Case og Referencer

Vi præsenterer en case på Kvadrats sommerfest og referencer fra vores kunder lige her.

case

Sådan hjalp vi Kvadrat med en komplet sommerfest. Det blev en skræddersyet pakkeløsning med fuld ramasjang. Turboweekend brændte festen af, og DJ Mads Laumann smed brænde på bålet. Tjek, hvad vi anbefalede, hvad vi gjorde, og hvad Kvadrat mente om festen efterfølgende.

Referencer

Man er som bekendt aldrig bedre end sin sidste fest, så vi har bedt vores kunder sige, hvad de mener. Hvad var godt, hvad kunne blive bedre og ikke noget med at lægge fingre imellem. Vi kan tage det.

"Vi benyttede Xclusive Entertainment til al underholdning i forbindelse med vores julefrokost for virksomhedens 350 medarbejdere.

Vi valgte at køre et tropisk tema fra start til slut, og til dette var Niels virkelig en god hjælp. Gennem hele processen kom han med mange gode forslag og ideer til, hvordan vi kunne få en endnu bedre oplevelse. Generelt var hele planlægningsprocessen virkelig god, og jeg kan klart anbefale at arbejde med Niels.

På selve dagen og aftenen forløb alt fejlfrit. Vi havde flere forskellige indslag, hvor en vis grad af koordinering og teknik var nødvendig, f.eks. olietønder til velkomstdrinken mens sanger og percussionist Gregory Boyd leverede baggrundsmusikken og Per Kristensen, der optrådte under middagen. Efter middagen gik livebandet Xcluzive Live på, og Nabiha kom og spillede med dem noget af tiden, hvorefter DJ Per Kristensen kom på igen i de sidste par timer.

Alt foregik uden at vi behøvede at tænke over noget, og vi kunne deltage i festen sammen med alle vores kolleger. Alt i alt var det et rigtigt godt arrangement med god underholdning og god musik, og jeg vil klart anbefale Niels Winther og Xclusive Entertainment til andre og selv benytte dem igen til senere arrangementer.”

Julie Blom Hansen, Assistant Manager

KPMG P/S

"Vi havde i år valgt at benytte os af Xclusive Entertainment til julefrokosten i firmaet, hvilket efter min mening var en fantastisk beslutning. Underholdningen bestod først og fremmest af den erfarne komiker Thomas Wivel, som virkeligt formåede at underholdne sit publikum.

Komikken var tydeligvis nøje tilrettelagt og planlagt ud fra selskabets sammensætning, hvorfor man fik følelsen af, at det var en unik optræden, som man var vidne til. Nu skriver jeg naturligvis på min egne vegne, men jeg tror, at jeg kan snakke for de fleste, når jeg mener, at han var yderst underholdende.

Ydermere havde Xclusive Entertainment også stået for Thomas Stadsvold, som ligesom Thomas underholdte sit publikum. Han byggede således videre på den gode stemning, som Thomas havde lagt som bund, og i en symbiose af gamle klassikere såvel som nye hits, fik han for alvor sat gang i festen, som varede til langt ud på natten.

Alt i alt var det altså en fremragende aften, og jeg kunne sagtens finde på at benytte mig af Xclusive Entertainment næste gang, at jeg skal holde en fest.”

Victor Nielsen

Holst Law

"Hej Niels,

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Bandet, Peter A.G. og Torben Pop løftede i fællesskab festen til et niveau, som jeg kun havde turde drømme om.

Niels, du og Xcluzive er super professionelle, og jeg ringer med sikkerhed igen, når jeg har brug for en fest, som bare skal lykkes.

Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse flere gange i løbet af dagen og aftenen. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Med venlig hilsen"

Erik Rasmussen, Adm. direktør

Via Biler

"Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund!

Til vores årlige konference leverer Xclusive Entertainment altid kvalificeret rådgivning i valg af underholdning og musik. Vores kontaktperson ved Xclusive Entertainment hjælper ligeledes til ved selve afviklingen af arrangementerne, så vi derved har sikret at lydprøver og selve programmet kører, og vi blot kan nyde arrangementet.

Vi vil til enhver lejlighed, hvor der er brug for musik og underholdning anbefale Xclusive Entertainment som partner - de giver ro og overblik i hele processen!"

Sara Lindberg, chefkonsulent

KL - Kommunernes Landsforening

“I anledningen af vores demokrati-projekt har vi i ADRA Danmark benyttet os af Niels Winther i hans egenskab af manager for Felix Smith. Niels er utrolig behagelig at arbejde sammen med, professionel og hurtig til at give tilbagemeldinger, når der er brug for dette.

Ved optagelsen af filmen om demokrati inde på Christiansborg med Felix Smith som studievært, tog Niels sig endda tiden til at komme med ind for at hjælpe til ved optagelserne.

Alt i alt har vi i ADRA Danmark været meget glade for samarbejdet med Niels Winther og Xclusive Entertainment og vil ikke tøve med at bruge firmaet igen, hvis vi skal have afholdt et arrangement."

Arendse Ørding

ADRA Danmark, Nødhjælp og udvikling

"Normalt er vi bestemt ikke nemme at levere underholdning til, men efter denne fest har jeg kun fået positiv feedback fra alle vores medarbejdere, der tilmed havde noget ondt i dansestængerne efter festen!

Med situationsfornemmelse for tingene kom DJen rundt om alle genre så der var noget for enhver smag og alle syntes, at det var en fed idé med perkussion til DJen - det lød bare super godt!

Tak for en virkelig god service, vi vil også fremover bruge Xclusive Entertainment til vores event og firmaarrangementer, og kan kun give de bedste anbefalinger videre her fra M-I Danmark."

Iben R. J., Adm. & Operation Coordinator

M-I Danmark

"Da Young Enterprise var vært ved Europamesterskabet i ’Innovation og Iværksætteri’, valgte vi at samarbejde med Xclusive Entertainment om levering af en samlet underholdningspakke til hele 2-dages arrangementet.

Vi ønskede en international 'pakke', hvor alle vore gæster fra 11 europæiske lande uanset kultur ville føle sig godt, muntert og professionelt underholdt – og det fik vi. I dialogen med Xclusive Entertainment var vi meget tilfredse med vort valg af DJ, dinner-musik og underholdning.

En stor tak til Xclusive Entertainment for den ro, som kun kyndig og professionel vejledning kan give i forbindelse med så stort et arrangement."

Marianne Oksbjerre, Direktør

Selvstændighedsfonden - Young Enterprise

"Xclusive Entertainment var med til at sætte en KÆMPE prik over i'et ved vores årlige interne ”Award show”, hvor vi anerkender og fejrer intern performance.

Timing/afvikling, lys, lyd, scene setup og ikke mindst musikken var med til at gøre denne event til noget helt specielt for alle Novartis ansatte - en oplevelse der har sat store positive spor i vores organisation.

En oplevelse med Xclusive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset!"

Christian H., Head of sales

Novartis Danmark

Endnu engang tusind tak for et fantastisk arrangement, som Xclusive Entertainment havde sammensat til vores årlige julefrokost på KMD Aalborg.

Vi havde ønsket live band, DJ og gæstesolist som kunne sætte gang i festen og få mine danseglade kollegaer på dansegulvet. Og det fik vi. Bandet var helt fantastisk og der har været stor ros til musikerne hele vejen rundt. Vi overvejer allerede en genbooking til vores næste fest.

Jeg vil også takke adm. direktør Niels Winther for den gode professionelle vejledning. Niels gav os flere gode forslag at vælge imellem og sammen fik vi sammensat programmet til vores store tilfredshed.

Prikken over i’et var, at Xclusive Entertainment havde sendt en ’afvikler’. Det gjorde, at jeg også kunne være med til julefrokosten ?

Jeg vil lave en anbefaling til vores andre afdelinger om at benytte Xclusive Entertainment når de i fremtiden har behov for det."

Charlotte Tange Beuschau

KMD A/S

”Arkitema har været faste kunder hos Xclusive Entertainment i snart 5 år – vi har brugt Xcluzive som sparringspartner og leverandør af musik og underholdning til en lang række firmafester, såsom julefrokost, sommerfest, forårsfest og branchefest. Alle sammen forskelligartede opgaver som Xcluzive har udført til fuld tilfredshed for os. Senest til vores julefrokost, hvor Xcluzive også var behjælpelige med selve afviklingen af arrangementet for knap 200 mennesker med underholdning under maden, liveband og dj.

Vi ønskede en international 'pakke', hvor alle vore gæster fra 11 europæiske lande uanset kultur ville føle sig godt, muntert og professionelt underholdt – og det fik vi. I dialogen med Xclusive Entertainment var vi meget tilfredse med vort valg af DJ, dinner-musik og underholdning.

Vi er faste kunder hos Xclusive Entertainment på grund af deres professionalisme, service og erfaring, der gør at de altid ved lige hvad vi vil have – og selvom Xcluzive er vores faste musik- og underholdningsleverandør, så er det ikke kedeligt eller ensformigt. Vi går aldrig galt i byen med Xcluzive, så det er altid en sikkerhed for os, at vi får den rette kvalitet hver gang.”

Steen H., Arkitekt

Arkitema

“Festudvalget og jeg siger tak - I har leveret varen til et brag af en fest. Det hele var så gennemført og vi er stadigvæk helt høje af alt den positive tilbagemelding vi får.

Vi siger også tak til dig Niels for at have hjulpet os med Stagebreakers, Mülle og Kenneth K. Det var en af Danske Spils bedste sommerfester, og jeg er sikker på at festen vil blive husket.”

Charlotte Brandt-Olsen

Danske Spil A/S

"Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement.

Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra vores gæster, som var begejstret for vores jubilæum, så der skal lyde en stor tak herfra."

Sanne K., Chefsekretær

Danske Speditører

"Der skal lyde en KÆMPE tak til Niels Winther, alt dit crew på både lyd og lys samt til alle de optrædende. I var alle sammen med til at gøre vores fest til en helt speciel oplevelse for vores kunde, og for os. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer, alt kørte efter planen, og alle de folk vi stødte på undervejes var både smilende og hjælpsomme.

Både lys og lyd var helt i top, og præcis som vi gerne ville have det – så vi vil helt sikkert benytte jer igen til andre opgaver.

Det er en stor fornøjelse for os, at samarbejde med så professionelle folk. Det gør vores job meget nemmere, og fjerner alt nervøsitet.

Vi har talt med kunden som var ovenud tilfredse, og som de siger: 'Det er en fest som vil blive husket meget længe'!

TUSIND TAK!"

Nina T., Direktør

Event Specialisten

"Det er jo altid med en hvis spænding, at man laver en aftale angående underholdning, når man ikke selv kan deltage.

Men jeg må erkende, at mandag da jeg mødte på arbejde og fik kommentarerne på festen, så har det i den grad kun været en positiv oplevelse. Jeg har ganske enkelt kun fået positive tilbagemeldinger!

Endnu engang har det været en positiv oplevelse at samarbejde med Xclusive Entertainment, og det der sætter prikken over i'et, er at jeg i ugen op til festen blev kontaktet af såvel Dj som et medlem fra bandet for at få de sidste informationer m.m. Det er helt klart et kæmpe plus og virker meget professionelt, således at kunstnerne har en god fornemmelse af hvad de kommer ud til, og jeg kan komme med mine ønsker direkte til kunstneren.

Vi glæder os til at bruge Xclusive Entertainment igen."

Bjarne J., Afdelingsleder

Coop Danmark A/S

"Hej Niels,

Jeg synes dagen forløb rigtig fint, og vi var glade for det store fremmøde dagen igennem.

Koncerten forløb også rigtig fint i det lidt vindblæste hjørne, med en veloplagt Rasmus Walter. Samarbejdet har været rigtig godt, og det er dejligt at arbejde sammen med professionelle folk, så vi kan koncentrere os om gæsterne. Så stor ros her fra.

Venlig hilsen"

Kim Groth, Afdelingsdirektør Erhverv

Spar Nord Aarhus

Kære Niels Winther,

Vi siger tusind tak for dejlig underholdning i torsdags, hvor Klassens Tykke Dreng underholdt os og vores internationale gæster med sang og musik og humor på engelsk og på dansk.

Klassens Tykke Dreng var FEDE (og det ved jeg godt vi ikke må sige - men det var de).

Bedste hilsener"

Eva Dimpker, Market Trading

DONG Energy A/S

"Hej Niels

Tusinde tak for et fantastisk arrangement. DJ Jan Olsen og Kopimaskinen var en megen fin kombination og leverede i den grad 'varen'.

Det var super, at musikken bare spillede, og at de var fleksible omkring hele arrangementet, så det ikke var noget vi skulle bruge unødigt tid på.

Tak for den super gode service før, under og efter vores arrangement. Vi vil helt sikkert bruge xe.dk, næste gang vi skal booke musik og underholdning!"

Anders Buchmann

Brand Venue

"Kære Niels,

I forbindelse med vores salgsarrangement, vil jeg blot sige dig 1000 tak for sublim rådgivning og musik som var udover vores forventninger.

Du havde hel ret i, at der er stor forskel på bands og DJ's, og man må sige at Kopimaskinen og Torben Pop var noget udover det sædvanlige.

Jeg vil give Kopimaskinen, DJ Torben Pop og xe.dk mine bedste anbefalinger."

Marlene Kruse

IC Companys A/S

"Xclusive Entertainment er vores foretrukne sparringspartner, når vi skal booke underholdning, musik o. lign. til vores forskellige events. De leverer altid kompetent sparring og er med til at sikre, at vores events bliver succesfulde.

Med venlig hilsen"

Jane Pedersen, Marketingschef

2C change A/S

"Xclusive Entertainment sørgede igen i år for at aftenen gik super fint og DJ'en som XE leverede gjorde det igen i år helt fantastisk Han leverede super god musik og fik alle folk på dansegulvet. Der skal lyde stor tak til både ham og XE fra os alle her på Plantas."

Anja Terp

Plantas A/S

"Tak for en helt sublim service og oplevelse med party bandet Kopimaskinen - de var der til tiden og leverede musik i særklasse, som du havde lovet det!

Vi glæder os til et fortsat fantastisk samarbejde med jer som bookingbureau ved vores kommende fester & arrangementer, og vil til hver en tid anbefale jer som musik og underholdningsleverandør!

Med venlig hilsen"

Michael Loua

HOH Water Technology A/S

"Kære Niels og Xclusive Entertainment.

Tak for en super vellykket fest i går, og tak til jer alle for et super godt samarbejde undervejs i forbindelse med alle de mange små og store opgaver og detaljer der skal spille perfekt sammen for, at så stor en fest kan blive så vellykket som vores blev i går.

Kærlig hilsen"

Bente Kornbo

Københavns Lufthavne A/S

”Vi har længe haft en god dialog med Xclusive Entertainment, så derfor var det også naturligt for os, at benytte Xclusive Entertainment til et kundearrangement i efteråret.

Vi ønskede en god og almen DJ, der kunne spille for et meget aldersmæssigt bredt publikum. Festen gik over al forventning – ikke mindst takket være den meget professionelle DJ Jan Olsen, som virkelig formåede at holde gang i dansegulvet hele tiden.

Netop derfor var vi også sikre i vores valg, da vi til firmaets julefrokost insisterede på at få Xclusive Entertainment til at levere DJ Jan Olsen til os igen. Musikken til julefrokosten var ligeledes en succes, og selvom vi var meget spændte på forløbet af festen med en ret så skæv kønsfordeling med ca. 70 mænd og kun 9 kvinder – så var musikken endnu en gang meget dansevenlig, og alle vi 9 kvinder var konstant i sving på gulvet.”

Jaenette Rasmussen, Direktionssekretær

Fujitsu-Siemens

”Vi har et rigtig godt og personligt forhold til Xclusive Entertainment, og vi får altid en god service både før, efter og under vores arrangementer. Vi har brugt Xcluzive til vores store fester, hvor begge afdelinger er samlet med bartendere, band og DJ. Alle kunstnere supplerer hinanden virkelig godt, og alt går altid op i en højere enhed.

Xcluzive leverer også underholdning til vores lokale fester, hvor vi bl.a har haft en firser fest med dertil hørende dj.

Ved vores julefrokost sidste år havde vi underholdning til maden i form af den fantastisk sjove hammondorgel kunstner, Klaus Wunderhits, som varmede os godt op til DJ’en der spillede op til dans i hele 7 timer.

Vi vil også fremover bruge Xclusive Entertainment til vores arrangementer, og kan kun give de bedste anbefalinger videre her fra Rambøll Management A/S.”

Anni Frandsen, HR Manager

Rambøll Management A/S

"I forbindelse med vores Grand Opening fest i Århus havde vi booket Thomas Stadsvold via Xclusive Entertainment ApS til, at spille som DJ foran butikken på Strøget i Århus. Vi ringede til Xclusive Entertainment kun 2 dage før vores åbning, men det var ingen hindring for Xclusive Entertainment der hurtigt fandt en perfekt løsning til os.

DJ'en Thomas Stadsvold var en super cool oplevelse. Både kunder og ansatte havde en fantastisk dag med den fedeste musik. Der blev spillet efter vores målgruppes alder og type og Thomas ramte plet med en stil som passede alle. Xclusive Entertainment har hele vejen givet en god rådgivning og opfølgning på deres arrangement - meget professionelt!

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Xclusive Entertainment og Thomas Stadsvold og vil selvfølgelig benytte Xclusive Entertainment, når vi næste gang skal have en DJ på gaden.

Med venlige hilsner"

Jes Duus, Country Manager

Eplehuset Danmark A/S

"Vi havde en helt fantastisk og uforglemmelig bryllupsfest.

Dansefesten blev helt i top da All Cover spillede til et propfyldt dansegulv fra start til slut.

De var super professionelle, og forstod virkelig at ramme deres publikum.

Det hele toppede da brudeparret fik lov at lukke festen - stående på plankebordet - og give den fuld gas til ’Highway to Hell’.

Bandet All Cover leverede virkelig varen og dem vil vi ikke tøve med at anbefale - de var super gode.

Hele forløbet op til var også fint, hvor dialogen med kapelmesteren fungerede fint.

Tip top over hele linjen, og top karakter herfra!"

Mette og Kenneth

"Vi var super tilfredse med bandet All Cover.

Trods skybrud kæmpede de sig frem og leverede et brag af en fest. Alle gæsterne var SÅ imponerede over dem og de indfriede alle vores forventninger og mere til. Vi kendte dem ikke i forvejen men havde blot hørt lidt på hjemmesiden og så tog vi chancen... Og det var vi meget glade for.

Vi ville uden at blinke booke dem en anden god gang og til hver en tid anbefale dem til andre."

Dorthe & Christian

Beverly Hills Orchestra formår at sætte gang i en fest. Det er skønt med et bredt repertoire, ekstremt dygtige musikere samt en kanon forsanger, som har publikum i sin hule hånd og samtidig er en gudsbenådet sanger. En fornøjelse at de formår at få festen til at kulminere. Vi havde en skøn fest, hvor Beverly Hills Orchestra var langt mere end blot prikken over i’et!”

Tine Lindgaard

Egencia

"Vi har været meget tilfredse med både Komiker Anders Fjelsted og Xclusive Entertainment. Det har været professionelt gennemført, og en god oplevelse. Vi vil bestemt bruge Xclusive Entertainment igen, hvis vi skal bruge underholdning i samme kategori."

Kim Hansen, Advokat

Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S

"Jeg skriver blot for at sige TAK for en helt fantastisk aften. Musikken var helt, helt perfekt - vores gæster snakker stadig om hvor helt utrolige All Cover var; tror der var nogle stykker med ømme fødder dagen efter ?

Tak igen - det var bare helt perfekt."

Helle & James

"Vi havde et fantastisk bryllup. Bandet Blitz var langt bedre end forventet. De gav den gas på scenen og var simpelthen bare så gode!

Så vi er meget tilfredse med Blitz og det høje serviceniveau hos Xclusive Entertainment."

Anders og Wickie List

“I invited the Bottle Boys to play at our festival for two days. I think before the festival nobody of our visitors knew them but after their first performance they already had a group of screaming fans! The guys were the highlight of our festival and they know how to rock!”

Matti Kukkonen

Kymijoki Beer festival

Stor ros til bandet – de var gode og gav den hele armen. Aldrig har dansegulvet været så fyldt, fra start til slut.

De bidrog i den grad til at gøre det til et brag af en fest.

Dem vil vi helt sikkert benytte os af en anden god gang. De var virkelig gode, og ligeledes var servicen fra jer hos Xclusive Entertainment.

Venlig hilsen"

Janne Haaning Okholm

Cryos International, Denmark

”Vi havde en fantastisk dag med Chili Klaus med rigtig mange glade gæster,
og positive tilkendegivelser omkring vores 'setup'.

Klaus besidder en rigtig god evne til at spotte stemning og mennesker, og han evnede at få alle gæster til at føle sig velkomne og respekterede. Det var en stor og god oplevelse at lære ham at kende.

I får topkarakter fra os for hjælpen med at gøre +Plus standen til den vel nok mest besøgte og omtalte.”

Keld Dyrby

+Plus Malergrossisten

"Det var en helt fantastisk aften, stort set ALLE deltagere har meldt tilbage til mig, at de syntes Dj Benny Hansen var helt fantastisk og det var den bedste julefrokost de nogensinde havde været til. Musikvalget var også helt i top.
Gennem hele aftenen var alle konstant på dansegulvet.

Normalt går mange hjem ved 21.30 tiden, men det var kun 2 personer der ikke blev til den bitre ende.

Så man må da sige at Benny Hansen i den grad har imponeret.

Det er bestemt ikke sidste gang vi booker DJ hos jer!"

Birgitte

Dansk medicinal virksomhed

"Bandet Blitz er et kanon fedt band, de satte virkelig gang i den.

Forsangeren var totalt i hopla og jeg har ikke været til en fest, hvor der var så mange på dansegulvet.

De havde heller ingen problemer med at spille flere ekstranumre.

Generelt en rigtig god oplevelse og noget man kan være bekendt. Vi har fået meget ros for bandet og var glade for at vi valgte Blitz."

Steen

Kære Niels,

Det var helt perfekt musik – de passede spot on ind til receptionen – og fik meget ros – så det skyndte jeg mig at give videre til dem.

Også ros til dig for altid at finde det helt rette!

Tusind tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Annemarie Rasmussen

Patrade A/S

"Carsten Feltman, vi er stadigvæk høje af den fede musik du lavede til os i går. Succes! Tænk at du kan få de gamle så massivt ud på gulvet hele natten.
Det gør vi igen!"

Henning Kern

Dyrberg/kern

”Vi havde den kæmpe fornøjelse af, at have Bottle Boys til at optræde og udstille på Nordens største HR messe: Træfpunkt HR 2016.

De skabte godt humør, fik folk til at danse og ikke mindst grine rigtig højt og meget, med deres fremragende blanding af rytmik, musik og retorik.

I evalueringen af messen har udstillere og besøgende skrevet feedback som: ”Bedste underholdende indslag på messen nogensinde” og ”Vi har stadig ondt i kinderne af at grine og synge med”.

Vi håber at få fornøjelsen af, at byde ’flaskedrengene’ velkomne igen en anden god gang.”

Daniel Jill Sørensen

Dansk HR

Jeg vil med glæde give min anbefaling af DJ Claus Green.

DJ Claus Green var fleksibel nok til at komme tidligere og sætte sin pult op og han var samtidig en sand fornøjelse som DJ. Claus Green formåede at få gæster i aldersgruppen 20-50 år til alle at danse og have en fantastisk aften.

Claus Green får den største ros herfra, og jeg ville med glæde booke ham igen.

Rune Gjetting

Glitter

"Vi har haft Bottle Boys med til ’Late Night Lørdag’ to gange inden for det sidste år, og begge gange overgik deres optræden vores vildeste forventninger. Bottle Boys leverer et super fedt show, som hver gang får salen op at stå!"

Charlotte Kjær

Nørrebro Teater

Kære Xclusive Entertainment,

"Det var som altid en fornøjelse at have Claus Green med som DJ. Han formår at ramme stemningen og bredden på selskabet.

Venlig hilsen"

Emil Winther

"Jeg vil gerne give en tilbagemelding på kunsternes optræden ved vores arrangement.

Christian Fuhlendorff var også rigtig god – meget underholdende og morsom. Vores adm. dir. mildest talt vred sig af grin, og vores områdedirektør responderede på et af Christians indlæg, så alle var flade af grin. Super, super godt!

Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xclusive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst Christian Fuhlendorff."

Lene Ibeth Frost, Forretningskoordinator

Forca

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

Dan Andersen var et hit. Super show og folk syntes han var hylende morsom. Han var den helt rigtige til denne aften.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xclusive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt ?"

Morten Bæksgaard

SSP

”Arrangementet var rigtig godt! Der skal lyde en stor ros, specielt til DJ Claus Green, der var god til at fange stemningen. Bandet Xcluzive Live skabte også en rigtig god fest. Jeg har hørt, at der var flere, der havde tømmermænd, så det må være et godt tegn på, at alle havde en god fest ?

Så alt i alt var det en rigtig god dag.”

Jesper Christiansen, Account Manager

CoastZone A/S

"Så er brylluppet vel overstået og vi var yderst tilfreds med bandet!

Danseministeriet spillede virkelig op til fest og vi kunne ikke have ønsket os noget bedre! ?

Alle til festen var vilde med dem og jeg vil helt klart anbefale både xe.dk og bandet til andre."

Sanne Monberg

"Tusind tak for jeres fantastiske service, vi havde et brag af en fest med Dj Claus Green i spidsen.

Vi kunne på ingen måder have haft en bedre dj til vores fest, hele dansegulvet gyngede fra start til slut :-)"

Dorte og Rasmus

"Vi havde en helt fantastisk fest og var utrolig tilfredse med DJ Claus Hartmann.

Derudover har vi oplevet det som en rigtig god proces i samarbejdet med bureauet xe.dk, så det er vi taknemmelige for."

Anne-Mette

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

DJ Claus Green fik hele forløbet til at virke sammenhængende og hans lounge-musik under middagen virkede perfekt.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xclusive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

Morten Bæksgaard

SSP

”Arrangementet og ligeledes afviklingen heraf gik rigtig godt, vi er meget tilfredse med både teknikker og Clemens. Han fik sig en opgave, da eleverne var meget stille, men han formåede at holde energien oppe og gøre det personligt. Han havde nogle gode budskaber og nogle dansklærere har efterspurgt at få det rap stykke på skrift som han rappede uden musik.

Venlig hilsen”

Anne Saksvold Leidland

Sydkysten Gymnasium

"Det var en fantastisk dag og aften for os, og det er Good-Vibes en klar del af. De var virkelig gode og var med til at løfte festen op på et niveau, som vi ellers ikke ville have nået.

Gæsterne har også givet rigtige gode tilbagemeldinger og de har alle været rigtig glade for musikken.

Et kæmpe tak til Niels Winther for hjælp ved bookning og koordineringen op til festen, det har alt i alt været en super god oplevelse, som vi allerede har anbefalet til andre.

Tak for det!"

Mikael Andersen

"Vi vil gerne sige en stor tak til dig Niels Winther for hjælpsomheden og for det fantastiske band du fandt til os på vores bryllupsfest.

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster + endda personalet på KolleKolle.

Vi vil gerne bringe en stor tak til Gorm Bülow samt Good-Vibes for deres helt exceptionelle musik, som fik alle til at svinge med, ung som gammel.

Vi vil varmt anbefale Xclusive Entertainment samt Good-Vibes til venner og bekendte – og måske vi selv skal holde en fest om nogle år igen…"

Karina & Martin Frandsen

"Vi siger tak til xe.dk og Maiken for anbefalingen af Good-Vibes. Vi har ikke fortrudt og kunne sagtens finde på at hyre dem en anden gang igen.

Good-Vibes var en virkelig god oplevelse - de spillede virkelig godt under selve festen og bandet var super gode om aftenen ligeså.

Flere af vores gæster nævnte også at de var rigtig gode. Under selve festen var der også god gang i dansegulvet og bandet var gode til at finde passende sange til publikummet.

Så alt i alt var det spot on og en rigtig god oplevelse."

Lars Nielsen

Funkarella var fantastiske, feberagtige og for fede! Mine kolleger var total begejstrede og dansede det de kunne – og lidt til. Jeg vil booke Funkarella igen, hvis jeg får muligheden!”

Jacob Ørskov, Sales Manager

Beirholms Væverier A/S

”Det var en rigtig god fest med en supergod stemning.

Tilbagemeldingerne fra kollegerne er udelukkende positive, og de fremhævede især Henrik Svanekiær som fænomenal og Pop Fever. Hold da op – de var fantastiske! Det fremgik vist også tydeligt af antallet af mennesker på dansegulvet."

Birgitte Brostup van Gennip

Chr. Hansen, Cultures & Enzymes Division

"Vil blot lade jer vide at vi havde en helt KANON oplevelse med Good-Vibes til vores bryllup.

De indfriede alle forventninger og lidt til, så tak til Xclusive Entertainment for god service og tak til bandet Good-Vibes.

Alle spurgte hvem de var, og hvor jeg havde fundet bandet og jeg vil med sindsro anbefale dem og XE igen."

Lena Bøttger Pirchert

"Min hustru og jeg vil gerne takke for den musikalske oplevelse til vores bryllup.

Pianist Gorm Bülow var rigtig god og var meget behagelig og Good-Vibes var ikke mindre end verdensklasse. Gæsterne blev suget ud på dansegulvet og vi fik en afslutning på vores store dag som vi kun havde turde håbe på.

Tusind tak."

June & Carsten

"Til vores bryllup spillede trioen Huge Lorry, og de var virkeligt med til at gøre festen fantastisk og uforglemmelig. Vi havde dem med under middagen også, hvor de spillede passende afdæmpet underlæggende musik. Det kan vi varmt anbefale...

Til dansen senere på aftenen fyrede de den så rigtigt af og havde et godt tag i publikum. Dansegulvet var konstant fyldt og alle gæsterne har givet meget positiv feedback. Udover at være rigtigt gode musikere, var de så også nogle flinke og omgængelige typer.

Huge Lorry får vores allervarmeste anbefalingerne, hvis man vil have en fest med gang i."

Malene & Arne

"Det var en fantastisk dag og aften for os, og det er Gorm Bülow en klar del af. Han var virkelig god og var med til at løfte festen op på et niveau, som vi ellers ikke ville have nået.

Pianist Gorm Bülow skal også have en særskilt ros. Hans musik under middagen ramte 100 % plet og han spillede helt fantastisk.

Gæsterne har også givet rigtige gode tilbagemeldinger og de har alle været rigtig glade for musikken.

Et kæmpe tak til Niels Winther for hjælp ved bookning og koordineringen op til festen, det har alt i alt været en super god oplevelse, som vi allerede har anbefalet til andre.

Tak for det!"

Mikael Andersen

"Vi vil gerne rose Huge Lorry i store vendinger.

Fantastisk stemning, lækker lyd, kanon musikvalg og et fyldt dansegulv hele vejen igennem. Samtlige gæster var vildt begejstret for Huge Lorry, og var vildt nysgerrige for at vide hvor vi havde fundet dem.

På en skala fra 1 til 10 lander vi klart på en 10'er.

Så vi er fuldt tilfredse."

Tommy R. H.

"Vil blot lige fortælle at vi havde en perfekt aften i går med fantastisk musik fra Huge Lorry.

De var i særdeleshed med til at gøre festen perfekt, både under middagen og til efterfølgende dans.

Vores gæster var også meget imponeret over det band vi havde skaffet - så varme anbefalinger herfra..."

Morten og Rikke

"Vi havde en helt fantastisk dag, hvor ikke mindst Huge Lorry var med til at gøre dagen fuldkommen.

De spillede uovertruffen, både under middagen og efterfølgende. Vore gæster var vildt begejstrede og det skal slet ikke undre os, hvis der kommer bookinger ud af det.

De efterkom i øvrigt vore specielle musikønsker, også selvom det var numre, som de ikke kendte i forvejen.

Tak for den i øvrigt rigtig fine service Xclusive Entertainment. Vi anbefaler jer videre."

Linda og Thomas Axelsen

"Det var en helt fantastisk aften, stort set ALLE deltagere har meldt tilbage til mig, at de syntes Dj Benny Hansen var helt fantastisk og det var den bedste julefrokost de nogensinde havde været til. Musikvalget var også helt i top.
Gennem hele aftenen var alle konstant på dansegulvet.

Normalt går mange hjem ved 21.30 tiden, men det var kun 2 personer der ikke blev til den bitre ende.

Så man må da sige at Benny Hansen i den grad har imponeret.

Det er bestemt ikke sidste gang vi booker DJ hos jer!"

Birgitte

Dansk medicinal virksomhed

"Vil blot lige fortælle at vi havde en perfekt aften i går med fantastisk musik fra Huge Lorry.

De var i særdeleshed med til at gøre festen perfekt, både under middagen og til efterfølgende dans.

Vores gæster var også meget imponeret over det band vi havde skaffet - så varme anbefalinger herfra..."

Morten og Rikke

"Vi kan kun sige, at Huge Lorry virkelig gjorde det godt til festen, de spillede suverænt godt, og mange af gæsterne har spurgt til hvem de var, så det har i hvert fald været en succes ?

Vi har ingen bemærkninger til Jer, andet end ros. I har været hurtig til at svare tilbage på vores mails, bandet stod klar som aftalt til det aftalte tidspunkt, og så "leverede de varen". Vi kan varmt anbefale Jer til andre, og kunne sagtens finde på at booke Huge Lorry igen.”

Mikkel og Ditte

"Ville bare lige give feedback og respons på vores bryllupsfest.

Jakob Sveistrup var super fedt, det er helt sikkert en indslag som vil blive husket.

Tak for en god service og en god oplevelse."

Steen B. Paulsen

"Tusind tak skal I have, vi havde en helt igennem fantastisk dag og DJ Jan Olsen var super god og fik meget ros fra vores gæster!

Ham hyrer vi meget gerne igen ?"

Louise & Emil

DJ Jan Olsen indledte med hyggelig og god baggrundsmusik til vores sommerfest, og herefter sørgede han for at få folk på dansegulvet.

Han var hurtig til at fornemme hvad der skulle til for at få os alle ud at danse, og at dømme ud fra det fyldte dansegulv, så ramte han rigtigt hele aftenen!

Han gjorde ikke så meget væsen af sig selv, men via musikken formåede han virkelig at få sat gang i festen. Tak til Jan for en god DJ-præstation!”

Bente Lindholm Sørensen

ABB A/S

"Jeg vil gerne have lov til, at sige mange gange tak for en helt FANTASTISK optræden af Jakob Sveistrup! Ingen af os havde nogensinde drømt, at det skulle blive en så stor oplevelse.

Du må endelig viderebringe Hr. Sveistrup vores kærligste hilsner, især brudens, og sige tusind tak for, at aftenen blev helt perfekt."

Peter

"Vi havde en fantastisk bryllupsfest med bandet Huge Lorry.

De var FANTASTISKE de tre gutter. De var én af de bedste beslutninger vi har truffet ved brylluppet og et sikkert valg ved næste fest, vi holder ? Gæsterne var ellevilde med Huge Lorry, og er sikker på at de skal nord for Limfjorden igen...

De holdte sig i 'baggrunden' under middagen og det var tilpas lyd. Flere gæster var betaget over Jens' fede stemme.

TUSIND TAK til HUGE LORRY for at være med til at gøre vores bryllup til en uforglemmelig dag.

Sidst men ikke mindst, var det en god hjælp og service vi fik af Niels Winther ved bookingen. Han forstod vores ønske og leverede varen til UG. Både bookingen og bandet levede virkelig op til forventning.”

Saba & Kristian

”Kære Niels Winther,

Vi havde en fantastisk aften og alt gik som planlagt! Det endte med de måtte sætte op uden scene, da der var for lavloftet, men det fungerede fint. Vores gæster har haft den vildeste oplevelse og der snakkes stadigvæk om vores fest i byen! Infernal var meget tilfredse og mente at Suri/Maskinværkstedet var stedet for deres næste julefrokost.

Vi startede kl. 14.30 og de sidste gæster gik først hjem tidligt morgen kl. 5.

Vi er meget tilfredse med hele forløbet og vil helt klart booke igennem dig og Xclusive Entertainment en anden gang.

Bedste hilsener”

Claus og Camilla

"Tusind tak skal I have, vi havde en helt igennem fantastisk dag og DJ Jan Olsen var super god og fik meget ros fra vores gæster!

Ham hyrer vi meget gerne igen ?"

Louise & Emil

"Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen leverede lige det vi gerne ville have.

Stor ros til Jan fra alle deltagerne ved festen.

Så der skal lyde en kæmpe tak herfra :-)"

Kåre C.

”Vi havde en fantastisk fest!

Vi synes, det var en rigtig god oplevelse med DJ Jørgen De Mylius. Folk dansede uafbrudt i to timer. Det var alle pengene værd.

DJ Jan Olsen var også rigtig god, og vi vil klart anbefale dem begge to.”

Dorthe Godsk

Frederiksberg Kommune

”Vi havde en rigtig god fest. Musikquiz med Kenneth K var en kæmpesucces. Det var sjovt og underholdende. Han fik næsten ikke lov til at tage hjem bagefter. Det var virkelig en succes.”

Lindie Torp Steffensen, HR og Kommunikation

BankInvest

"Kære DJ Jan Olsen, Tak for en super aften med fed musik. Der var gang i dansegulvet fra du kom til du gik og alt var meget professionelt.

Du var rigtig god til at lodde stemningen og spille de rigtige numre på de rigtige tidspunkter. Blandingen af nye og gamle hits var perfekt - selv 'Træmændene' kom ud at danse og det er en bedrift i sig selv.

Lysshowet som du havde med var super cool og gav lige den rette stemning, det havde du totalt underspillet da vi talte om det - det var en positiv overraskelse."

Henrik Wilken

"Tusinde tak for et fantastisk arrangement.

DJ Jan Olsen og Kopimaskinen var en megen fin kombination og leverede i den grad varen.

Det var super, at musikken bare spillede, og at de var fleksible omkring hele arrangementet, så det ikke var noget vi skulle bruge unødigt tid på.

Tak for den super gode service før, under og efter vores arrangement.

Vi vil helt sikkert bruge Xclusive Entertainment, næste gang vi skal booke musik og underholdning!"

Anders B.

Brand Venue

"Bottle Boys var forrygende, underholdende, sjove, unikke og de gjorde det helt umuligt at sidde stille. De skal opleves."

Lene Højer Andersen

Novo Nordisk

”Det har været en helt fantastisk bryllupsfest, og musikken var bare i top ?

Den største ros til DJ Jan Olsen – han gjorde det virkelig godt!”

Inger F.

"Herfra skal lyde en stor ros og tak til DJ Jan Olsen, der i går, i den grad, leverede varen ved vores bryllup på restaurant Bangs Have i Maribo.

Der var bare gang i den fra start til slut, og vi og vores gæster elskede musikken!

xe.dk vil absolut blive anbefalet til venner og familie.

Vi og vores gæster var alle meget imponerede over musikken - det var lidt af en oplevelse!"

Christina & René Jakobsen

"Tak for en helt sublim service og oplevelse med party bandet Kopimaskinen - de var der til tiden og leverede musik i særklasse, præcis som jeg var blevet lovet det!

Vi glæder os til et fortsat fantastisk samarbejde med Xclusive Entertainment som bookingbureau ved vores kommende fester & arrangementer, og vil til hver en tid anbefale Xclusive Entertainment som musik og underholdningsleverandør!"

Michael L.

HOH Water Technology A/S

"Hej Xclusive Entertainment,

Det var en rigtig god fest vi havde, og Musikquizzen med Kenneth K var en stor succes!

I får kun thumbs up her fra."

Pia Timm Hagmann

"Vi havde en rigtig god fest, og sangerinde Jeanette Frederiksen var super god og "lige i øjet"

Mange tak ?"

Gitte

”Vores første møde med Xclusive Entertainment var en positiv oplevelse og det var klart at vi havde med erfarne folk at gøre.

Vi fik fremlagt en række forskellige muligheder for vores julefrokost-arrangement for ca. 100 mand, men Xcluzive var også gode til at lytte til VORES behov og ønsker, og vi fik stort set rettet hele arrangementet ind, som vi specifikt gerne ville have det.

Vi endte med at få en meget vellykket firma-julefrokost med temaet 'kvalm jul'. Xclusive Entertainment stod for alt vedrørende arrangementet, så vi kunne bare læne os tilbage og koncentrere os om, det der var vigtigst for os: at feste! Vi fik den store temapakke hos Xcluzive med mad (buffet), fri bar med bartendere, op pyntning af hele vores kantine/indgang, og ikke mindst underholdningen og musikken, som VIRKELIG var uovertruffen.

Standup’er Brian Mørk fik de store grin frem med hans sorte humor. Prikken over i’et kom nu nok, da den legendariske 'Mylle' pludselig poppede frem som gæste-dj, og gav den på alle tangenter med firserhits og gamle Eldorado-klassikere. Ingen tvivl om at der her er tale om et sikkert festindslag, som vil gå rent ind ved de fleste fester!

Vi har hos Xclusive Entertainment fået en rigtig god behandling og service hele vejen igennem forløbet, og med de mange positive tilbagemeldinger vi har fået fra medarbejderne, er der ingen tvivl om, at vi igen vil spørge Xclusive Entertainment, når vi skal holde fest."

Teddy S., Sales Executive

Computer Associates

"Tusind, tusind tak for den eminente, uovertrufne og aldeles udover den forventede musikalske indsats til vores bryllup. Kopimaskinen sørgede helt sublimt for, at en i forvejen perfekt dag blev afrundet på en helt uforglemmelig måde.

Vi havde i samarbejde med Xclusive Entertainment booket Kopimaskinen til vores bryllupsfest, men vi var da på forhånd noget spændte på, om vi nu også havde ramt rigtigt i vores valg – men vi skal ellers lige sige, at al vores 'nervøsitet' i den grad blev gjort til skamme - for hold da helt op, hvor I bare forstod at læse både vores og vores gæsters ønsker og forventninger om fed musik.

Kopimaskinen spillede fantastisk, og deres repertoire er da bare i orden og bandet var glade, veloplagte og 'på'.

Ikke bare er vi SÅ glade for bandets musikalske punktum til vores bryllup (vi glemmer ALDRIG den fest), vores gæster kan heller ikke få armene ned og taler omtaler stadig festen som årets koncert.

Tusind, tusind tak igen - det er ikke sidste gang, vi mødes - vi og gæsterne taler allerede om at arrangere en fest mere, bare for at fortsætte, hvor vi slap.

Vi vender helt sikkert tilbage!"

Jesper og Birgitte

”Jeg vil gerne sige, at Kim Wagner var virkelig god. Ham booker jeg gerne igen. Han var virkelig god og var virkelig god til at spille så lydniveauet var perfekt. Rigtig mange synes at han passede så godt ind i arrangementet.

Mange tak for hjælpen og valget af Kim Wagner.”

Christella Rosenstrøm

LEO Pharma A/S

”Hvilken udsøgt glæde det var, at have DJ Lars Bjarno spille på Møllerup Gods, vi nød musikken og dansegulvet var fyldt fra brudevals til kl 04.30, det har jeg ikke oplevet særlig tit. Alt i alt var det super god musik Lars spillede. Tak igen for en forrygende aften på dansegulvet, samspillet med saxofon var rigtig godt og blev nydt af alle og enhver!

Venlig hilsen,"

Bettina

"Vi havde en helt fantastisk fest, og Kopimaskinen levede til fulde op til vores forventninger!

Niels Winther forstod til fulde hvad det var, vi ledte efter, da han anbefalede Kopimaskinen. De formåede at holde gang i dansegulvet hele tiden, og særligt afslutningsnummeret med AC/DC tog kegler hos både gæster og brudepar.

Vi fik så mange tilkendegivelser både under og efter bandets optræden om hvor vi dog havde fundet det fantastiske band!

Vi vil fremover kun anbefale xe.dk og Kopimaskinen til andre."

Sonni og Anne

”Vi havde Bjarne Langhoff & Andreas Dohn til at spille til Arnsbo Media 20 års jubilæum på Helnan Marselis Hotel for små 100 personer.

Bandet spillede både under Dinner med Bjarne og Andreas og til fest efterfølgende med to medlemmer mere. Dette var en utrolig god oplevelse!

Bandets fire medlemmer er uhyre dygtige rent musikalsk/teknisk. Men vigtigst af alt så er frontmand Bjarne Langhoff en absolut fantastisk humørbombe, som forstår at løfte stemningen på aller højeste niveau.”

Carsten Hjorth Pedersen, Adm. Direktør

Arnsbo Media

"Jeg vil sige tusind tak til Xclusive Entertainment fordi i anbefalede Lars Herlow, han gjorde det fantastisk godt, det var en stor fornøjelse.

Lars Herlow var med til at gøre en kæmpe forskel på vores festaften, han har en stor del af æren for, at det blev en helt fantastiske aften.

Vi har ingen betænkeligheder ved at booke Lars Herlow via XE en anden gang."

Laura Lindahl

MF

”LIGA var helt fantastisk. Alle sad ved deres borde da de gik på scenen og i løbet af ingen tid, stod alle gæsterne og dansede. Det var imponerende at de fik mobiliseret alle op til scenen. Deres energi og smittende gode humør kickstartede en forrygende fest! Det var lige som det skulle være!

Med venlig hilsen,”

Tina Henriksen, Senior Regionskoordinator

Danske Bank

"Tak for et super vellykket arrangement med Le Freak til vores bryllup på Norsminde Kro.

Vi er herfra meget glade for godt samarbejdet for at få musikken og festen til at spille.

Det var bare helt vildt godt! Tak skal I ha'."

Martin L. Nielsen

”Alle syntes, at Larsens Serveringsteater var så sjove, og de var alle noget overraskede over, hvor lang tid der egentlig gik, før de fandt ud af, at det var underholdningen. Et meget stort 13-tal til dem. De var virkelig gode!”

Betina Holm, Salgschef

Den Blå Avis

Larsens Serveringsteater er utrolig humoristiske. De mestrer kunsten at gå lige til grænsen uden at overtræde den.”

P.M.K. Larsen, Teamleader

Novo Nordisk

DJ Mads Laumann gav den virkelig gas til vores PFA Sommerfest den 3. juni. Han formåede at have et fyldt dansegulv hele i 4 timer.”

Anita Blikdal Pedersen

PFA Pension

DJ Mads Laumann var DJ til vores bryllup og han var helt fantastisk. Dansegulvet sydede og boblede med danseglade gæster fra han gik på til han sluttede.

Mads Laumann har fingeren på pulsen og ved lige hvilket musik der er hot og så er han en yderst sympatisk person.

Alt i alt var Mads Laumann en meget stor fornøjelse af have med til brylluppet, som vi vil give vores varmeste anbefalinger og som vi til hver en tid ville booke igen.”

Elisabeth & Jacob

"Så er årets brag af en fest veloverstået og jeg vil sige tusind tak for jeres store indsats, for at gøre denne fest ekstra speciel.

Alt forløb helt efter planen og det var en stor stor succes.

Lasse Rimmer leverede varen og vi lå flade af grin - han var bare i hopla.

Så vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger."

Henriette Tønnesen

Kvadrat A/S

“I forbindelse med vores julefrokost forløb det hele rigtig godt. DJ Mads Laumann gjorde det godt med et bredt udvalg af numre, så der var lidt for enhver smag. Han formåede at holde lydstyrken på et fint niveau, som passede til dem, der gerne ville tale, og der blev samtidig danset lidt.

Vi vil gerne anbefale Mads Laumann i fremtiden.”

Dorte

Patrade A/S

”Jeg har netop holdt stor fest med deltagere I de fleste aldersgrupper, og Le Gammeltoft gjorde aftenen til en rigtig fest – dansegulvet var fuldt fra start til slut! Super musikvalg og Le Gammeltoft er god til at fornemme stemningen og spillede derefter. Genialt mix af både nyt og gammelt.”

Kristian V. Mørch, CEO

ODFJELL

"Vi havde en helt fantastisk aften, musikken var SUPERFED og helt perfekt i forhold til selskabet.

Stort set alle gæster kom med komplimenter til musikken søndag morgen. Så hermed en stor tak til DJ Mads Laumann, der bidrog positivt til festen med gode grooves og godt humør ?"

Jens Hørup og Mette Johannsen

"Vi er super tilfredse med at vi valgte Mellow til vores bryllup. Bandet forstod virkelig at få gang i både unge som gamle på dansegulvet. Super fedt!

Vi kan helt klart anbefale Mellow til alle, som ønsker fuld gang i dansegulvet. Vi ville afgjort vælge Mellow igen."

Peter V. L.

”Aftenen var bestemt en succes. DJ Mads Laumann fik rigtig meget ros. Der blev i den grad danset – og Mads er som altid super hyggelig at være sammen med.”

Elisabeth Mygind Reinholdt, konsulent erhverv- og udvikling

Aarhus Kommune

"Vi havde en fantastisk dag og fest og Mellow spillede helt vildt godt.

Vi er meget tilfredse."

Pernille B.

"Vi havde en fantastisk fest. Både Stagebreakers og DJ Mads Laumann fyldte dansegulvet - præcis som sidste år.

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften."

Marianne

DONG Energy

"Vi vil gerne sige tusind tak for rigtig god musik til vores bryllup.

Der har været super god respons fra vores gæster både til dinner pianisten og bandet Men In Band.

Håber også, at I havde en god aften."

Heidi & Ulrik

"Det var en vildt god aften, vi har tit siddet i stuen og savnet at DJ Mads Laumann stadig stod i hjørnet og spillede.

Gæsterne har alle været imponerede over den gode musik, og mange har fået en god musik snak med Mads.

Det fungerede bare, stille og ørefangende musik til maden, lækker lounge blandet med forskellige små musik perler et super mix. Senere på aftenen et fedt danse mix som altid passede til stemningen, tempo og volumen blev taget ned når stemningen var til det.

Dertil var DJ Mads Laumann bare en hyggelig fyr og få besøg af, jeg tror han fik hilst på alle og var på alle måder en stemnings generator til festen.

Så det har bare været rigtig godt."

Anders Ø.

"Suveræn fest… Det er hvad man får med Mellow. Lige fra første nummer til det sidste ekstranummer var der folk på dansegulvet. Ikke på et eneste tidspunkt var der tomt, mens Mellow spillede hits, og det gav en feststemning som ikke er oplevet før. Gæsterne var vilde med musikken og det er blevet til mange roser for vores valg af band.

Vi kan ikke andet end at anbefale Mellow – står I og mangler bandet der spiller hits på hits og som skal sætte gang i jeres fest, så har I fundet bandet her.

God fornøjelse. I bliver ikke skuffet."

Mette & Lars

"Vi havde et rigtig fedt bryllup og Mellow var med til at gøre dagen helt speciel. De levede 100% op til vores forventninger og det var en fornøjelse at høre dem spille.

Det hele har været professionelt håndteret så vi ringer igen næste gang vi skal giftes ?"

Bjarne Pedersen

"Vi vil gerne sige tusind tak for rigtig god musik til vores bryllup.

Der har været super god respons fra vores gæster både til dinner pianisten og bandet Men In Band.

Håber også, at I havde en god aften."

Heidi & Ulrik

"Vi havde en rigtig dejlig dag. Michael Zilk levede til fulde op til vores forventninger om rolig dæmpet stemningsmusik under middagen og fest og farver senere på aftenen/natten.

Sagt på en anden måde, så var han næsten usynlig under middagen og med til at starte danse-festen senere på aftenen. Så det var rigtig fint."

Ulrikke og John

"Vi havde en rigtig god fest i lørdags, og showet med Mikkel Severin var super godt og skabte meget forundring!

Det virkede også godt, at Mikkel ikke havde travlt med at komme af sted efter showet, men havde tid til at tage en tur rundt blandt gæsterne."

Susanne Schmidt Jensen

Leasing Fyn Bank A/S

"Vi havde den mest fantastiske dag, som vi aldrig vil glemme. ALT gik som det skulle, og det var som i et eventyr at holde bryllup på Sophiendal Gods!

Vi var super tilfredse med Mellow, som spillede virkelig fed musik, der trak folk ud på dansegulvet! De var meget veloplagte, og det var så tydeligt, at de elsker at spille musik - de var smilende og glade. De fik også stor ros fra vores gæster, og en af dem har allerede bedt om at få kontakten til jer, så måske der kommer et spillejob mere ud af det.

Tusind tak for god service!"

Martin & Susanne

"Vi havde en utrolig dejlig og helt perfekt bryllupsdag. Vi ville ikke lave om på noget som helst, men meget gerne opleve hele dagen igen ?

Vi er meget tilfredse med både jeres og Musikmaskinens indsats. Musikmaskinen gjorde det virkelig godt. Vi blev forsinket med hensyn til brudevalsen pga. de mange indslag, så det skubbede deres spilletid. Men tog de virkelig pænt. De var alle 3 nogle virkelig friske, søde og behagelige knejter, som gjorde det fantastisk godt.

For mit vedkommende var der alt for få sange, for jeg kunne have danset hele natten til deres fantastiske musik.

Vi vil give både musikmaskinen og Xclusive Entertainment vores bedste anbefalinger - og mange tak herfra."

Pernille Ørum Overgaard

"Det var super cool, og en super fed fest Mikkel Wendelboe satte gang i.

Vi er rigtig glade for vores booking af Mikkel, og det var alle vores gæster også.

Han er super dygtig. Tak for hjælpen."

Caroline og Nicolai

"Jeg vil bare lige sige xe.dk 1000 tak for det suveræne Mellow band, som spillede til vores bryllup. De var intet mindre end suveræne, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster.

Du/I har vores varmeste anbefalinger."

Jakob & Line Kyed

"Stor tak til Men In Band for at have været med til at give os en helt fantastisk, uforglemmelig, fortryllende og fuldstændig enestående bryllupsfest! Det er en dag, vi aldrig vil glemme, som vi kan leve højt på længe!

Men In Band gjorde det helt fantastisk, og vi kan stærkt anbefale dem til andre! Fed rockmusik, der skabte rigtig feststemning! De gjorde det rigtig godt!"

Louise og Kasper

"Det gik rigtig godt til vores julefrokost og Musikmaskinen var, som sidste gang, utrolig dygtige, professionelle og behagelige mennersker at have i huset.

Der blev festet og danset godt igennem - der er ikke en finger at sætte på deres optræden. De er rigtig dygtige, og vi er også meget tilfredse med samarbejdet med Xclusive Entertainment."

Louise Schjøth

ProDesign International A/S

”Vores julefrokost var bare perfekt. DJ Peter Kastrup havde helt styr på lys og lyd, og Mick Øgendahl fik os til at hyle af grin. Han var en rigtig god fest-starter. Der var absolut ingen problemer før, under eller efter festen, og det var alt i alt en meget professionel afvikling.”

Anja, Marketing Coordinator

Kvadrat A/S

"Vi havde en fantastisk dag og DJ Nicoline Toft levede fuldt op til vores forventninger. Nicoline var rigtig god til at ramme stemningen, peppe den lidt op. Hun var sød og charmerende overfor de mange nysgerrige gæster."

Anita Eckardt, Marketingdirektør

Saint-Gobain

”Kære Xclusive Entertainment, mange tak for det gode samarbejde!

Vi var super tilfredse med Mikkel Wendelboe. Han kom stille og roligt ind og hilste, da han kom og middagen stadig var i gang - og hans sans for at spille forrygende musik og holde dansegulvet levende og tilgængeligt for alle aldre var super.

Bonus er, at han er en super flink fyr. Han har vores bedste anbefalinger.

Venlig hilsen,”

Jens Kristian

"Jamen altså, hold da op en positiv overraskelse! Vi var aldeles tilfredse med bandet Night Club Orchestra.

Ufatteligt imødekommende, service-mindede og professionelle mennesker. Det var en ren fornøjelse.

Musikalsk lige i øjet - vi var klar til mange ekstra-numre ?"

Helle B.

Quartz+Co

"Vi havde en fantastisk dag og DJ Nicoline Toft levede fuldt op til vores forventninger. Nicoline var rigtig god til at ramme stemningen, peppe den lidt op. Hun var sød og charmerende overfor de mange nysgerrige gæster."

Anita Eckardt, Marketingdirektør

Saint-Gobain

"Det var en fantastisk fest, og DJ Mikkel Wendelboe var super god.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel og Xclusive Entertainment

Tusind tak for hjælpen."

Jeanette

"Tak for sidst! Vi havde en fantastisk fest og var som band i den grad med til at skabe rammerne om den!

Jeg vil starte med at sige at det telefonmøde vi havde med kapelmesteren helt klart gjorde at vi var fuldstændigt rolige omkring musikken. Det var super fedt at have lidt kontakt lige inden og snakke om vores forventninger.

Musikken var helt perfekt. Jeg kan ikke sætte en finger på deres optræden. De fik alle til at danse og det synes jeg er stort!

Vi vil til alle tider anbefale Night Club Orchestra.

Måske ses vi en anden gang!"

Greg og Laura

"Jeg vil gerne sige dig 1000 tak for Xclusive Entertainments medvirken til at skaffe Morten Deurell til vores arrangement. Det har simpelthen været super! Morten var et perfekt match til vores publikum.

Morten Deurell var ualmindelig veloplagt, velforberedt og udførte sine numre meget professionelt.

Der var både fascinerende tryllerier og rigtig morsom underholdning.
 Morten fik stående klapsalve på vej herfra."

Søren Forsmann

Brøndby Kommune

"Vi havde Per Kristensen som DJ til vores julefrokost i firmaet, og var meget tilfredse.

Vi var et blandet publikum af gamle og unge, men Per formåede at gøre alle tilfredse, han spillede både lidt af det nye, men var heller ikke bange for at spille nogle af de gode gamle 80´er og 90´er hits.

Han tog også meget gerne imod musik ønsker, det var der mange der var glade for."

Christina Laustsen Petersen

LeasePlan Danmark A/S

"We had the time of our life and according to our guests a party that cannot be outdone. made sure that everybody was dancing. They were on time and did a fantastic job, everybody asked us how we got our hands on them.

Musikmaskinen were exactly what we were looking for in a band.

Thank you so much. I will only recommend Musikmaskinen and Xcluzive Entertaiment."

Eva and HC

"Vi havde Per Kristensen som DJ til vores julefrokost i firmaet, og var meget tilfredse.

Vi var et blandet publikum af gamle og unge, men Per formåede at gøre alle tilfredse, han spillede både lidt af det nye, men var heller ikke bange for at spille nogle af de gode gamle 80´er og 90´er hits.

Han tog også meget gerne imod musik ønsker, det var der mange der var glade for."

Christina Laustsen Petersen

LeasePlan Danmark A/S

Stor ros til Nick Decaza – han var virkeligt god og gav den hele armen. Aldrig har dansegulvet været så fyldt, fra start til slut.

DJ Nick Decaza bidrog i den grad til at gøre det til et brag af en fest.

Det vil vi helt sikkert benytte os af en anden god gang. Han var virkelig god, og ligeledes var servicen fra jer hos Xclusive Entertainment.

Venlig hilsen,”

Janne Haaning Okholm

Cryos International, Denmark

Per Vers gav os et suverænt flot indblik i hvordan ordene bliver legende og vedkommende på vers.

Per Vers skabte lige på stedet nye vers. Midt i Gadstrup kirke blev der fortalt meningsfulde og eventyrlige fortællinger på vers med de ord de unge og voksne gav ham. Det var en virkelig imponerende og vedkommende oplevelse. Hvordan han greb ordene og jonglerede med dem, så de blev sat sammen på spontane og nydannede vers. Også Bibelens budskab og fortællinger kom til orde i kirken ved Per Vers´ flotte og inspirerende vers.”

Malene

"Night Club Orchestra har en enestående bredde i deres repertoire, og de mestre hele spektret fra Frank Sinatra til Coldplay med en flammende intensitet og vitalitet! NightClub Orchestra har også en unik egenskab til at skabe en fortryllende kontakt med publikum, som nægter at give slip."

Tak til Xclusive Entertainment for rigtig fin service.

Mine varmeste anbefalinger til NightClub Orchestra og Xclusive Entertainment."

Marcus B., Restaurantchef

Hotel Skansen, Sverige

"Tak til Night Club Orchestra for et super bidrag til vores bryllup.

Vi synes, at de var helt på toppen, og stort set alle af gæsterne har fortalt os uopfordret, hvor fantastisk et band, som vi har fået til at spille.

Bandet skabte en stemning, der fik alle gæsterne enten ud på gulvet eller blot følte at de var til koncert, og derfor måtte høre jer spille.

Bandets valg af numre ramte også gæsterne og vores smag helt perfekt, og deres måde at få inddraget gæsterne i nogle af sangene skabte et ekstra plus for vores bryllupsfest.

Så tusind tak for det hele, og vi vil til hver en tid anbefale Night Club Orchestra.”

Anders H.

”Vi havde en gennemført fantastik aften med Pernille Rosendahl i vores hjem. Xclusive Entertainment, som for øvrigt havde et tårnhøjt serviceniveau, havde fortalt os at Pernille sang fantastisk og samtidig var den sødeste person at få hjem til os. Pernille sang fuldstændig eminent, det bedste jeg til dato har hørt og oveni havde vi lyst til at beholde hende bagefter, da hun er en af de sødeste, mest indlevende personer vi til dato har mødt".

Med venlig hilsen,”

Stephan Sørensen, Direktør

Rema Butiksudvikling A/S

"DJ Peter Kastrup satte gang i festen og der blev danset hele natten - vi er nogen der stadig har tunge ben ?.

Peter Kastrup var utrolig sympatisk og han levede fuldstændig op til vores forventninger.

Vi vil helt sikkert anbefale Peter og Xclusive Entertainment til alle vi møder på vores vej."

Jesper og Mia

”Vi var så heldige at have besøg af The X Orchestra og DJ Per Kristensen til vores sommerfest. Knap 200 feststemte gæster var klar til det helt store show. Vi må sige, at begge artister levede fuldstændig op til vores forventninger og leverede en fantastisk indsats, som gjorde netop denne aften speciel. Vi giver dem 5 måger ud af 5 stk. Man er jo fra Skagen”.

Thomas Hansen

FF Skagen A/S

”Tak til Xclusive Entertainment, vi havde en dejlig dag og fest.

DJ Peter Kastrup leverede et godt stykke arbejde, han var høflig og venlig. Han spillede den musik vi ønskede, hvilket vi havde drøftet inden afviklingen.
Samtidig var han god til at tage imod ønsker fra gæster og ’sortere’ i disse.

Så alt i alt er vi meget tilfredse.

Venlig hilsen,”

Per

"Tak for en fantastisk service og behandling i forbindelse med vores bryllup.

Playlisten levede mere end op til forventningerne - og leverede en præstation udover det sædvanlige!

Det var en helt unik dag og fest med fyldt danse gulv til festen var slut - topklasse!"

Michael Selvig

”Kære Niels, du må gerne hilse Pernille Rosendahl og sige, at hun nu har fået en ny fan i mig. Hun gjorde det ganske enkelt suverænt godt, og vi har fået så mange positive tilkendegivelser fra deltagerne på Pernilles oplæg . Tak for samarbejdet i denne omgang.

De bedste hilsener,”

Martin Broberg

Projektleder

"Jeg ville bare lige give Maiken ros for anbefalingen af Playlisten til vort bryllup.

Playlisten levede til fulde op til vores forventninger og MERE til. Det var en helt perfekt afslutning på dagen og de fik virkeligt folk på dansegulvet.

Så ros til jer alle sammen ?"

Brian Jespersen

"Det var en helt igennem fantastisk bryllupsfest.

Vi var ovenud tilfredse med både dinner pianisten og DJ Peter Kastrup.

Dinner pianisten lagde den perfekte lyd, og alle var henne og rose ham til skyerne. Han lagde en helt kanon stemningsmusik, som på ingen måde var for dominerende.

DJ Peter Kastrup sørgede for super god dansemusik, hvor det først var til sidst, da folk var ved at være rigtig trætte (os selv inklusiv), at dansen gik lidt død.

Vi vil helt klart anbefale både pianist og DJ Peter Kastrup til andre bryllupspar.

Det var dejlig nemt at booke, og vi har ikke haft nogen bekymringer omkring noget, da begge kunstnere ringede os op inden festen og dobbelttjekkede det hele."

Louise og Jesper

"DJ Peter Kastrup var en kæmpe del af at gøre vores bryllup til en fantastisk oplevelse for os. Aldrig har jeg oplevet en DJ der havde så godt styr på hvilket musik der virkede. Vores gæster dansede hele natten og vi var så glade for hvor meget de gav den gas på dansegulvet, fordi han formåede at sætte den rigtige musik sammen.

Ud over det, er han jo bare en utrolig sympatisk og dejlig fyr, og vi var meget glade for at have ham med - han tog varmt imod vores gæster, når de stod ved pulten og bestilte diverse sange. Og både pult og lys var bare helt i top - langt mere og bedre end hvad vi havde turde håbe på.

Vi vil meget gerne give ham vores varmeste og bedste anbefalinger videre."

Christina & marc

Pop Fever tog selskabet med storm! De er helt fantastisk gode. Jeg havde briefet dem på forhånd, som de udbad sig og de var knalddygtige til at inddrage publikum.

Teknikken fungerede som den skulle. Jeg talte ikke selv med Casey, men så han var der om eftermiddagen og riggede til.”

Steen

Pop Fever gjorde festen til noget helt specielt – først med en intimkoncert på 20 minutter der gik lige i hjertet og bagefter med 2 timers dans til musik, du bare må danse til.”

Anita Blikdal Pedersen

PFA Pension

"Playlisten er et super godt band. Dem kan jeg varmt anbefale til andre, og jeg ved også at flere af vores gæster noterede sig deres navn.

En rigtig god fest tak - Sådan!"

Klaus Tvede-Jensen

"I forbindelse med et arrangement hyrede vi Spunkband.

Det var fantastisk. Der var fuldt hus på dansegulvet fra start til slut – så tak ?”

Kim Larsen, CEO

Broste Copenhagen A/S

Vi havde en fantastisk fest. Både Stagebreakers og DJ Mads Laumann fyldte dansegulvet - præcis som sidste år.

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften."

Marianne

DONG Energy

"Vi havde en rigtig god fest og var meget glade for Playlisten, som spillede rigtig godt.

De spillede god og kendt dansemusik og var meget glade og smilende - det var supergodt!"

Anette

"Stagebreakers overgik alle vores forventninger til vores bryllup. Det var helt fantastisk, og vi har kun fået god feedback på Stagebreakers. Det var utroligt som Stagebreakers kunne få alle med på dansegulvet, og alle havde et brag af en fest. Selv min mand som absolut ALDRIG danser, kunne ikke lade være med at blive draget ud på dansegulvet.

Jeg er allerede blevet kontaktet af flere af gæsterne, som ville høre hvordan jeg havde fået sådan et fedt band som Stagebreakers.

Også en stor tak til Xclusive Entertainment for god service. I stod altid klar til at hjælpe, og var meget fleksible når jeg kom med ændringer i programmet, og generelt havde spørgsmål om hvordan og hvorledes.

Xclusive Entertainment & Stagebreakers får en STOR anbefaling fra os.

I er simpelthen en af grundene til, at vores familie og venner stadig snakker om at det var årets fest! Derfor TUSIND tak for alt.”

Peter og Maria

"DJ Peter Kastrup var en kæmpe del af at gøre vores bryllup til en fantastisk oplevelse for os. Aldrig har jeg oplevet en DJ der havde så godt styr på hvilket musik der virkede. Vores gæster dansede hele natten og vi var så glade for hvor meget de gav den gas på dansegulvet, fordi han formåede at sætte den rigtige musik sammen.

Ud over det, er han jo bare en utrolig sympatisk og dejlig fyr, og vi var meget glade for at have ham med - han tog varmt imod vores gæster, når de stod ved pulten og bestilte diverse sange. Og både pult og lys var bare helt i top - langt mere og bedre end hvad vi havde turde håbe på.

Vi vil meget gerne give ham vores varmeste og bedste anbefalinger videre."

Christina & marc

"Vi havde en super dejlig dag ?

Playlisten var super gode. Folk hyggede sig, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger.

Vi har været meget glade for at vi har bestilt band igennem jer.

Tak fordi I var med til at gøre vores bryllup perfekt ?"

Anja og Mike

”Mange tak til jer hos Xclusive Entertainment!

Jeg er rigtig godt tilfreds med musikken. Synes at både Pop Fever og Outlandish gjorde det vildt godt. Vi havde en ekstremt god fest og det var begge bands med til at bidrage med ?

Så ingen klager herfra.

Venlig hilsen,”

Helle Nielsen, Event- & Marketing Coordinator

Interacoustics

"Det gik rigtig godt med Thomas Skov i lørdags.

Thomas er utrolig professionel og gik til opgaven med stor interesse for de unges projekter.

Jeg har talt med programlederen fra Unge Forskere - hun er også meget positiv. Alt i alt en rigtig god dag."

Dorthe Compen Skødt

Science Talenter

”Der bliver stadig, en uge efter, fortalt historier og grinet ved frokostbordene over Svindlerne. I en gruppe af mennesker der til dagligt arbejder med at skabe illusionsnumre og komik, er det meget imponerende, at det lykkedes at svindle dem så overbevisende”

Esben Halding, adm. direktør

TV2 Networks

”Vi havde et super godt arrangement, med de mennesker, vi allerhelst ville se! Soulmagic, med Mikkel Wendelboe og Morten Trøst, og med saxofonist var det helt perfekte valg: topprofessionelle, rigtig god føling med aftenens stemning og utrolig søde og åbne mennesker ... og anlægsleverandøren – også total serviceminded og fuldt styr på detaljerne.

Så tusind tak fordi i hos Xclusive Entertainment bidrog til at gøre vores arrangement til det, vi havde drømt om!

Vi fik et hav af gode kommentarer på musikken, og nu ved vi hvor vi skal henvende os næste gang!”

Lotte H.

Bonnier Publications

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

Stagebreakers var et super fedt band. De ankom i god tid og havde styr på det hele – og fik fyldt dansegulvet lige fra starten.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xclusive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt ?"

Morten Bæksgaard

SSP

"Vi havde et absolut fantastisk bryllup! Og det er ikke mindst også været takket jeres musikere!

Jeg har allerede ringet og talt med pianisten om at han spillede så godt og behagelig musik i løbet af aftenen. Flere gæster var forbi og kommentere hans musik. Vi havde ikke særlig mange sange så hans musik kom rigtig til sin ret.

Og sikke mange henvendelser vi har fået efterfølgende ang. bandet Kester. De var intet mindre end fænomenale!

Jeg kan varmt anbefale både dinner-pianist og Kester til ethvert andet selskab der ønsker god musik til en perfekt aften.

Jeg vil samtidig også takke Xclusive Entertainment for en god service og for at det hele bare klappede!"

Leslie Hess

"Vi havde en fantastisk fest som blot blev endnu bedre, da Thomas Stadsvold gik i gang med at spille.

Stort set alle var på dansegulvet, og der blev danset fra start til slut. Jeg opfattede musikken som meget passende, der var mange gode mix og det meste var super dansevenligt.

Alt i alt en super god aften og nat på musikfronten. Folk dansede på livet løs og var glade, musikudvalget ramte rigtig godt. Og Thomas selv var rigtig sød og imødekommende.

Derudover har jeg været rigtig glad for servicen omkring bookingen. Jeg har haft kontakt med Niels Winther hele vejen, der har været god service, hurtige svar på mine e-mails og i det hele taget god og meget venlig betjening. Nemt og smertefrit og en klar anbefaling værd!

Hvis jeg skal bruge en DJ igen, vil jeg uden tvivl kontakte Xclusive Entertainment!

Så tak for det hele."

Lilje D.

"Stagebreakers er simpelthen forrygende!

De formåede at sende hele festen ud på dansegulvet, også dem som ikke danser.

Vi har allerede booket dem til vores julefrokost.

De er stærkt vanedannende – og vi tør bare ikke tage nogle chancer med et andet live band!"

Helle Riis

Telecare Service

"Det var helt fantastisk! Thomas Wivel kom på, og så var stemningen løftet – og det holdt til efter midnat…

Kæmpe ros til Thomas Wivel. Fra han havde været på var alle simpelthen så glade. Han var rigtig morsom, og jeg havde jo ramt rigtigt i forhold til min fornemmelse af, at han har noget for enhver alder, og der var rigtig mange der roste ham efterfølgende.

Med venlig hilsen,"

Jonas G.

”Arrangementet gik super fint. Torben Pop og Steffen Brandt var begge i topform, og vi var meget tilfredse med deres optræden.

Niels, det var perfekt!”

Erik

Via Biler A/S

”Det var en super god oplevelse, og Thomas Wivel var fremragende på scenen! Han er en sød mand ?”

Henrik Nielsen

POMPdeLUX ApS

”Jeg vil bare sige at det var en fornøjelse at have Thomas Wivel med til vores Hugo Boss afterparty igår aftes. Det var en super god aften, med godt fremmøde og RIGTIG god musik leveret af Tomas ?

Musikken og ham selv var med til at skabe en super lækker og positiv vibe, som fik festen til at gå op i en højere enhed - Så vi er super tilfredse. Tak!”

Carina Caspersen

FASHION EXCLUSIVE

Thomas Madvig var fantastisk, og han klarede det til UG.

Kunden er lykkelig. Hele arrangementet var for dem en succes, og Thomas Madvig var i den grad med til at få festen i mål.

Thomas Madvig vil helt sikkert være i vores tanker fremover.”

Mette Køng Olsen

Nordic Event A/S

"Vi kontaktede Xclusive Entertainment da vi skulle arranger vores kæmpe ’Grand Opening’ fest i Århus. I dagens anledning havde vi booket Thomas Stadsvold til at spille lounge foran butikken på Strøget i Århus. Vi ringede til Xclusive Entertainment kun 2 dage før vores åbning, men det var ingen hindring for Xclusive Entertainment der hurtigt fandt en perfekt løsning til os.

Thomas Stadsvold var en super cool oplevelse. Både kunder og ansatte havde en fantastisk dag med den fedeste musik. Der blev spillet efter vores målgruppes alder og type og Thomas Stadsvold ramte plet med en stil som passede alle.

Xclusive Entertainment har hele vejen givet en god rådgivning og opfølgning på deres arrangement - meget professionelt!

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Xclusive Entertainment og DJ Thomas Stadsvold og vil selvfølgelig benytte Xclusive Entertainment, når vi næste gang skal have en DJ på gaden eller I butikken."

Jes D., Country Manager

Eplehuset Danmark A/S

”Kære Niels og Xclusive Entertainment,

Jeg havde en fantastisk fest! DJ Torben Pop var outstanding og leverede varen på et højt niveau. Efter en omgang lækker mad og gode vine, så var det virkelig dejligt, at festen med Torben forblev på et højt kvalitetsniveau.

Som nogle af mine gæster skrev:

’Sikke et brag af en fødselsdagsfest, mange mange tak for sidst! Strålende bord, dejlig mad og selskab og så lækkert at få danset igennem! Jeg var så vild med DJ’en, han var i sig selv en oplevelse. Dejligt at se en person der elsker sit arbejde! Tusinde tak for den bedste fest, som havde det hele.’

Vi siger tusinde tak for en fed fest, god mad, skønne mennesker og en fantastisk DJ.

Kærlig hilsen,”

Gitte Allermann

"Vi havde en fantastisk fest og der blev virkelig danset igennem. DJ Torben Pop ankom i god tid, var velforberedt, meget flink og leverede bare varen :-)"

Katja Juul Nielsen

R2 Group A/S

”Thomas Warberg var en fornøjelse på scenen. Han formåede virkelig at ramme sit publikum, og alle kunne lide ham. Det var perfekt.”

Søren Hedegaard

FC Midtjylland

”Jeg syntes DJ Torben Pop var fantastisk samarbejdsvenlig.

Under hele aftenen tilpassede han sig situationen bare man fik øjenkontakt med ham. Han var også dygtig til at sikre dansen så godt som muligt, med et varieret musikprogram.

Venlig hilsen,”

Niels Dalsgaard

Thomas Wivels optræden til Jens Ottos konfirmation var helt perfekt og satte stemningen for resten af aftenen.

Det gode vejr og Thomas Wiwels stand up var skyld i, at Jens Otto mente, at det var den bedste konfirmation, han nogensinde havde været til – meget heldigt at det så var hans egen :-)”

Jonas Gredal

”Vi havde en super fest i fredags, og alt gik godt med DJ Torben Pop og Casey, så kun roser herfra. Hvis der skal være gang i den på dansegulvet hele aftenen/natten, så er Torben Pop manden ?

Camilla Hartvig

ALD Automotive

”Hele arrangementer forløb ganske fint. Thomas Wivel leverede et godt show. Tak for hjælpen”.

Jeppe Vestergaard, Advokatfuldmægtig

Gorrissen Federspiel

"Jeg vil med glæde give min anbefaling af Torben Chris.

Torben Chris formåede at få alle deltagere, inkl. nogle af de svenske gæster til at more sig. Han havde sat sig ind i, at det var butiksansatte han optrådte for, og det gjorde showet langt bedre. Torben Chris var langt bedre end forventet, og der var kun rosende ord fra alle vores gæster.

Torben får den største ros herfra, og jeg ville med glæde booke ham igen."

Rune Gjetting

Glitter

"Vi havde en fantastisk dag, og musikken vare bare helt fantastisk ? det kunne ikke være mere perfekt...

Trio La Fontaine spillede lige som de skulle, det var bare rigtigt godt, både under maden og til efterfølgende dans.

Så kun de bedste anbefalinger videre fra os af. Alt har været perfekt fra jeres side, så vi takker utrolig mange gange ?"

Susan & Thomas Jakobsen

"Jeg vil gerne give en tilbagemelding på kunsternes optræden ved vores arrangement.

Vi havde en dejlig aften, hvilket ikke mindst skyldtes DJ Torben Pop, som var en fantastisk DJ, der formåede at favne hele paletten af deltagere, fra vores unge elever til de lidt mere modne medarbejdere – super godt samarbejde med Torben, der er en rigtig behagelig og hyggelig person.

Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xclusive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst Torben Pop."

Lene Ibeth Frost, Forretningskoordinator

Forca

"Hej Xclusive Entertainment,

Vi havde en FANTASTISK oplevelse med Kenneth K.

Alle var med på den og Kenneth K var underholdende, nærværende og super sympatisk.

Det var alt i alt en god proces, både nemt at booke og nemt at planlægge direkte med Kenneth K op til arrangementet.

Så stor ros til jer.

Ulvehyl og løvebrøl fra"

Jette og Nicolaj Sørensen

Vi havde en rigtig fin fest, og DJ Torben Pop gjorde det rigtigt godt med en god blanding af ældre og nyere musik. Dansegulvet blev i hvert fald flittigt brugt. Vi er meget tilfredse.

Bedste hilsener,”

Pia Fabricius

Toms Group A/S

Mads Laumann er blevet rost til skyerne. Han var uovertruffen. Han fik sparket dansegulvet helt op på max umiddelbart efter maden, og formåede at holde en fest kørende non-stop.

Venlig hilsen”

Tina Godsk, Management Assistent

Tryg

"Vi havde en helt fantastisk dag og aften. All Cover levede 100% op til vores forventninger og vi har fået megen positiv respons fra vores gæster. Dansegulvet var fyldt så det var fantastisk.

Vi vil helt klart anbefale All Cover til andre ?"

Line & Michael

”Hej Niels,

Vi havde en rigtig god fest – Torben Pop var som altid super – god musik og højt humør.

Mange hilsner”

Camilla Hartvig

ALD Automotive

"Vi er super tilfredse. DJ Per Kristensen spillede lige det, som holdt festdeltagerne på dansegulvet."

Else-Marie Hjerrild Lorenzen

Vejdirektoratet

”Vi havde en RIGTIG GOD fest, og vi har fået meget rosende tilbagemeldinger på . Det var super duper.”

Liselotte Winther Frellsen

Universal Robots A/S

”I havde fuldstændig ret, vi kunne sagtens være trygge ved Mads Laumann som DJ. Han var med til at skabe de mest fantastiske rammer for en helt igennem vellykket fest. Han forstod virkelig at tilpasse musik, lydniveau og stemning hele aftenen, under middagen, og efterfølgende til et fyldt dansegulv. Jeres råd om at placere baren og DJ tæt på hinanden gav virkelig meget mening, og ligeledes det med at placere det i samme ende som udgangen, så folk gik direkte ind i festen.

Opsætning og nedtagning af udstyr var meget professionelt og gik helt glat. Jeg må indrømme at jeg personligt aldrig ville have valgt at få en røgmaskine med, men den gjorde at dansegulvet og rummet virkede mindre og mere intimt, så det vil jeg anbefale til alle.

Alt i alt må jeg sige at det var en kæmpe succes, og jeg håber virkelig også at Mads havde en god aften.

Mange tak for de gode råd og meget professionelle vejledning.

Venlig hilsen,”

Andreas Nielsen

Un Mercato

”Jeg vil gerne give jer lidt feedback på vores oplevelse af DJ Torben Pop, til vores sommerfest!

Vi er VILDE med ham. Ligeledes har vi modtaget rigtig mange tilbagemeldinger fra medarbejderne og alle var meget positive og glade for Torben Pop.

Han spiller musik der passer til alle os dansemus - der var lidt forskellige årtier, hvilket var super dejligt. Han er jo en pragtfuld gæst at have – så sød, venlig, ydmyg og meget imødekommende. Der var ikke en finger at sætte på hans besøg her.

Stor ros til jer også, for at have lyttet til mine ønsker, og for at opfylde dem.

Med venlig hilsen,”

Astrid Helene Larsen, HR Assistant

Toms Group A/S

"Tak - vi havde en helt fantastisk dag og Mellow gjorde deres til at gøre det til en god fest.

Dinner pianisten var super professionel og leverede den helt rigtige stemning og Mellow leverede det helt rigtige grundlag for at få vores gæster på dansegulvet."

Vivi og Michael

"Vores arrangement med Chili Klaus var super - han var helt fantastisk og det blev en kæmpe oplevelse for vores medarbejdere."

Mette Andersen

SimCorp A/S

”Hej Niels. Larsens Serveringsteater var FULDKOMMENT FANTASTISKE – hold da op en fest vi havde, da de først havde fyret op under os.

Bare det at observere alle gæsterne i starten, var alle pengene værd. Der blev hvisket til sidemanden, tabt et par underkæber og tydelig forargelse og rysten på hovedet blandt mange. Dette forsatte indtil de fandt ud af, at det var sjov og ballade!

De var bare så sjove og gode, og jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra kolleger.

1000 tak for hjælpen – jeg vender tilbage en anden gang.”

Jette Vinsløv, sekretær

Christiansen & Essenbæk A/S

Hybel A/S fejrede fredag d. 23. februar vores nye lokaler/domicil hvor ca. 400 samarbejdspartnere, kollegaer, familier og venner af huset var forbi.

"En fantastisk solrig dag hvor alt spillede MAX.

Torben Pop leverede en hyggelig stemning fra start til slut, med blandede toner som der blev lagt mærke til.

Jeg vil klart anbefale DJ Pop og det er ikke sidste gang, han skal skabe stemning og fest hos Hybel.

Venlig hilsen"

Carsten Jæger Nørbjerg

Hybel A/S

"Hej Niels,

Vi havde en dejlig fest hele dagen og natten med. Peter Kastrup levede fuldt op tll vores forventninger. Han er en yderst rar og sympatisk fyr, som hurtigt pejlede sig ind på, hvad de "skøre tøser"ville høre. Det var meget pigerne, der dansede vlldt i grupper og så indimellem et par "skøre knægte"der hoppede med. De ville vist hellere stå i baren. Lige som det skulle være. Sådan plejer det vist også være, når de fester i TaeKwondo-klubben.

Vi kan varmt anbefale DJ Peter Kastrup. Du skal også have tusind tak for din venlige måde at være på, og tak for rådet med, at vi skulle insistere på at få kaffen i samme rum, sænke lyset og så masser af stearinlys - Det virkede.

Ha' det rigtig godt.

Venlig hilsen"

Anette Riisberg

"Hej Xclusive Entertainment,

Vi havde en forrygende aften, og Mikkel Wendelboe var en super DJ. Han ramte folks smag og alle dansede deres fødder helt i stykker.

Han skal med til vores kommende fester J

Og tak for opfølgning – en fornøjelse af samarbejde med jer.

Kærlig hilsen"

Camma Åstrøm-Andersen

Intenz

”Hej Niels,

Et stort tak for sidst herfra. Alt klappede og I har fået mange rosende ord fra mine kollegaer.

Du havde helt ret med hensyn til Klassens Tykke Dreng, Lars Herlow og Co. gjorde aftenen festlig og alle morede sig.

Jeg hørte kun fra få kollegaer, at musikken var lidt for høj, men det tror jeg altid der er nogen som synes. Min mening er, at når der er liveband, så skal der spilles højt – folk kan gå udenfor og sludre.

Jeg vil bestemt anbefale Xclusive Entertainment som arrangør en anden gang!”

Kirsten Blak, salgskoordinator

Unicon A/S

”Hej Niels,

Det var en sand fornøjelse, alt kørte gnidningsfrit gennem hele forløbet.

DJ Mads Laumann satte med det samme den fedeste stemning i gang til festen. Sjældent har jeg oplevet noget lignende.

Infernal var det fedeste indslag DSV længe har haft, det gik lige i ens nostalgiske hjerte.

Både DJ Mads Laumann og Infernal spillede det fedeste musik til dette brag af en fest, og det gjorde hele festen til en af de bedste i historien. De gjorde det fantastisk”

Mike Valant

DSV

”Vi havde Bjarne Langhoff Band til at spille til Arnsbo Medias 20års jubilæum på Helnan Marselis Hotel for ca. 100 personer.

Bandet spillede båder under middagen med Bjarne og Andreas og til den efterfølgende fest med to bandmedlemmer mere.

Dette var en utrolig god oplevelse!

Bandets fire medlemmer er uhyre dygtige rent musikalsk og teknisk. Vigtigst af alt så er frontmand Bjarne Langhoff en absolut fantastisk humørbombe, som forstår at løfte stemningen til højeste niveau!”

Carsten Hjort Pedersen, Adm. Direktør

Arnsbo Media

”Kære Niels,

Tak for et fedt samarbejde med planlægningen af vores Company Day. Det gik langt bedre end ventet, alle medarbejdere er helt oppe at køre og siger det har været den bedste Company Day nogensinde!

Jeg er lykkelig for at jeg fik overbevist mit team, om at Infernal var the shit. Aldrig har jeg set KPMG hoppe så meget og fyre den af.

Også Wafande leverede varen 100% og skabte et fedt show med alle de gode hits. Jeg havde været lidt nervøs for, om det ville blive hot nok, men det gjorde det og han var for sej.

Niels, jeg vil blot takke dig for en fest!”

Jane Eldrup Lindholm, PA og Team Assistant

KPMG P/S

"Kære Niels og Maiken

Vi havde en fantastisk aften i Toldboden.

Nabiha var super sød og så dygtig til at performe. Jeg havde
været forbi hende inden hun skulle på, for at fortælle hende om det
publikum hun skulle optræde for, hvor mange var kommet for at networke
og for at snakke med tidligere kursuskolleger. Nabiha tog det i stiv
arm og leverede det show hun skulle.

L.I.G.A ”væltede” bogstavelig talt Toldboden og tog både fusen
på mig, min chef og alle de nye advokater. Og hold nu op hvor de
leverede en fest og fik folk op af stolene – for første gang i
årsfesternes historie. Aldrig før har folk turde danse. Jeg er sikker
på, at kombinationen af fri bar og fed musik gjorde forskellen.

Så 1000 tak til jer – og særlig tak til dig, Niels, fordi du kunne
se, at L.I.G.A. skulle være den del af vores arrangement. Det var SPOT
on som min chef sagde.

Wow for en dejlig aften!”

Lisbeth Lygum Willaume-Jantzen, Kursuskoordinator

ADVOKATSAMFUNDET

Vi var i trygge hænder.

Tusind tak til dig Niels - og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk!

Vi fejrede Partner Revisions 50 års jubilæum den 5. maj 2018 i Rebild Bakker, hvor musikken, vejret, 300 glade mennesker og de skønne omgivelser gik op i en højere enhed og gav os en minderig og smuk dag.

Vi som festudvalg kunne helt trygt læne os tilbage og nyde dagen. Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival.

På selve dagen klappede alt som det skulle, og hele teamet bag Xclusive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger!

Jeanette Bjerregård, Sekretær

Partner Revision

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.