Stand up

Amin Jensen
Komikeren og entertaineren startede som taxichauffør / dørmand / massør / vinduespudser / gaffeltruckchauffør - og har den dag i dag udviklet sig til Danmarks største komiker!
Amin Jensen er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom han er et produkt af den danske stand-up genre, så har han formået at udvikle sig og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som komiker, parodist eller som sanger.
Når Amin Jensen laver sine rammende parodier, sjove livs-betragtninger eller gennemhuller simple hverdags ting, får han det til at blive hylende morsomt. Amin Jensen går altid til grænsen, men aldrig over. Han går altid efter bolden og ikke efter manden.
Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme, mundharpen på tværs i det store gab og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig. Amin er på en gang utrolig morsom og charmerende, hvad enten han kommer steppende hen over scenen eller giver den i al sin magt og vælde som parodist, så virker det altid utroligt elegant og det er netop det der kendetegner Amin Jensen.
Amin Jensen er gennem-musikalsk og spiller på mange instrumenter, nogle gange samtidig. Amin Jensen er også en af de få entertainere der selv skriver tekst og musik.
Tag ikke fejl af det skikkelige ydre, for under overfladen syder og bobler det med vanvittige indfald og oftest en meget hurtig replik direkte til publikum. Amin er utrolig populær og folkekær - det ses ikke mindst i anmeldelser og solgte billetter.
Alle kender "Hit Med Sangen", hvor Amin Jensen på fornem vis udfyldte værtsrollen! Selv i genudsendelserne har programmet ligget nr. 1 på top 20 i seertal. - Dette er nok en af de eneste gange i TV-historien dét er sket...
Derudover kender vi også Amin Jensen fra hans shows: Hans første one man show; "150 kg over bæltestedet", er fra 1999, og blev efterfulgt af "Stort" fra 2000. I 2003 udkom Amins 10-års-jubilæums-show; "Hit med Amin", som er optaget under 40 udsolgte shows rundt om i landets teatre- og koncerthuse! I 2005 turnérede Amin med "Blæs På Dk" - og året efter - i efteråret 2006 - udkom Amins debutalbum ("It Feels Right"), som trods en forholdsvis hård medfart i pressen, alligevel gik rent ind hos publikum, og dermed indbragte Amin en guldplade for salget af 25.000 eksemplarer!
Peter Langdals opsætning af den nye Olsen Banden Musical fik premiere i Tivolis Koncertsal d. 8. februar 2008, hvor man kan opleve Amin Jensen i rollen som Keld.
Til efteråret 2008 turnerer Amin Jensen landet rundt med sit 15 års jubilæumsshow "Stort II"Anders Fjelsted
Anders Fjelsted er en af FBIs rutinerede komikere, og med sin 100% skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE skal underholdes.
Anders Fjelsted er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders Fjelsted er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders Fjelsted i sit eget liv, men ofte også hos vennerne - til deres store fortrydelse.
Anders Fjelsted har optrådt i mere end 10 år og har været vidt omkring med sin humor. Han har arbejdet for såvel P3, som The Voice og har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge. Anders Fjelsted har flere gange været vært ved DM i stand-up, ligesom han flere gange har medvirket i programmerne "Stand-up.dk".
I 2005 drog Anders Fjelsted sammen med kollegaen Thomas Hartmann til Irak for at optræde for de danske tropper. Oplevelserne og showet fra denne tur har man senere kunnet opleve på TV2-Zulu i programmet "Komikere i krig". Samme år gjorde han sig bemærket i forbindelse med "Talegaver til børn", et show Anders Fjelsted har medvirket i siden 2001.
I 2006 startede Anders Fjelsted som japansk inspireret vært på TV2s børneprogram "Sukiyaki". Senere var han vært på DR1 programmet "SommerZonen" sammen med Michael Carøe og gæstede forskellige danske sommervarme byer. Anders Fjelsted leverede fed underholdning og tjekkede pulsen på flere danske byer.
Anders Fjelsted var i 2006 sammen med Sebastian Dorset konferencier ved "Talegaver til Børn". Desuden var Anders Fjelsted også co-vært ved DM i stand-up.


Brian Mørk
Når Brian Mørk inviterer os indenfor i sin verden, kan vi kun le af lettelse over, at det er Brian Mørk, der er vokset op dér og ikke os. Nogle vil påstå, at Brian Mørks barndom var dyster og sær - og de vil have ret. Brian Mørk blev ikke så meget født som løsladt efter 9 måneders isolation, og han fik at vide, at hvis han ikke opførte sig ordentligt, så røg han ind igen. Den slags sætter sine mærker. Brians Mørks evner er ikke gået verden forbi, og han har på rekordtid skabt sig et navn inden for comedy-branchen.
Brian Mørk skabte sammen med Thomas Hartmann showet ”For Your Eyes Only”, som spillede for fulde huse, og sammen med kollegaen Carsten Eskelund fungerede han som vært på UNICEF’s ”Talegaver Til Børn” i 2005. Som humørforfatter er Brian Mørk en af de mest brugte i dansk TV. Brian Mørk har været fast del af redaktionen bag populære programmer som TV3s ”Parlamentet”, TV 2’s ”Rock 'n' Royal” og “9 ud af 10”, ”Gintbergs Store Aften” og ”Dolph og Wulff” på DR2. Derudover har Brian skrevet programmer som TV 2s ”Styr på dyr”, DRs ”Familien Morgenhår” og ”Zulu Awards”.
Brian Mørk er en travl herre og en af de nye tunge drenge i branchen. Gennem de senere år har han ageret vært på Radio 100FMs ”Morgenhyrderne” sammen med Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj og Andrea Elisabeth Rudolph og været forfatter og medvirkende i sketch-programmet ”Gustne Gensyn” på TV2 Zulu. I 2006 kastede Brian Mørk og kollegaen Christian Fuhlendorff sig over en fri fortolkning af Biblens til tider mærkværdige indhold. Showet “Biblen” blev et uhyre aktuelt og mediedækket show med nye vinkler på Jomfru Maria, Abraham og selveste Vorherre.


Carsten Bang
Carsten Bang er født på et alderdomshjem i Jebjerg. Han er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov. Carsten Bang har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, det passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin.
Intelligent og underfundig
Har Satan en fætter? spurgte Carsten i sit første solo show og kastede sig bl.a. over tro, overtro og egoismen, der ind i mellem er djævelske problemer, der styrer den daglige orden. Showet blev en kæmpe succes i 2006. Men i det hele taget er Carstens materiale originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.
En alsidig herre
Carsten spiller med i de danske spillefilm ”Regel nr. 1” og ”Villa Paranoia” og var en femtedel af turnéen ”Fem på Flugt”, som turnerede på de danske spillesteder i foråret 2003. Desuden var han fast besætningsmedlem på DRs satireprogrammer med Jan Gintberg som kaptajn. I 2005 optrådte Carsten Bang på ”The Fringe Festival” i Edinburgh, som er verdens største comedy festival. Efterfølgende har han optrådt på ”Comedy Store” i London og har brilleret som medvært på ”DM i indsamling” på DR1, til fordel for forældreløse børn i Afrika. I samarbejde med Mick Øgendahl stod han i 2005 desuden for manuskriptet til DR2s ”Filmmagasinet special: Svinedrengen the movie”, som de begge spillede med i. Filmen blev nomineret til en tv-pris.
I 2005/2006 udvidede Carsten Bang sin kunstneriske løbebane i det anmelderroste teaterstykke ”Gynt” på Betty Nansen Teatret i København. Stykket, som spillede for fulde huse, blev til i samarbejde med kollegerne Jonatan Spang og Rune Klan samt rapperne Blæs Bukki fra ”Bikstok Røgsystem” og Geolo G  fra ”Malk de Koijn”. Her spillede Carsten ”sig selv” som komiker, men var også en overbevisende aldrende Ibsen og en spændstig Gynt. I 2007 var Carsten mentor og kommentator for kollegerne i "Comedy Fight Club" på TV2 Zulu.
Carsten Bang debuterede i februar 2008 som dramatiker med den anmelderroste forestilling "Gud' me" på BaggårdTeatret i Svendborg.


Carsten Eskelund
Selvsikkerhed & charme
Carsten Eskelund er yderst kreativ, når han optræder. Siden sin debut i 2000 har han fået umådelig meget ud af sine medførte evner til at improvisere og konversere med publikum. Jokes – improviseret som planlagte – leveres med en uovertruffen selvsikkerhed og charme, når Carsten Eskelund går på scenen. Carsten Eskelund har altid et stort arsenal af intelligente, usædvanlige og ikke mindst super grinagtige pointer med i sit velstrukturerede materiale.
Ved flere lejligheder har Carsten Eskelund brilleret i Stand-up.dk på TV2 Zulu, og han vakte stor begejstring som vært i showet ”Talegaver til Børn” i 2005 samt for sin optræden i "Den Ægte Vare" i 2002.
Ushi Heikos stemme
Carsten Eskelund er en mand med et sjældent tempo. Carsten Eskelund har leveret jokes, satire og skæve replikker til bl.a. ”Parlamentet” på TV3 og Rune Klans ”Tar-tar” på TV2. Carsten var med til at udvikle ”Zulu-Bingo” sammen med Geo og det var ham, der leverede det komiske overblik til Annette Heicks øresnegl i tv-programmet “Ushi Heiko”. Carstens forrygende tempo kunne også opleves i Comedy-programmet “Gustne Gensyn” med Jonatan Spang på TV Zulu.
Carsten Eskelund har været fast vært på Kulkafeens ”Stand-up Comedy Deluxe” i København og har bl.a. grundlagt et af verdens bedste quizshow ”Den Hvide Lektie” sammen med sin gode ven og kollega ”MC”. P3 gjorde quizzen til en radioquiz i 2006, og her fik Carsten Eskelund sin ilddåb som radiovært sammen med “MC”. På Radio 100 FM har Carsten Eskelund været “sommerhyrde” og desuden støvsuge-glad vært på radioshowet “Carsten og Kathrine” med værten Kathrine Milberg ved sin side. Carsten Eskelund har også skrevet godnathistorien “Den lille Paul med papmachehunden”, der findes i bogen “Til Dig Fra Os”.


Casper Christensen
Casper Christensen kan i nogen grad påtage sig æren for, at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på stand-up, at han besluttede sig for at blive komiker. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper Christensen. Casper Christensen var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme, der tog fat på den i Danmark stort set ukendt stand-up-genre.
Fra tæsk til klovnerier
Caspers grænseoverskridende humor stod bag radio-satire showet “Tæskeholdet” fra 1996, hvor Casper Christensen sammen med Jan Gintberg, Mads Vangsø  og Søren Søndergård stod bag forrygende påfund hver fredag. Casper Christensen er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget tv-billedet. Fra ”Husk lige Tandbørsten” over den legendariske ”Mandrilaftalen” til ”Langt fra Las Vegas”. For slet ikke at ikke at tale om Danmarks bedste sitcom nogensinde ”KLOVN”.
Direktøren for det hele
Casper Christensen har som den energiske, overraskende og superprofessionelle konferencier haft en lang række opgaver og ingen kan som han formå at gøre ethvert arrangement - stort som småt - helt uforglemmeligt. Vi nævner i flæng ”Danish Music Awards 2001”, ”Zulu Awards 2002” og 2003. Desuden ”Zulu Royal” både 2003 og 2004. Casper Christensen har været vært på utallige tv-programmer i 2006 bl.a. “Deal no Deal”, “Grib mikrofonen” og “Ni ud af ti”. Casper medvirker desuden i Lars Von Triers komedie ”Direktøren for det hele” fra 2006.

Christian Fuhlendorff
Som en af de nyere komikere på den danske stand-up scene, har Christian Fuhlendorff allerede markeret sig stærkt. Hans indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer. En indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt hudløs ærlig – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik. I 2007 samlede Christian Fuhlendorff det hele i sit første one man stand-up show, der var Christian Fuhlendorffs første one man stand-up show om hans første one man stand-up show. Det blev en stor publikum- og anmelder-succes.
I 2006 var Christian Fuhlendorff aktuel med stand-up showet "Biblen”, som Christian Fuhlendorff lavede sammen med Brian Mørk. I showet gav Fuhlendorff en morsom parafrasering af skabelsesberetningen befolket med både kokainsniffende hvaler, Gud i byggemarked og en uhyre pjattet Adam. Udover sit engagement på stand-up scenen har Christian Fuhlendorff også markeret sig i radiomediet. Christian Fuhlendorff har været fast mand på The Voices morgenflade ”Freakshow”, og han har været en del på P3's ”Tjenesten”, der har nydt godt af hans humor. Desuden er Fuhlendorff medforfatter til børnebogen "Fra os til dig" fra Politikens Forlag, hvor han har skrevet historien ”Mor ved hvor alting er”. Christian Fuhlendorff medvirker også i filmen "De unge år".


Dan Andersen
Dans sære sange
En gang for alle har Dan Andersen gjort op med fordommen om, at en stand-up-komiker står alene på scenen med en mikrofon. Sammen med sin guitar har han udvidet genren, og fortæller gennem sine egne - lad os bare sige sære – sanghistorier om sit liv med piger, Albertslund og alverdens andre ting, som falder ham ind. Dan Andersen er, med andre ord, ikke bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af – også selv om han ofte taber dem på egne fødder! Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han  fra første minut har i sin hule hånd!
Nu med pomade
I april 2007 tog Dan Andersen på Danmarksturné sammen med sin guitar og kollega Martin Veltz i showet "Holder 100". Showet blev optaget i Fredericia foran et veloplagt publikum, og det udkommer på dvd under titlen "Dan Andersens Extravaganza" (Artpeople) i slutningen af januar 2008.
I september 2006 indtog Dan sammen med Thomas Hartmann, Martin Veltz og Brian Mørk de danske klubscener på Telia Comedy Tour med showet “Fire knægte og en joker”. Året før brillerede Dan Andersen som den ene halvdel af varité-duoen Showkongerne. Iført pailletjakke, pomade og stort hvidt smil leverede de et rendyrket og fabelagtigt show. Derudover har Dan Andersen optrådt for de danske styrker både i Afghanistan og i Irak - og medvirket i MGP og i flere radioprogrammer, på festivaler og for firmaer. Han har siden 2002  været med i showet ”Talegaver til børn” til fordel for UNICEF, og kunne endvidere opleves i ”Stand-up.dk”Elias Ehlers
Hvem skulle have gættet, at den - med hans egne ord - ”helt usandsynligt almindelige og revisor-agtige” fyr ville rykke teltpælene op og drage til København for at lave stand-up? Det gjorde Elias Ehlers i 2005, da han flyttede fra Holstebro til København for at give humoren en på frakken. Og det gjorde han med manér, og i dag kan han kalde sig vinder af DM i stand-up 2006. 
Elias Ehlers fik øjnene op for stand-up, da han bl.a. så Anders Matthesens show ”Hvad snakker du om” og velgørenhedsshowet ”Talegaver til Børn – 10 års jubilæum”. Herefter var Elias Ehlers solgt til genren. Efter sejren ved DM har Elias Ehlers kastet al sin opmærksomhed over stand-uppen og vil  bruge tiden til at udvikle sit materiale og optræde en masse. For Elias Ehlers er stand-up den rene vare og den ultimative udfordring. Elias Ehlers humor er bygget op om det irrationelle, og han udsætter ting og oplevelser, der ikke normalt sammenstilles for nye skæve perspektiver. Det er underfundig, snedigt, frækt og kækt, og altid med udgangspunkt i hans egen verden. I 2007 optræder Elias Ehlers på Comedy Zoo og tager på tour til landets stand-up scener med showet ”Best of DM 06”, hvor Danmarks nye komikerstjerne vil give publikum stof til eftertanke, latterkramper og humor i rå mængder.

Frank Hvam
Man siger, der er tre frank'er i Danmark. Fodboldspilleren Arnesen fra 1980ernes landshold, narkodealeren spillet af Kim Bodnia i "Pusher" - og så Frank fra den vanvittigt populære tv serie "Klovn". Og den sidste deler tilfældigvis udseende og krop med stand-upperen Frank Hvam.  Siden stand-up-debuten har det veludviklede kropssprog og den lettere kluntede adfærd været hans varemærke. En sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforsigelig blanding af genitalier og politik.  Hans optræden er lun, lystbetonet og legende - pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti.
Som medskaber af og hovedrolleindehaver i ”Klovn” har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til deres eget liv leverer de to komikere komik , der har fornyet komedieserien i Danmark, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank, brillerer Frank Hvam med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller. Tidligere succeser tæller (også sammen med Casper Christensen) “Langt fra Las Vegas” og det dogme-agtige DR 2 program “Casper og Mandrilaftalen”.
Frank Hvam har ved flere lejligheder gjort sig positivt bemærket som konferencier/vært. Eksempelvis ved ”Zulu Awards” i 2003. Selvom Frank Hvam er en travl herre, bliver der også tid til at deltage i velgørenheds arrangementer som ”Talegaver til Børn".

Geo
Med et stand up show fra Geo får du comedy af en ganske særlig klasse.
Ingen anden twister på samme måde sproget og hverdagens banaliteter til forunderlig uigenkendelighed.
Ingen anden springer på samme måde fra dybe begavede referencer og nærmest intellektuelle betragtninger til brugen af krop, mimik og hårpragt som uundværlige fysiske medspillere i sit show.
Som publikum bliver man vanvittigt underholdt og trukket helt frem i sædet med originale overraskelser, latterkrampende galskab og et forunderligt sceneshow.
Geo er kendt og respekteret for en fantastisk sans for improvisation og suveræn timing.
Iagttagelser af publikum, scenen og øjeblikket gør ethvert show med Geo unikt.

