Steffen Brandt Booking

Du skal booke Steffen Brandt fordi

Steffen Brandt behøver ingen præsentation. Han er forsanger i et af Danmarks mest succesfulde bands TV-2 og et ikon på den danske musikscene. Stilen er præget af selvironi, der ofte underspiller hans kæmpe talent, man dog ikke må tage fejl af. Han er en yderst begavet sangskriver, og det er en sand fornøjelse at fordybe sig i hans tekstunivers.

Vid, bid og ironisk undertone

Hans tekster besidder en vid, bid og en lun ironisk undertone, der er elsket af den danske befolkning. Han skriver sange, der både kan være kritiske samfundskommentarer, men også store kærlighedssange. Han skriver om genkendelige hverdagsscener og tanker om menneskelivet.

Når Brandt indtager livescenen, sænker der sig en fantastisk ro i lokalet. Han skaber atmosfæren til ethvert arrangement, og derfor er han perfekt til lounge- og dinnerindslag. Han er en sanger, man skal opleve, og som man helt sikkert vil fortælle om bagefter.

Bookes som:

Forespørg på Steffen Brandt

Send en uforpligtende forespørgsel på Steffen Brandt og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Arrangementet gik super fint. DJ Torben Pop og Steffen Brandt var begge i topform, og vi var meget tilfredse med deres optræden.

  Xclusive Entertainment, det var perfekt!”

  ERIK / VIA BILER A/S

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.