Torben Chris

En af de helt tunge i stand-up

Torben Chris har efterhånden flere år på bagen inden for dansk stand up, og han har slået sig fast som en af de helt tunge drenge i branchen. Han er kendt for sin optræden ved “DM i stand-up”, “Comedy Fight Club” og medvirken i ”Zulu Kvægræs”, værtsrollen ved Comedy Aid og Comedy Zoo, de to populære shows “Men’s Room” og “Men’s Room 2” med Thomas Hartmann og det anmelderroste og udsolgte one-man show “JYDELOGIK”.

Jydelogik

Torben Chris er en kompromisløs komiker. Når han optræder, er intet helligt, og han er en modig mand. Det blev tydeligt, da han lagde et billede af sig selv og sin datter i badekar sammen på Facebook. Billedet delte han, fordi han i sit one-man show ”Jydelogik” tager fat i og laver sjov med det, han kalder danskernes ’nøgenforskrækkelse’. Han er nemlig ikke bange for at tage fat i sprængfarlige emner. Billedet blev på blot fire timer liket mere end 24.000 gange, delt over 2400 gange og nåede sidenhen verden rundt.

Utrolig situationsfornemmelse

Han har en utrolig situationsfornemmelse. Han evner at mærke sit publikum, hvad det er for et publikum, hvad de ønsker, og hvordan man bedst rammer dem, og han former hurtigt sit show derefter. Det betyder også, at han kan finde på at snakke om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker den ene aften og genkendelige hverdagssituationer som McDonaldsbesøg og cykelture den anden aften.

Bookes som:

Forespørg på Torben Chris

Send en uforpligtende forespørgsel på Torben Chris og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Jeg vil med glæde give min anbefaling af Torben Chris.

    Torben Chris formåede at få alle deltagere, inkl. nogle af de svenske gæster til at more sig. Han havde sat sig ind i, at det var butiksansatte han optrådte for, og det gjorde showet langt bedre. Torben Chris var langt bedre end forventet, og der var kun rosende ord fra alle vores gæster.

    Torben får den største ros herfra, og jeg ville med glæde booke ham igen."

    RUNE GJETTING / GLITTER

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.