Geo kan bookes til følgende:

Stand up
Klummer
Sketch shows
Skuespil
Voice over,
Animations speaks
Foredrag
Tekster
Endorsement

Geo er uden sammenligning den mest uforudsigelige komiker i branchen. Hans sceneshow er surrealistisk, originalt, absurd og til tider manisk. Geo formår at trække tæppet væk under selv det mest garvede stand-up-publikum, der lige skal sikre sig, at Geo ikke har gang i et dødbringende epileptisk anfald – derefter overgiver de sig helt og aldeles til den fascinerende oplevelse. I 2000 vandt Geo DM i stand-up, og med sin optræden på den nu næsten legendariske teaterturné “Den Ægte Vare” slog den banebydende herre for alvor sit navn fast inden for dansk comedy. Siden har han givet talrige eksempler på sit alsidige talent. Blandt andet som tekstforfatter og medvirkende i diverse programmer på DR2, TV2, TV3 og TV2 Zulu. Og som bagsideskribent på Ekstra Bladet, hvor han gør sig som Danmarks mest besværlige kunde. Alle artiklerne er filmet med skjult kamera. Geos populære stand-up show ”Geo's Garage” og "Ego Geo" fra 2006 er begge udgivet på DVD, ligesom  “Den Ægte Vare” og “Talegaver til Børn – 10 års jubilæum”, hvor Geo også medvirker. I 2007 kunne Geo også opleves på endnu en sæson af stand-up.dk fra Comedy Zoo.Henrik Bruhn
Hvis du kunne tænke dig din egen stand up komiker til dit private arrangement, er her løsningen på dit ønske. Henrik Bruhn er uden tvivl en af de bedste Stand Up komikere, som er set i Danmark i meget lang tid. Han optræder jævnligt rundt omkring i Danmark og heriblandt i Stand Up mekka – Comedy Zoo i København.
Henrik Bruhn karriere tog for alvor fart, da han blev danmarksmester i Stand Up i 2003, og han har siden hen optrådt for mere end 300 firmaer/arrangementer. Med denne store og mangeårige erfaring er han altid i stand til at fornemme, hvordan Henrik Bruhn bedst når ud til publikum, og han tilpasser automatisk sit show til netop de mennesker, der er i det konkrete selskab, som han optræder for.
Henrik Bruhns show er baseret på komik, når det er bedst, og han har en selvironiske og meget afslappet stil, som sammen med hans store erfaring gør, at han altid formår at få publikum med sig. Når han rigtig folder sig ud, så er det mere end svært ikke at hulke af grin sammen med resten af selskabet.
Hvis du endnu aldrig har set Henrik Bruhn , når han optræder i festligt lag, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse! Henrik Bruhn er meget fleksibel og imødekommende, og han er klar til at tilpasse både længde og indhold til netop din fest eller arrangement, så du får netop den fest, som du gerne vil have.
Med Henrik Bruhn som festligt indslag er du sikker på top professionel underholdning i særklasse, og hvad enten du er en fan af Stand Up comedy eller bare kan lide et godt grin, så er Henrik Bruhns show i særklasse, hvilket du garanteret er enig i, når du har oplevet ham live.
Forespørg uforpligtende allerede i dag, om hvad Henrik Bruhn  kan tilføre netop dit arrangement her!


Jacob Tingleff
Få kan levere så gennemarbejdet et show som Jacob Tingleff. Han er en af branchens absolutte sværvægtere, der i 2005 fejrede 10 års jubilæum som standupper - og efterhånden har fået status som en af Danmarks bedste tekstforfattere. Hans timing er suveræn, samtidig er han ifølge flere kvindelige fans og Jacob Tingleff selv - intelligent og charmerende. På den jyske måde – så man næsten ikke lægger mærke til det.
Jacob Tingleff har leveret manuskripter til så forskellige tv-programmer som ”Langt fra Las Vegas”, ”Gintbergs store aften – hver aften”, ”Er du skidt, skat?”, ”Ugen der Ga”, ”Get Ahead med Patrick Toftgaard”. Som stand-up-komiker medvirker Jacob på dvd’erne ”Farvelagte Frustrationer,” ”Den Ægte Vare”, FBI og UNICEFs store velgørenhedsshow ”Talegaver til børn – 10 års jubilæum” samt på den nyligt udsendte ”Tingleff BOX”, der har over 2 timers aldrig tidligere udgivet materiale. En udgivelse om hvilken pressen skrev: ”…Man kunne fristes til at kalde Jacob Tingleff en ny ung udgave af Niels Hausgaard. Blot skarpere, uden guitaren og med langt bedre timing.”
Et show med Jacob Tingleff er et møde med et menneske, der tænker uden for rammerne. Hvem andre end Jacob kunne have fået ideen at invitere Dansk Blindesamfund på Comedy Zoo, med det primære formål at fokusere 100 % på sin verbale levering, under optagelserne af stand-up cd’en ”Det Sorte Album”? I 2006 var Jacob aktuel med det ærlige og selvironiske onemanshow “Pyt med skjorten”.
Jacob Tingleff har til børnebogen “Til dig fra os” skrevet historien “Ziggy”, der handler om en dreng, der kan lugte musik.


Jacob Wilson
Jacob Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker stand-up-komiker. Jacob Wilson indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement. Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Jacob Wilson er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret imiterede stemmer og fysisk kropssprog.
Konferencier og radiovært
Jacob Wilsons talent har de senere år kunnet opleves mange steder. En periode var han fast mand i "Lørdagskartellet" på radio 100FM, men han har også fungeret som konferencier, blandt andet på Skanderborg Festivalen. Herudover har Jacob Wilson medvirket på DVD’en "Stand-up.dk sæson 4" og i TV-programmer som "Comedy Fight Club" og "Stand-up.dk". For øjeblikket er Jacob Wilson tilknyttet redaktionen på radioprogrammet "Farvel seng – jeg elsker dig", Radio 100FMs morgenshow.


Jan Gintberg
Med sine nyskabende one man shows: ”Det ligger i generne”, ”Gearet 2 tænder”, ”Op på fars jihad”, ”Den grimme melding” og "Big Time Paranoia!" har Jan Gintberg fyldt teatre over hele landet. Efter forrygende danmarksturneer er de fire sidstnævnte udgivet på DVD. Derudover har Gintberg lagt navn og krop til gentagne satiriske tv-succeser – senest ”Gintbergs store aften – hver aften”. Med DR2-programmer som “Gintberg Show-off”, “Vindhætterne” og ”Var det det” harJan Gintberg sat ny standard for aktualitet i talkshow-genren herhjemme, og han har desuden været vært og holdkaptajn på adskillige prime time programmer, herunder ”Ugen der Gak” på TV2.
Jan Gintberg er det perfekte valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op, have rørt lattermusklerne og sat nye vinkler på tilværelsen.  Som de fleste ved, slog Jan Gintberg sit navn fast som samfundsrevsende komiker, da han leverede den ugentlige ”tale til nationen i det legendariske og banebrydende ”Tæskeholdet” på P3 og DR1. Hans satire overrasker, og de forrygende og energiske talegaver efterlader publikum med stof til eftertanke.
I 2006 udgav Jan Gintberg bogen “Dysfunktionel far” med satiriske refleksioner og underholdende erfaringer fra sit liv som far. Han har lavet adskillige radioprogrammer på P3, og senest har han været sommerhyrde i de varme måneder på Radio 100FM. Med rejseprogrammet ’Eventyrerne’ på TV2 oplevede vi Jan blive testet i den russiske ødemark, og med serien ”Gintberg går Banzai” på TV 2 ZULU guidede Jan Gintberg seerne gennem dele af en forrygende sær japansk kultur. Jan Gintberg er for tiden fast klummeskribent på avisen Urban. Jonatan Spang
Jonatan Spang er speciel i stand-up-sammenhæng, da Jonatan Spang er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Jonatan Spang tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Man kan opleve Jonatan Spang i en af de bærende roller i  Hella Joofs komedie “Fidibus” fra 2006. Jonatan Spang spiller hovedrollen i "Erik Nietzsche - De Unge År", som bygger på Lars von Triers selvbiografiske historie med premiere i december 2007. Jonatan Spang har haft en lang række teaterroller på de københavnske teatre. Han var bl.a. medforfatter og medvirkende i den tordnende Teater-succes “Gynt” på Betty Nansen teatret i 2005. Jonatan fortsætter sin kreativitet i teaterregi som direktør for Nørrebros Teater sammen med  partneren Kitte Wagner.Når Jonatan Spang står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Jonatan Spangs udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan match ham på en stand-up-scene. Han er også meget brugt som konferencier senest til Zulu Rock i Parken og Zulu Awards. Jonatan Spang har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder. Jonatans one man show, ”Damer”, var en tordnende anmelder- og publikumsucces. DVDen har solgt over 20.000 eksemplarer.

Lars Hjortshøj
Lars Hjortshøj er en ligeså bundsolid komiker, som hans jyske ophav turde antyde. Han er en af landets bedste performere og sætter en ære i, på sin lune facon, at spidde hverdagens absurditeter og menneskelig adfærd på en måde, så hans publikum intet mindre end hulker af grin.
Som en af landets største komiske stjerner er Lars Hjortshøjs show altid en forrygende oplevelse. Når Lars Hjortshøj går på scenen, er der i udpræget grad tale om godt selskab og glimt i øjet.
Lars er gift og far til to. Lars Hjortshøj er vild med at lave italiensk mad og har, efter at han er flyttet på landet, fundet handymanden frem i sig selv – også til glæde for hans publikum! Det er måske unødvendig viden, men så har du hørt det her, og ikke i Se & Hør.
Lars har optrådt i et utal af tv-programmer. Lars Hjortshøj spiller bl.a. den selvfede Robert  i “Langt fra Las Vegas” og har desuden medvirket i “Casper og Mandrilaftalen” samt  “KLOVN”. Lars Hjortshøj har desuden været holdkaptajn på TV 2s underholdningsprogrammer  “Ugen der Gak” og “9 ud af 10”. Også på radiofronten har Lars Hjortshøj gjort sig bemærket som altid veloplagt Morgenhyrde på Radio 100FM.
I de senere år har Lars Hjortshøj udvidet den kunstneriske palet som skuespiller i blandt andet den alvorlige og stærkt anmelderroste ”Manden bag døren”. I 2004 leverede Lars Hjortshøj en uforglemmelig præstation som Lasse i spillefilmen ”Oh Happy day”, ligesom han også har medvirket i Susanne Biers ”Brødre” og i komedien ”Nynne” fra 2005. Lars er for tiden vært på morgenshowet på TV 2 Radio.


Lasse Rimmer
Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ ud over det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord.
Anmeldere har beskrevet ham som "helt ustyrligt morsom" med "unik timing" og materiale i en "mesterlig klasse". Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum, og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show.
Forventer man at Lasse Rimmer  i sin optræden fremstår som den pæne quizvært fra ”Jeopardy”, bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende og komisk talent, et showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også giver noget til intellektet og de helt dybe lattermuskler.
Lasse Rimmer var i front med succesturnéen ”Fem På Flugt” i foråret 2003. Han er yderligere kendt som fast besætningsmedlem i Casper Christensens ”Mandrilaftalen”, hvor han levendegjorde klassiske figurer som Wesley Snipes og Svenne O'Lotta. Inden for de senere år har Lasse Rimmer brilleret som veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM og som vært på TV2s ”Er du rigtig klog?”.Mads Brynnum
Mads Brynnum er en intelligent, underfundig og ikke mindst meget morsom mand der ikke viger tilbage fra at beskæftige sig med sprængfarlige og kontroversielle emner som overskæg og julesange, men hans intelligente og underspillede show handler også om mere traditionelle ting som storpolitik, verdens skabelse og afføring. Mads Brynnum debuterede på Kulkafeen i 2002 og har siden med stor succes underholdt på diverse stand-up scener til stor glæde for publikum og ditto ærgrelse for hans forældre, der gerne så ham ”blive færdig med sin uddannelse”. Og selvom han teknisk set stadig er tilmeldt Københavns Universitet, er det gået lidt ned ad bakke med studierne siden han vandt DM i stand-up i 2004.
Mads Brynnum er ikke bare en oplagt kandidat til titlen ”Danmarks blegeste komiker". Mads Brynnum har gennem en årrække også været comedy writer for morgenholdet på Radio 100FM og har nu også sit eget program på stationen – Lørdagskartellet. Han har desuden skrevet og lagt stemme til det animerede ”Sven og Bat Show” på Nickelodeon Nordic og ”Barracuda” på DR, og så har han sammen med tre andre komikere udgivet en cd med stand-up showet "Dø af grin". 
Mads Brynnum kan også hyres til at lave sin Comedy Canal Tour – en guidet tur gennem Københavns kanaler, hvor han serverer en comedycocktail bestående af stand-up, historiefortælling, en del historisk unøjagtighed og en udpræget mangel på respekt for traditioner. Touren har eksisteret siden 2005 og har lige siden været en populær og utraditionel oplevelse til firmaturen, sommerfesten, storfamiliesammenkomsten eller lignende.


Mads Keiser
Mads Keiser er mest kendt som medlem af trioen PLAT, men de seneste år har Mads Keiser bevist at han sagtens kan være morsom alene. Som stand-up komiker har Mads Keiser nydt godt af sin uddannelse som skuespiller fra Statens Teaterskole, der gør at han både med kropssprog og stemmeføring kan trække tilskuerne med ind i sit komiske univers. Mads Keisers humor er befolket med alt fra fritgående æg til husstøvmider samt selvfølgelig hans egen famile, der også må holde for, når Mads Keiser folder sig ud på scenen. 
Desuden har Mads Keiser altid en kommentar til tidens aktuelle begivenheder, som han ser på sin helt egen måde. Sammen med PLAT prøvede Mads Keiser på en enkelt turne at optræde for over 18.000 mennesker, bare på Bellevue Teatret ved København, foruden mindst lige så mange i resten af landet. Showet blev positivt modtaget i pressen, og Mads Keiser blev flere steder særligt fremhævet for sin timing og sit talent for hurtige improvisationer.
Efter succesen besluttede Mads Keiser at vende tilbage til BellevueTeatret, hvor han efterfølgende optrådte med et soloshow. Også TV har fået øjnene op for denne en af Danmarks mest morsomme mænd, og TV3 hyrede Mads Keiser som vært i showet Tæl til 3, som trak mange seere til stationen i efteråret 1996. Når Mads Keiser står alene på scenen som stand-up komiker er der rig lejlighed til at bifalde TV3s valg og give anmeldelderne ret i deres begejstring for den talentfulde mand, der kvitterer for tilliden ved altid at levere et levende, begavet og energisk show.

Martin Veltz
Martin Veltz debuterede på DIN's i 1995. Siden da har Martin Veltz fungeret som vært, konferencier og været publikumsopvarmer på adskillige tv-udsendelser, senest semifinalerne og finalen på DR's Showtime samt Clement Direkte, Hvem vil være millionær?, Mette Lisby's One Woman Comedy Show, Den Ægte Var, Stand-up.dk, Gintberg Show Off og Er du klogere end en 10-årig.
Som stand-up-komiker har Martin Veltz blandt andet optrådt for de danske soldater i Camp Viking i Afganistan sammen med Dan Andersen, og to gange har han været med i Stand-up.dk. I 2006 var Martin Veltz landet rundt med FBIs klubtour med showet Fire knægte og en joker - sammen med Thomas Hartmann, Dan Andersen og Brian Mørk. Også i 2006 kunne man også opleve Martin Veltz i velgørenhedsshowet Talegaver til Børn og for tredje gang stod Martin Veltz på scenen som vært ved DM i Stand-up sammen med Anders Fjelsted.


Mette Frobenius
Multitalent - er hvad man tænker om Mette Frobenius, når man opdager alt det, hun render og laver. Mette Frobenius er en travl konferencier, uddannet erhversjurist, skribent på mange magasiner, politisk kommentator, virksomhedsinspirator, domsmand – og populær stand-up komiker. Når man oplever Mette Frobenius på en scene, kan man godt se, at hun gør effektivt brug af sin store erfaring. Det er god humor, det er begavet – og så er det forfriskende modent i en branche, der nogle gange går efter de lavere fællesnævner. Mette Frobenius har de senere år deltaget i forskellige shows med andre af dansk stand-ups største navne. Mette Lisby
Mette Lisby er både stand-up komiker og konferencier. 
Mette Lisby hører til toppen af dansk stand-up, og er en af landets allermest talentfulde komikere. Mette Lisbys talent spænder vidt, hvilket blev demonstreret i hendes stærkt anmelder roste filmrolle i ”Klinkevals”. Hun har glædet og underholdt publikum siden sin debut i 1993.
Mette Lisby er noget så sjældent som en dansk, kvindelig komiker med et show der, trods sin sødme, charme og tilsyneladende lethed, spidder danskernes dobbeltmoral på emner
som blandt andet småbørns forældre, heltedyrkelse, fodboldpublikum og kvinders forhold til slankekure og fitness. Mettes historier vækker genkendelse hos publikum, og hun forstå med sin originalitet og sin insisteren på ikke at gå på kompromis at lægge enhver forsamling ned. Hun er i konstant fornyelse, og fastholder publikum i et jernhårdt greb fra start til slut.
Hun stod i 2002, som den første kvinde i Danmark, alene på scenen i en totalt udsolgt turné med sit ”One Woman Comedy Show” – et show der entydigt høstede knaldrøde, positive anmelder roser. Og i juli 2004 tog Mette Lisby på sommerturné rundt i det danske ferieland sammen med kollegerne Thomas Wivel og Poul Carstensen.
Mette har været TV vært på ”Knock Out”, ”Linen Ud”, i comedy programmet ”FC Lisby”, på ”Go’ Morgen Danmark” og som ankerkvinden på ”Ugen Der Gak”. Seerne var da heller ikke i tvivl om hendes kvaliteter på skærmen, da de tre år i træk kårede hende som ”Årets bedste tv-vært”.
Også som konferencier er hun uforlignelig: hun målretter gerne dele af sit show til det enkelte firma efter nærmere aftale.
Mette Lisbye er en af vore allermest populære og skattede stand-uppere og konferenciers. Mette Lisby bor i dag i London men besøger jævnligt Danmark, ligesom hun slår sine folder som ugentlig klummeskribent i Søndagsavisen.
Mette Lisby er en af landets allermest talentfulde komikere. Hendes talent spænder vidt, hvilket blev demonstreret i hendes stærkt anmelderroste filmrolle i ”Klinkevals”. Hun har glædet og underholdt publikum siden debuten på Dins i 1993.
Som tv-vært på ”Linen Ud”, i comedy programmet ”FC Lisby”, på ”Go’ Morgen Danmark” og som ankerkvinde på ”Ugen Der Gak” er Mette Lisby blevet folkeeje. Seerne var da heller ikke i tvivl om hendes kvaliteter på skærmen, da de tre år i træk kårede Mette som Årets TV-Personlighed/Bedste tv-vært.
Mette Lisbye optræder både med sit 20-30 minutters show og/eller som konferencier på dansk og engelsk.
Hun er noget så sjældent som en dansk, kvindelig komiker med et show der, trods sin sødme, charme og tilsyneladende lethed, spidder danskernes dobbeltmoral på emner som blandt andet småbørns forældre, heltedyrkelse, fodboldpublikum og kvinders forhold til slankekure og fitness. Mettes historier vækker genkendelse hos publikum, og hun forstår med sin originalitet og sin insisteren på ikke at gå på kompromis at lægge enhver forsamling ned.
Mette Lisby stod i 2002, som den første kvinde i Danmark, alene på scenen i en totalt udsolgt turné med sit ”One Woman Comedy Show” – et show der entydigt høstede knaldrøde, positive anmelderroser. Showet er siden udkommet på DVD og vist på TV2. Det er også Mette Lisby, der ligger stemme til fisken Dory i mega succesen ”Find Nemo”, iøvrigt samme rolle som Ellen DeGeneres tog sig af i original versionen.


Michael Schøt
Få komikere går med vilje derhen, hvor de ikke må. Og færre af dem slipper fra det med stil, ren skjorte og livet i behold. Michael Schøt er en af dem. Michaels Schøts humor er på én gang venlig og imødekommende, men også skarp og han taler ikke nødvendigvis publikum efter munden. Med sine 27 år og 8 års erfaring på stand-up scenen, er Michael Schøt både en ung mand og en gammel komiker, en kombination der har været optimal for mange forskellige publikummer i hele landet.
Michaels Schøts CV:
2002:
Medvirkede på "Stand-up.dk"
2003:
Forfatter på "Go' Morgen P3"
Forfatter på TV3-serien "Parlamentet"
2004:   
Forfatter på "Go' Morgen P3"
Medvirkende på "Talegaver Til Børn"
2005:
Medvirkede på "Stand-up.dk"
Forfatter på "Ginbergs Store Aften"
Medvirkende på "Talegaver Til Børn"
Klummeskribent for Chili Magasin
2006:
Medvirkende i "Ordet Er Mit" på Bellevue Teatret
Medvirkende på "Talegaver Til Børn"
Medforfatter til godnathistorie-bogen "Til Dig Fra Os"
Klummeskribent for Chili Magasin
2007:
Forfatter på "Brian Mørk Show"
Medvirkende på "Talegaver Til Børn"
Klummeskribent for DSB
Klummeskribent for Ekstra Bladet
2008:
Medvirkende på "Talegaver Til Børn"
Mick Øgendahl
Mick Øgendahl er en moderne klovn. Han fortæller med hele kroppen -  ikke kun det tale sprog. Mick Øgendahl er en komiker, som taler til hjertet  og hjernen – og han mestrer den hurtige, umiddelbare komik, men også den mere nuancerede. Og når man som Mick Øgendahl har gjort det siden 1995 og fornyet sig jævnligt med succesfulde shows, er der ikke noget at sige til, at Mick Øgendahl efterhånden er blevet en af dansk comedys  helt tunge drenge.


Mikael Wulff
Ingen kan bedre end Mikael Wulff  bevise, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden. Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre Mikael Wulff efter. Men egentlig er Mikael Wulff  en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Mikael Wulff er original og indeholder en humor, der spænder fra det absurde til det underfundige. Mikael Wulffs udgangspunkt er ting, som alle kender til og tager for givet. De bliver belyst ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentligt er skruet sammen. I øvrigt var Mikael Wulff en femtedel af succesturnéen ”Fem på Flugt”, der hærgede de danske spillesteder i foråret 2003. I 2004 var Mikael Wulff holdkaptajn i comedy-quizzen "Shooting Stars" på TV 2 Zulu. År tilbage skabte Mikael Wulff tegneserie-striben ”Wulffmorgenthaler” sammen med Anders Morgenthaler. Striben kan hver dag opleves i Politiken. Det skulle udvikle sig til en række bizarre tv-succeser: Først da han og Morgenthaler førte deres skæve univers fra tegneserierne ind i tv'et med dundersuccesen ”Wulffmorgenthaler” og senere som den anden halvdel af det populære par ”Dolph og Wullf ”, hvor han sammen med den ninja-elskende, hårdtslående flodhest Dolph, drager af sted på missioner ude i virkeligheden – YES SIR! Fra 2006 kunne Mikael Wulff skrive kreativ chef på visitkortet, det foregår i produktionsselskabet Social Club Productions, der er sat i verden for at producere komedie og drama til tv.


