malte ebert booking
Musik | 2 minutters læsning

Publikum både griner og græder: Multitalentet Malte Ebert er tilbage med nyt show

Han er det kreative geni bag hits som “Kun Med Dig” og “Loyal”, udsolgte optrædener over hele landet og ansigtet bag alias “Gulddreng”. Nu er han endnu engang klar med nye projekter i ærmet.

“Gennemsnitsdansker” er navnet på den anden turné, som Malte Ebert begiver sig ud på. Med et anmelderrost show i bagagen, er han mere end klar til nye eventyr. Navnet på anden turné i rækken er ikke helt tilfældigt, for Malte Ebert ønsker nemlig at have gennemsnitsdanskeren i fokus. Hvem vi er som mennesker, hvad vi stræber efter at være og hvilke kasser vi prøver at passe ind i.

I 2023 turnerede Malte Ebert med sit show “Mellem Himmel & Jord”, som på uforudsigelig og finurlig vis karakteriserer sanger og sangskriveren ret godt. Showet var nytænkende, selvironisk og forenede alle Malte Eberts talenter. Han kombinerede forskellige verdener ved at optræde med nogle af hans bedste pop-numre, samtidig med at showet bød på input inspireret af comedy, sitcom og talkshow-genrerne.

Noget af det, han er allermest stolt af, er at være et sted, hvor han både kan få folk til at grine og græde på samme tid. For med en optræden fra Malte Ebert kommer hele følelsesregisteret i gang.

Malte Ebert er værd at holde et vågent øje på, og du kan allerede nu booke ham her for at opleve den nyskabende og kreative sanger til helt tæt på til netop dit arrangement.

Book Malte Ebert hos XE

Book Malte Ebert ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev den fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.