Online underholdning

I disse Corona tider er der om noget brug for sjov, nærvær og hygge i virksomheden. Her finder du 5 forslag på god gennemtestet Corona venlig og ”samlende” underholdning for virksomheden, som virker til frokost pausen, fredagsbaren, eller som alternativ til firmafesten eller julefrokosten – alt sammen igennem skærmen, hvor vi i forvejen sidder meget af tiden ligenu.

5 forslag på god online underholdning

Vi guider jer til det rette set up og indslag eller koncert for jer, og hjælper med alt det tekniske, samt afvikling i samarbejde med jer, så I blot skal sende et link ud til medarbejderne med tidspunkt for start, og læne jer tilbage og nyde oplevelsen og fællesskabet ved skærmene.

Online underholdning foregår typisk fra et lokale i virksomheden, eller på en location væk fra virksomheden – her kan man vælge at køre det hele som online underholdning uden publikum, eller man kan vælge at lade nøgle personer såsom kendte ansigter i virksomheden deltage. Alternativt kan man lade et mindre antal medarbejdere deltage som publikummer, hvis det altså kan lade sig gøre i forhold til de gældende regler, og altid med den nødvendige afstand i mellem os.

Online Underholdning er kommet for at blive – i hvert fald for en stund, og de fleste artister er klar på at tænke i nye baner og give en fantastisk, ny og helt nærværende online oplevelse – Så send din forespørgsel på online underholdning, eller den artist eller musiker du har i tankerne, også selvom du ikke finder artisten her på siden – så tager vi en snak om mulighederne, og finder den helt rette løsning for jeres virksomhed.

Tøv ikke – send din forespørgsel eller ring tlf. 7021 7025, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne, til netop jeres situation og ideer.

Husk det koster ikke noget at spørge…

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Corona venlig hilsen

Niels Winther / mobil 21486090

Send forespørgsel

Send en uforpligtende forespørgsel på online underholdning og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.