skab den gode fest
Musik | 3 minutters læsning

Skab det gode fællesskab. Skab den gode fest.

”Det handler meget om energier. Hvordan man bygger op og trækker fra over en aften, for at man helt ubevidst får den fedeste oplevelse.” Kan du huske den dér fest, som du ønskede aldrig skulle slutte?

Den gode fest ligger i den helt rigtige stemning – og den kan du også skabe. For Niels Winther, CEO hos Xclusive Entertainment, handler det først og fremmest om erfaring, og den deler han ud af her. Med mere end 30 års erfaring som DJ og booker, har han oplevet alle de do’s og dont’s, som kan følge med at arrangere en fest.

”Den der stemning, som på en beach-bar på Ibiza. Hvor solen hænger helt rigtigt, drinksene smager som de skal, og de rigtige mennesker er til stede. Og det er den fede musik, der kører på anlægget. Det er jo det, vi alle sammen drømmer om,” siger han.

Helt afgørende er DJ’en. En DJ med den rigtige erfaring, der spiller med øjnene, og lever sig ind i det, de står overfor. En, der kan aflæse publikum. Sådan en DJ er vigtig i Niels’ øjne, for med dem kan man skabe den eksklusive og intime stemning, som gør, man ville ønske, festen aldrig stoppede.

”For at tiltrække de bedste medarbejdere er det vigtigt at holde nogle fede fester, og skabe en fed kultur på arbejdspladsen – og derfor er det heller ikke ligegyldigt, om det er et kendt navn, der kommer på plakaten.”

Med et navn som Rasmus Seebach, Scarlet Pleasure eller Tobias Rahim skaber man ubevidst ringe i vandet. Snakken vil gå om, at der bliver holdt fede fester i den her virksomhed, og helt ubevidst brander man sig selv som et sted med en god kultur, mener Niels.

”Så er der lagt i kakkelovnen til en god aften.”

 

Hjælp til koordinering af den gode fest

Der er mange ting at holde styr på til en rigtig god fest. Hos XE skal du ikke bekymre dig om andet end at nyde festen og holde dine gæster med godt selskab. Vi hjælper med komplette pakkeløsninger, giver professionel vejledning og hjælper med hele planlægningen. I fælleskab med jer, sørger vi for at hele festen kører som den skal og vi hjælper med at finde den helt rigtige artist.

Et samarbejde med os vil fjerne alle jeres bekymringer og i stedet give jer overskud til at nyde festen. For husk at livet er en fest, og vi leverer musikken.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.