der gør ham i stand til at aflæse publikum, i det øjeblik han træder ind i lokalet. Siger du Stadsvold, så siger vi festgaranti.

Perfekt til firmafesten

Musikstilen tilpasser han altid meget nøje til hver enkelt fest. Publikums sammensætningen dikterer hvilke genre der skal, og ikke skal spilles til festen. Han er et perfekt match, til større samt mindre arrangementer, hvor han formår at tilpasse musikstilen således, at den tilfredsstiller alle gæster på tværs af generationer, nationalitet og alder.

Bookes som:

Forespørg på Thomas Stadsvold

Send en uforpligtende forespørgsel på Thomas Stadsvold og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    DJ Thomas Stadsvold var en super cool oplevelse. Både kunder og ansatte havde en fantastisk dag med den fedeste musik. Thomas Stadsvold ramte plet med en stil som passede alle.

    JES D., COUNTRY MANAGER / EPLEHUSET DANMARK A/S

    Vi havde en fantastisk fest som blot blev endnu bedre, da DJ Thomas Stadsvold gik i gang med at spille. Alle var på dansegulvet, og der blev danset fra start til slut. Thomas selv var rigtig sød og imødekommende.

    LILJE D. /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.