Alt underholdning

Vil du underholde dit publikum, så finder du mange muligheder her. Vi har både spænding, grin og forundring på hylderne. Du kan finde trylleri og hypnose, skarp satire og klassisk standupcomedy. Eller booke en vært, der kan styre ordet og festen, på den måde, du foretrækker og i den tone, der passer til dit arrangement. Vi præsenterer vores mest bookede underholdning her, men finder du ikke det, du søger, så send os en forespørgsel alligevel…

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indslag der passer lige til dit arrangement

Der findes et hav af forskellige underholdende indslag til dit arrangement. Lige fra stand-up, musikalsk underholdning og tryllekunstnere, der findes karismatiske konferenciers og ordstyrere, inspirerende foredragsholdere, og så er der anderledes former for entertainere som f.eks. mindgames, tankelæsning og serveringsteatre. Fælles for alle kunstnere, vi samarbejder med, er at de leverer et professionelt show og underholdning af højeste kvalitet.

Underholdning

Med underholdning til festen får du løsnet op i publikum og startet lattermusklerne. Det er vigtigt at finde underholdning, som giver en god stemning og passer til publikum. Med underholdning eksempelvis under middagen er der lagt i kakkelovnen til en god fest. Vi samarbejder både med stand-up komikere og tryllekunstnere

Stand-up

En stand-up komiker er altid et sjovt indslag og en god oplevelse for alle gæster. Komikere er meget alsidige, og gennem os kan du booke alt fra de helt store komikere som Mahamad Habane og Anders “Anden” Matthesen til nye og upcoming komikere – hver med sin historie.

Tryllekunstner

En dygtig tryllekunstner, kan som ingen anden underholdningsform ramme alle grupper af jeres selskab. Tryllekunst rammer på tværs af bl.a. alder, kultur og sprog. Et godt trylleshow fungerer som en fantastisk ice-breaker for selskabet, det giver altid noget at snakke om. Hos Xclusive Entertainment samarbejder vi med flere forskellige tryllekunstnere, vi anbefaler indslag med manipulatoren Jan Hellesøe, mind-control eksperten Mikkel Severin eller tryllekunstner Rune Klan

Entertainer

En entertainer er en blanding af stand-up komikere, tryllekunstnere og andre spændende indslag. De har deres evige evne til at imponere publikum til fælles, og der er garanti for en nærværende og sjov oplevelse. Som entertainer kan du fx få Musikquizzen med Kenneth K direkte til dit arrangement. Vi anbefaler også Klassens Tykke Dreng, der er til dig, der ønsker et indslag skræddersyet til publikummet, hvilket betyder, de ofte improviserer under showet og aldrig laver det samme to gange.

Foredragsholder

Et foredrag kan inspirere, motivere, udfordre, provokere eller underholde. Hos XE har vi en række rutinerede og eftertragtede foredragsholdere, der har stor erfaring med underholdning til arrangementer til fest til både små og store virksomheder, såvel offentlige institutioner som private. Lyt til spændende beretninger og historier fra Chili Klaus.

Book underholdning hos XE

Hos Xclusive Entertainment kan du booke alle typer af underholdning til dit arrangement. Uanset om du ved, hvilken kunstner du vil booke, eller du kun har nogle enkelte tanker om stemning og publikum, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring på +45 7021 7025. Vi tager en uforpligtende dialog om dit arrangement. Vi guider dig med glæde hele vejen og leverer professionel rådgivning og sparring. Resultatet er et fantastisk arrangement, hvor du som vært bare skal læne dig tilbage og nyde underholdningen.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.