Omar Marzouk
Omar Marzouk har gennem årene haft et tæt samarbejde med Jan Gintberg. I 2002 turnerede de Danmark tyndt med ”Op på fars Jihad”, ligesom Omar Marzouk også kunne også opleves i tv-programmet ”Gintberg - men nok om mig” og i "Gintberg - var det dét". Omar Marzouk var en femtedel af turnéen ”Fem på Flugt”, og han er i det hele taget en af landets flittigste komikere. Omar Marzouk står bag tv-programmerne “OPS – Oplysning til Perkerne om Samfundet”, “Omar skal giftes” og “Omars jul – en adventskalender” fra 2005. På TV3 indtog Omar Marzouk rollen som holdkaptajn i programmet “Det modsatte Køn”, og han medvirkede i velgørenhedsshowet “Talegaver til Børn” i 2006.
”Han er fræk”Omar Marzouk har ikke har berøringsangst, og det ses i Omar Marzouks one man comedy show ”Krig, terror og andre sjove ting” og i tv-programmet Omar Marzouk og ondskabens akse” fra 2005, hvor Omar for alvor leger med fordomme på en måde, som afslører publikum – og Omar selv. I 2006 kunne Omar sammen med Saseline opleves som vært på boligprogrammet “2.G. th”, hvor indvandrer og nydanskere får hjælp til boligindretningen. Omar Marzouk modtog i 2006 LOs kulturpris med begrundelsen: “Han er fræk, han er charmerende, og han er med til at nedbryde fordommene mellem etniske danskere og indvandrere”.
Omar Marzouk er den første nydanske stand-upper, en rolle han indtager med stor selvironi og hårde humoristiske skudsmål – både mod danskere og mod indvandrere.
Med sin storslåede komik som værktøj formår Omar Marzouk at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Et show med Omar Marzouk indeholder aldrig letkøbt komik eller hellige køer. Omar Marzouks familie har givet inspiration til meget af hans materiale, og emner som danske piger og vores forhold til alkohol og højtider har fået en tur i det ”marzouske” maskineri – altid leveret med rå humor, varme og medfølelse.


Peter Hansen
Kendt fra "Stand-up.dk”, ”Vild med Dans” på TV2 og ”Den 6. sans” på TV3
Peter Hansen styrede ”Hit med sangen” inden Amin Jensen kom til.
Peter Hansen er superprofessionel, behagelig og skarp. Kvaliteter, der har gjort Peter Hansen til et af landets mest populære tv-værter og konferencier. I populære shows som ”Vild med Dans” og ”Den 6. sans”, men også ved virksomhedsevents og festivaler har Peter Hansen tilført begivenheden sit særlige præg af nærvær, humor og glimt i øjet. 
Peter Hansen arbejder i dag som nordisk kreativ direktør i Nordisk Film, men har i høj grad bevaret sine rødder i stand-up.
Povl Carstensen
Povl Carstensen er smuk. Ja. Simpelthen fordi han viser hvad det vil sige at blive modnet som stand-upper. Ikke fordi der nogensinde var noget i vejen med Povl Carstensen ungdomsaktiviteter med den bovlamme John i makkerparret John & Åge. Men fordi Åge, der altså hedder Povl Carstensen, i virkeligheden har fået mange flere strenge at spille på og givet humoren mange flere ansigter efterhånden som årene er gået. I dag leverer han et suverænt sceneshow, der indeholder alt fra Povl Carstensens verden af skæve vinkler på stort og småt, tilsat genkendelige overvejelser over forholdet mellem mand og kvinde og hvad det vil sige at være menneske. Det er morsomt og medrivende på højt niveau. Næsten så velkomponeret, så man fornemmer Povl Carstensens musiske baggrund. En dygtig konferencier og en fantastisk vært.
Povl Carstensen er bl.a. kendt fra John & Aage i halvfemserne,  showet ”117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden” og diverse sjove og interessante bøger.

Thomas Wivel
Thomas Wivel har stået i spidsen af dansk stand-up i over 10 år og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up. Thomas Wivel kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter, og han har energi og en utæmmelig sceneoptræden. Det ser så legende let ud, når han går på scenen, men underkend aldrig det enorme engagement, som driver Thomas Wivel. Han er tændt, hurtig og ualmindelig skarp (var det ikke det, vi skulle skrive, Thomas?). nå ja, og så er han jo også smuk.
Siden debuten på legendariske Café Din’ s i 1991 har han  medvirket i flere tv-programmer bl.a. “Gintberg – men nok om mig”, Stand-up.dk” og “Talegaver til Børn”. Thomas er desuden tekstforfatter på ”Gintbergs store aften” på TV2 Zulu, og han skrev desuden for det populære underholdningsprogram ”9 ud af 10”. Med showet ”117 ting, vi bør vide om hinanden”, skabte han og komikeren Povl Carstensen i 2005 et enestående univers, hvor rammende refleksioner over de to køn og fremragende komik gik op i en højere enhed. Showet blev fulgt op af en anmelderrost bog om emnet, udgivet på Gyldendal. I 2005 udgav Thomas Wivel desuden sit stand-up one man show ”Med Ryggen mod Muren” på DVD. I 2006 gik Thomas på scenen med Povl Carstensen, Mette Frobenius og Omar Marzouk. De lavede showet “De hellige Køer” og behandlede alvorlige emner som truslen mod ytringsfriheden, religion og terror. Showet mundede ud i bogen ”De Hellige Køer”, som Thomas Wivel forfattede.
Thomas Wivel er forfatter til flere bøger. Han er far til fire, og måske derfor skrev han i 2006 børnebogen “Svare Sara” – en omvendt spørge Jørgen, hvor  forældrene bliver sat på plads. Thomas Wivel bidrog desuden sammen med en række andre stand-up-komikere med en godnathistorie til bogen “Til dig fra os”.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail