TV Vært Camilla Ottesen

Book Camilla Ottesen her

Camilla Ottesen er et fantastisk indslag til et hav af arrangementer. Hun kan fungere som vært og med stor træfsikkerhed lede slagets gang, eller hun kan komme og dele ud af de mange spændende historier, hun har gemt i ærmet.

Hun har i mange år været et kendt ansigt, for hun har gennem de sidste 18 år fungeret som vært på en række forskellige tv-programmer. Karrieren startede på musikkanalen ZTV, men hun blev første gang bemærket som vært på det interaktive underholdningsprogram Hugo på TV 2.

Fra børneprogrammer til savannen

Siden kom hun kom til DR, hvor hun har været vært på flere børneprogrammer som Børne1’eren og Børne MGP. Camilla Ottesen er derudover en utrolig historiefortæller, og hun gemmer på et hav af spændende historier. Hør hende fx fortælle om, da hun fik sit livs eventyr i Sydafrika i forbindelse med optagelserne til succesprogrammet ’Det Vildeste Måltid’, hvor hverdagen bestod af jagt og måltidet af gnubøffer, impalabøffer og kødsauce lavet af springbuk.
Eller hør hende fortæller om sit eget liv og de overvejelser, hun har gjort sig omkring det at flytte familien til savannen og gennem et år leve med zebraer, leoparder og dødelige slanger som de eneste naboer.

Bookes som:

Forespørg på

Send en uforpligtende forespørgsel på og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.