Xclusive Entertainment

Dét, vi er
Xclusive Entertainment er et uafhængigt dansk bookingbureau. Vi varetager dine og artistens ønsker helt ens. Vi repræsenterer ikke bestemte artister og er ikke agenter for nogen, så du kan i princippet booke alle danske og udenlandske artister gennem os.

Dét, vi gør
Vores speciale er fester, events og arrangementer for virksomheder, men vi leverer musik og underholdning til mangt og meget. Vores bidrag er alt på og omkring scenen. Artister, lys og lyd. Vi kan stå for afviklingen af festen på stedet, og vi rådgiver gerne om venue, bar, udsmykning og festens flow.

Dét, vi tror på
Personlig kontakt, forberedelse og ordentlighed. Vi ved, what goes around comes around. Vi har været matchmakers mellem kunder og artister i mere end 25 år, og det skyldes personlig kontakt, forberedelse og ordentlighed, at vi stadig er alive and kicking. Personlig kontakt, fordi kemien mellem mennesker er afgørende. Forberedelse, fordi meget kan gå galt til et stort arrangement, og man kan ikke gøre festen om. Når festen kører, så kører den. Ordentlighed, fordi det er professionelt, langsigtet, og man sover godt om natten.

Dét, vi oplever
Virksomheder investerer i fester for at forene medarbejderne og styrke kulturen. Gode firmafester bliver en slags uformel teambuilding, hvor de formelle normer og barrierer brydes ned, og professionelle kollegaer bliver private mennesker sammen. Firmafesten er også virksomhedens, tak, til medarbejderne for deres indsats, hvorfor festen gerne må være speciel og lidt spektakulær. Man skal helst mærke, at virksomheden har gjort sig umage for at skabe en firmafest, alle husker længe efter, hverdagen igen har ramt os.

Derfor hedder vi Xclusive Entertainment (XE)

Vi synes, det var et megasvedigt navn tilbage i 90’erne. Dengang som nu var det dog mest betydningen af navnet, der var vigtigt for os. Alt det, vi laver, er eksklusivt. Ikke luksus, men særligt. Vi har ingen standardprodukter på hylden. Desuden er “X” som bekendt værdien af det ubekendte. Måske er det tilstedeværelsen af “X”, der gør en god fest til en fremragende fest. Vi siger det bare.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.