Hedeslag

Hedeslag er en akustisk trio, der har specialiseret sig i at spille kendte sange for et bredt publikum. Hedeslag opstod omkring årtusindeskiftet, men de tre unge fyre i Hedeslag mødte hinanden i Holstebro allerede i 1994 og har spillet sammen i mange forskellige sammenhænge lige siden.

Hedeslag gør meget ud af kontakten til publikum. Til det bruger Hedeslag charme og humor som deres vigtigste våben. Alligevel er det selvfølgelig musikken, der er i højsædet når Hedeslag går på scenen. Repertoiret er kendte numre af både danske og udenlandske kunstnere. F.eks. Thomas Helmig, Gasolin, Beatles, Robbie Williams, Ronan Keating og mange mange flere. Den eneste fællesnævner er, at alle Hedeslags sange er hits, som publikum kender og kan synge med på og at de i Hedeslag bliver leveret af tre muntre musikanter.

Hedeslag har spillet på caféer, fredagsbarer, spillesteder, skoler og til private arrangementer, firmafester og kan med det utrolig brede repertoire tilpasse sig ethvert publikum.

Hedeslag består af Thomas Jacobsen på akustisk guitar og sang, Martin Hede på akustisk bas og Martin Have på saxofon, melodica, blokfløjte, kor og percussion.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail