Underholdning

SpecialKlassen
SPECIALKLASSEN er Danmarks nyeste comedy projekt.
SPECIALKLASSEN består af 4 unge professionelle skuespillere/komikere, der alle er fantastiske til at improvisere vanvittige scener, karakterer og one-liners - her og nu, uden manuskript.
SPECIALKLASSEN søger den samme rebelskhed, som bl.a. kommer til udtryk indenfor stand-up comedy. Samtidig har de fire improvisitionsskuespillere dybe rødder i teatersporten, der er en improvisationsbaseret showform, som mest er blevet kendt herhjemme gennem tv-programmet "Hatten rundt", hvor Niels Olsen, Søren Østergaard & Co. var stjerner med hat og briller.
SPECIALKLASSEN spiller uden hat og briller. Derimod spiller de helt ind under huden - lige ind til det sted, hvor overraskelsen, begejstringen og latteren begynder. Men tag ikke fejl! Selvom skuespillerne er dygtige, er der ikke tale om "seriøst" teaterpå den alvorlige måde. Her er tale om en hurtig showform, som hurtig fanger publikum ind. Rammerne for showet er lagt fast, men hvad der sker inden for de rammer er det publikums indspark der er med til at bestemme udfaldet af. Dette gør hvert show til en ny og unik oplevelse.

Specialklassen består af:

KASPER NIELSEN afslutter sin uddannelse som performance designer i september 2008. Han har desuden taget et utal af workshops og kurser som impro comedy spiller – senest en master class i New York på The Peoples Improv Theater.
Kasper har med sin improvisationsbaggrund medvirket i forskellige projekter såsom Satireprogrammet Flemmings Helte på DR1, hvor han spillede ”Bankmanden”, samt i ”Himlens Port”, hvor han var et kikset medlem i en dødskult.
Endvidere har han optrådt på et utal af scener med den musikalske satiregruppe Vi Starter I Det Små – heriblandt på TV2 i programmet Charlie Varieté. Kasper har en fortid som gårdsanger.

RASMUS SØNDERGARRD er fast ansat skuespiller og dramatiker på Dacapo Teatret. Før sin fastansættelse har Rasmus spillet rundt om i landet i diverse teaterstykker og musicals, i alt fra "Hair", Jesus Christ Superstar", "Elvis", "Cyrano", til "Stor Ståhej For Ingenting" og denne sommers forestilling "Trold Kan Tæmmes"!
Rasmus har en fortid som daglig leder i Teater Fabrikken, og spiller ved siden af Specialklassen, også sammen med De Klaustrofobiske Kosmonauter i Odense.

KASPER D. GATTRUP er uddannet skuespiller i 2003 og har optrådt på et utal af teatre og scener rundt omkring i landet. Han medvirkede bl.a. i Hamlet på Gladsaxe Ny Teater i 2007/2008.
Kasper har igennem, de seneste par år været fast tilknyttet til Teater Play i københavn. Her har han lige afsluttet en landstourné med sin egen forestilling om Preben Uglebjerg.
Desuden har Kasper i en årrække lavet stand-up og fungeret som konferencier og entertainer – bl.a. på Midtfyns Festival, Samsø Festival og Roskilde Festival.

KASPER LE FEVRE er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2003 og har siden optrådt på støstedelen af landets teaterscener.
Kasper har bla spillet med i Les Miserables, Grease, Rent, West Side Story, Annie, Spillemand På En Tagryg og mange flere. I 2005 modtog Kasper en Reumert Talentpris for sin rolle som Sonny i musicalen Grease.
Ud over musicals skriver Kasper til dagligt bla. sammen med resten af Specialklassen på tv satire/comedy og har bl.a. skrevet for Den.11 Time på DR2.

Læs mere om Specialklassen her!


 

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail