Bro Booking

Book Bro her, og Kom med Sydpå

Den unge mand med det borgerlige navn Kevin gik lige ind i alle danskeres hjerter og til samtlige fester i 2018 med hittet "Hvor er du bro?" i 2016. Sangen solgte platin og er blevet afspillet mere end 15 millioner gange på Spotify. "Hvor er du bro?" blev startskuddet til karrieren, og det blev fulgt op af "Sydpå" i 2018. Hittet blev intet mindre end en sand landeplage og strøg direkte ind som det mest streamede sang i 2018. Hittet var også titelsangen til Paradise Hotel i 2018. Det er blevet til 11 singler, hvoraf to har opnået guld, en har opnået platin, og en har opnået dobbelt platin.

Fremragende livekunstner til firma eller privat festen

Han er en fremragende livekunstner, der spreder sol og sommer selv på de koldeste måneder. Der er garanti for gang i dansegulvet, når Bro går på scenen og sikrer musik, som alle kan synge med på. Det blev cementeret i 2019, hvor han med en tætpakket kalender leverede mere end 120 shows. Det blev både til en omfattende clubtour og et hav af festivaler. Bro er leveringsdygtig i en invitation til et poppet univers med en oase af festlige vibes.

Han bærer det borgerlige navn Kevin Andreasen og kommer fra Rødovre. Udover sin stemme er han også et fodboldtalent, der tidligere har spillet på det danske ungdomslandshold. Han spillede for Brøndby IF og fik 2 kampe for Danmarks landshold.

Bookes som:

Forespørg på Bro

Send en uforpligtende forespørgsel på Bro og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.