Kim Larsen Jam

Landets bedste Kim Larsen kopiband!

I en tid hvor det vrimler med bands der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, MEN – én mand fra Hvidovre ændrer med et trylleslag alle fordomme om ”kopisangere”. Der er andre som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Kim Larsen-kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet, fra første strofe, til uanede højder.

Om det er den flabede crisp, den intime hvisken, eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue der, med højt humør, altid får skabt en overvældende publikumssucces, når han spiller som solist og koncerter med sit professionelle orkester ”Kim Larsen Jam”.

Med sig i Kim Larsen kopibandet har han bl.a. den tidligere klaverbokser fra det originale ”Bellami” Mikkel ”Ørva” Håkonsson som musikalsk velfærdsbetjent, hvilket sikrer at alle toner og rytmer er korrekt og loyalt placeret.

Hvis du synes at kopibands er kønsløse, åndsfattige og enøjede, så vent til du hører ”Kim Larsen Jam”. Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks – kun vaskeægte magi – det er ikke kun ”lige ved og næsten” – det er som at være der selv.

Peter Philipsen kan bookes solo eller sammen med sit kopiband "Kim Larsen Jam"

Andet kopiband?

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail