Torsten Christensen

Torsten Christensen er et fantastisk tilbud til receptioner, festivaler, spillesteder, firmaarrangementer, universitetsfester, bryllupper, fødselsdage, cafeer, firmafester m.m.

Torsten Christensen er en meget dygtig musiker og entertainer og kendetegnet ved en stor teknisk dygtighed på sin guitar, en stærk dynamisk vokal, og sidst men ikke mindst en fantastisk evne til at underholde og inddrage sit publikum, på en professionel og imødekommende måde.

Torsten Christensen er professionel musiker og har tidligere levet i Spanien, hvor han har instrueret og været med i store underholdningsshow med sang og dans på store hoteller og restauranter.

Med Torsten Christensen er kvaliteten virkelig i højsædet og en aften i selskab med Torsten Christensen vil aldrig blive glemt.

Torsten Christensen var i 2007 med i TV2s ”Scenen er din” hvor han nåede til delfinalen. Dommerne roste Torsten Christensen meget for sit fantastiske sceneshow og hans evne til at få publikum i salen med.

Xcluzive Entertainment Aps. kan tilbyde Torsten Christensen i følgende sammenhænge:

Som Solist med Guitar under middag eller reception: Robbie Williams, Tracy Chapman, U2, Danseorkestret, Lenny Kravitz, Lionel Richie, Thomas Helmig og mange flere.

Som sanger med Pianist eller guitarist ved middage, receptioner, cafeer og lign..

Som udgangspunkt 2 gange 45 min., men kan tilpasses!
Repertoire: Tony Bennet, Billie Holiday, Frank Sinatra, Dean Martin, The Platters, The Temptations, Duke Ellington – et rigtigt crooner repertoire!

Torsten Christensen er en sikker succes hver gang.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail