CK Feltman

Du skal booke CK Feltman fordi

CK Feltmans musikstil er meget varieret lige fra lounge og jazzede toner, soulfyldt og funky, energiske disco. Der er 80’er og 90’er, house og tidens toner. Han er skarp til at undgå klicheer og gentagelser og finde de ting frem, du ikke vidste – eller havde glemt – du var vild med.

Han elsker musikken, og det ses tydeligt når han spiller - han er en del af festen. Som den eneste DJ i landet har han modtaget en Danish DJ Award for at være landets festligste person.

30 års erfaring

Han har spillet siden 1989, og det skinner tydeligt igennem. Han har et kæmpe repertoire, der gør, at han kan finde ting frem, som få andre kan. CK Feltman har spillet med store udenlandske navne som Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Judge Jules og mange flere. I den forbindelse har han også spillet på Ibiza, i London og Tyskland – her kan nævnes Love Parade i Berlin.

Bookes som:

Forespørg på CK Feltman

Send en uforpligtende forespørgsel på CK Feltman og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Carsten Feltman, vi er stadigvæk høje af den fede musik du lavede til os i går. Succes! Tænk at du kan få de gamle så massivt ud på gulvet hele natten.

  Det gør vi igen!"

  HENNING KERN / DYRBERG/KERN

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.