christophers talent
Musik | 2 minutters læsning

Christophers talent når ud over musikverdens grænser

Med en fløjlsblød popvokal har Christopher allerede smeltet hjerter i mere end et årti på musikscenen. Følsomme ballader som “Told You So”, “Tulips” og den humoristiske sang “First Like” – der egentlig bare er en sammenfatning af kommentarsporet på Christophers instagram – har fået hundrede tusinder af fans til at skråle med.

Men talentet og kreativiteten rækker langt ud over blot popmusikken for sanger og sangskriveren Christopher. Nu har han også indtaget filmverdenens arena. Og det er med en varm velkomst. Han giver blandt andet en lille smagsprøve på sine skuespillerevner i birollen som Svend i Netflix’ rom-com film Toscana (2022).

Men hans talent bliver for alvor belyst, da han året efter er aktuel i “A Beautiful Life”-hovedrollen som fiskeren Elliott. Mod egen vilje ender den stædige fisker, Elliott, i musikbranchens rampelys og får lov at skinne igennem. Endnu en Netflix-klassiker, som én gang for alle rydder en plads til Christopher på skuespillerhylden.

Det fabelagtige og ørehængende soundtrack til filmen står Christopher også bag – og sangene skal selvfølgelig også høres live. Med touren “A Beautiful Live Tour” har Christopher rejst hele verden rundt med filmmusikken. En rejse, der blandt andet har ført ham til USA, Finland, Spanien og England.

Efter sin første hovedrolle nogensinde, er det ikke godt at vide, om der er flere film på vej fra multitalentet…

Book Christopher hos XE

Book Christopher ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev den fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.