Turn on Tina

Turn on Tina fortsætter festen, hvor Tina Turner takkede af.
- A tribute der på blot fire år har manifesteret sig som det ultimative Tina Turner show.

Turn on Tina’s indiskutable frontfigur er den uforlignelige herresopran, Peter Andersen. Tro det eller ej: med sin karisma og med sin stemmepragt - der spænder over hele tre oktaver - er Peter simpelthen Tina Turner’s ultimative alter ego!

Turn on Tina leverer hele Tina Turner’s perlerække af hits, fra ‘River Deep’ over ‘Nutbush City Limits’, ’What’s love got to do with It’, til ‘Private Dancer’ og ’When the heartache is Over’. – Alt sammen i et storslået scenarium af lys, lyd og fyrværkeri.

Turn on Tina har, under deres tidligere navn Tina Turner Jam, optrådt adskillige gange på nationalt TV, samt begejstret tusinder af mennesker på de vigtigste danske rockklubber og festivals.

Kulminationen ved sidste års Skanderborgfestival blev således startskud til et omfattende internationalt fremstød, ikke af et jamband, men af et fuldendt totalshow der skal videreføre myten om Tina Turner for Tina Turner fans overalt i verden.

Turn on Tina´s nye show har med stor succes haft premiere på 2 af landets vigtigste spillesteder Store Vega, København og Train, Århus, og vil i sommerens løb kunne ses og høres på en lang række af sommerens festivals i Danmark, samt i bl.a. Tyskland, Schweiz og Marktrock i Belgien – en festival med over 20.000 tilhørere, og i øvrigt arrangeret i samarbejde med Tina Turners samarbejdspartnere i området!!

Tina Turner har sagt farvel. Men med Turn on Tina lever sangene og showet videre, så tæt som man kommer på – simply the best!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail