Zindy Laursen

Zindy Laursen debuterede i 1992 melodi grand prix, hvor hun sammen med med Jan Parber fik en fornem 2.plads.

Det førte frem til at Zindy Laursen blev frontfigur I hitgruppen Cut`n Move, som, i de år hun var med, lå top 10 I tyskland og nummer 1 over det meste af verden. Bandet solgte over 1 million plader. Den efterfølgende plade, med hittet I'm Alive" blev en tilsvarende succes og bandet turnerede over hele verden, fra Tyskland, England, Frankrig, Spanien, Italien og helt til Australien.

Efter Cut`n Move’s opløsning i 1995 arbejdede Zindy Laursen i teaterverdenen bl.a. i forestillingen "Hair".
Efter succesen af fyldte huse med 1800 mennesker hver aften, gik Zindy Laursen i gang med sin solo plade, som blev udgivet I 1998 - pladen blev en stor succes.

Zindy Laursen brugte året til at turnere i Danmark og udlandet og efter 1 års promotion gik hun i gang med at spille teater igen. Denne gang var det "Snedronningen" på Østre Gasværk, hvor hun spillede den lille onde røverpige.

Herefter var der bud efter Zindy's evner på en scene, og igen i musical sammenhæng. Det var "RENT", som bød sig, hvor Zindy Laursen spillede den lesbiske advokat Joanne. "RENT " har været opført i de fleste lande og har været én af de største musicals de seneste 15 år.

I 2001 kom Zindy med I TV-showet "Venner for livet", hvor hun sammen med rapperen Kuku og bandet Boogaloo, blev del af gruppen ZindyKukuBoogaloo. I September samme år udgav ZindyKukuBoogaloo en plade, med alle sangene fra showet. Cd'en solgte i næsten 100.000 eksemplarer!

I 2002 flyttede Zindy til USA og bor i øjeblikket i New York!

Zindy kan bookes som gæstesolist til et af vores partybands!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail