George Michael Jam

 - Ja du læste rigtigt! Et af kopicenens største orkestre er tilbage på banen igen.

Forsangeren "Avian" (Rasmus Fjeldsted) har samlet et nyt hold af de bedste musikere og 2 skønne korsangere og har nu startet kopibandet George Michael Jam op på ny - han kan simpelt hen ikke lade vær’…

Avian har levet og åndet med George Michaels musik siden sommeren 1995, hvor George Michael Jam for første gang så dagens lys. Siden har George Michael Jam spillet omkring 70 koncerter om året i de sidste 7 år, så Rasmus Fjelsted må vel regnes for at være Danmarks eneste rigtige svar på George Michael.

Lyt på et nummer med George Michael kopibandet og du er overbevist.

I år 2000 besluttede det daværende George Michael Jam sig for at lægge det gode band op, men Avian fortsatte med at spille George Michaels musik i en "unplugged" udgave med orkesteret "Starpeople".

Nu er efterspørgslen dog blevet så stor, at Avian ikke kan se nogen vej uden om at starte et rigtigt George Michael Jam op igen. Et showorkester, med alle de store numre, soloer og kønne korpiger som hører sig til. Et orkester som spiller de bedste og største hits fra snart 3 årtier. Numre fra de glade 80’er dage og ”Wham” tiden, og op til de nyeste numre fra George Michael's hånd. En sikker garanti for fest og fyldte dansegulve.

George Michael Jam havde sin comeback-debut på Søpavillonen i november 2002, og med mere end 700 mennesker, der bare gik fuldstændig amok over det fantastiske band, er der vist ingen tvivl om, at en stor succes endnu en gang er født på ny !!!

Hør alle de store hits : Killer / Papa Was A Rolling Stone, Everything She Wants, Outside, Freedom 90, Edge Of Heaven, Jesus To A Child, Father Figure, Shoot The Dog, Freak samt mange mange flere.

George Michael kopibandet består af:
Avian (Rasmus Fjeldsted): George Michael
Kim Thomsen: Trommer
Morten Lundsby: Bas
Christian Warburg: Guitar
Rahel Yebio: Kor & dans
Nina Hall: Kor & dans
”Mr. Box”: alle de lyde du undrer dig over hvor kommer fra.

Andet kopiband?

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail