Book Master Fatmen

Master Fatman

BOOK MASTER FATMAN DIREKTE HER!

Få mere info om MASTER FATMAN

Book Master Fatman som vært eller konferencier til jeres firmafest eller event. Master Fatman kan også bookes som DJ eller i en kombination som konferencier og DiscJockey.

Billeder af Master Fatman - se mere her!

Ved at leje Master Fatman er i sikret en veloplagt konferencier som udfylder vært rollen perfekt. Master Fatman introducere den underholdning og musik i måtte ønske jer til firmafesten og kan samtidig være DJ i bandets pauser samt evt. efter bandet. Konferencier Master Fatman sørger for at musik og underholdning bliver præsenteret med et blink i øjet.

SE MASTER FATMAN GALLERI

Master Fatman har flere gange medvirket i tv-programmer som Vild Med Dans, Hiv Stikket Ud m.m.

Master Fatman blev i 2008 udnævnt som ambassadør for Fairtrade. Master Fatman er forkæmper for Fairtrade og bliver derfor ofte kaldt Fairtrade Fighter.

Læs mere om DJ & Konferencier Master Fatman

Karneval i Rio - Få den ægte karnevals stemning med Master Fatman og hans skønne samba dansere. Kontakt Xcluzive Entertainmetn for booking af Master Fatman og hans brasilianske dansere.


KOSMISK BANKO MED MASTER FATMAN


Master Fatman og kosmisk banko er en ny fresh måde at være sammen på. Utraditionelt og traditionelt på samme tid, mystisk dragende og meget bankoagtigt med masser af dramatik, spænding, halve ænder, sidegevinster, hammondorgel, spontane indfald og dyb koncentration.

Kosmisk banko holdopstilling:
Master Fatman (banko og opråber).
Dan Hemmer (Hammondorgel, drama og suspense).
John Kørner (207 cm høj, poseryster og chefkontrollant).
Amina (gavepige samt kys & kram).
Johnny Conny Tonny Thomas (runner & dansktopsanger).
Anders (runner & pigernes yndling).

Som et ekstra indslag, er det nu også muligt at krydre showet med enten Maria Montell, Dario Campeotto eller Nana Lüders. De vil indgå som det "hemmelige" element i løbet af showet. F.eks. vil det være muligt at få Dario Campeotto til at croone for vinderne!

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail