Jonatan Spang Kontakt

Book Jonatan Spang her

Jonatan er uden tvivl en af de dygtigste stand up-komikere i Danmark. Han har lagt publikum ned med sine one-man shows som ”Jonatan Spangs Danmark”, ”Jonatan Spangs Bryllup” og ”Jonatan Spangs Familie”. Hans komiske talent har også ført til roller i film som ”Alle for én” og ”Alle for to” og komedieserien ”Lille Mand”. Han mestrer også de alvorlige roller, hvilket han med alt tydelighed viste, da han spillede med i DRs dramasucces Forbrydelsen III.

Hverdagen under humoristisk behandling

Når han optræder, taler han om familie, damer, sex, politik og alt derimellem. Det kan måske være svært at se det sjove i hverdagsting som stranden, kuglepenne og bordskånere. Det kan han, og når han tager emnerne under kærlig behandling, må alle blandt publikum overgive sig til latteren. Det er beundringsværdigt, hvordan han kan få de største grin ud af de mindste ting.

Scenevant og energisk

Han er en scenevant og energisk komiker, og han formår gang på gang at imponere og underholde publikum. Han har en ganske særlig charme og udstråling og kombineret med hans enorme komiske talent, er det ikke overraskende, at han er en af landets dygtigste og sjoveste komikere.

Foto: Tobias Selns Markussen

Bookes som:

Forespørg på Jonatan Spang

Send en uforpligtende forespørgsel på Jonatan Spang og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.