Søren Arnsbo

DJ Søren Arnsbo

Søren Arnsbo's erfaring som dj går helt tilbage i slutningen af 80'erne, hvor han som 13-årig entrerede på den lokale radiostation i Århus, og spillede i ungdomsklubben. DJ-karrieren tog fart i 90'erne, hvor han var fast studievært på bl.a. Århus Nærradio/Radio Colombo og The Voice Århus på programmerne "Dancechart.dk", "Total Firser" og aftenradioen. Selvom radiokarrieren stoppede for 3-4 år siden, er karrieren som dj til nogle af DK's mest prominente virksomheder ikke sat på lavt blus - tværtimod.

Søren Arnsbo's store erfaring som dj til firmafester, bryllupper, privatfester og klubber kombineret med radioerfaringen har gjort ham til en yderset dygtig og alsidig dj, der kan bruges til ethvert
publikum.

Den store forkærlighed og kendskab til 70'er, 80'er og 90'er musik gør at han altid spiller den rigtige musik og har en stor evne til at læse dansegulvet.

Søren Arnsbo kan være rablende vanvittig på en scene, men da han også har en veltrimmet situationsfornemmelse som dj, afhænger underholdningsdelen helt af arrangementets type og stemning, så timingen og sansen for at underholde er helt i top.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail