Zididada

Kendskabsgraden til Jimmy Colding og Danny Linde (Zididada) har de seneste år udviklet sig til at være enorm. Med omkring 60 koncerter sommer efter sommer og et utal af kæmpehits på bagen, har Zididada manifesteret sig som et solidt og sammentømret band med stor succes.

Zididada blev dannet ved en tilfældighed. Jimmy og Danny havde spillet i primært det københavnske værtshus- og spillestedsmiljø i henholdsvis 7 og 11 år, inden de mødtes en aften på bluesklubben "Mojo". Den aften "klikkede" det med det samme, og næste gang de stak deres musikhoveder sammen, skrev de deres to første singler. De havde allerede på det tidspunkt opfyldt deres drøm om selv at lave musik og komme ud og spille for folk. Næste drøm blev indfriet, da de fik en pladekontrakt med Medley Records.

Zididada brød gennem lydmuren i efteråret 1998 med den forrygende ørehænger "Please Ya, Lisa", der blev udsendt i oktober 1998 og derefter holdt sig top 100 på airplay-charten så længe, at sangen stadig lå der, da de to efterfølgende singler, "Rock My Boat" og "Sugartop", gjorde deres hitentré – op til ni måneder senere!

Zididada er et show band der forstår at få folk med og laver en fest hver gang!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail