The Tom Jones Experience

Med snart 11 år på bagen er The Tom Jones Experience et af de mest rutinerede og velbevandrede showbands i Danmark. Succesen beror dels på et repertoire der aldrig slår fejl når dansegulvet skal fyldes og dels på et show og en varme der kommer fra hjertet af ti personer der elsker Tom Jones. Alt hvad den legendariske walisiske crooner står for af svulstig sex appeal, soul og kærlighed til musikken gives et ekstra pift i dette show hvor intet er helligt – heller ikke Tom Jones.

Orkestret har mødt Tom Jones og fået hans velsignelse i Las Vegas, Tom Jones Experience er blevet kåret som Københavns bedste live band foran koryfæer som DAD, Thomas Helmig og Die Herren, og de har spillet mere end 500 koncerter og har modtaget mere end 2000 par trusser på scenen.
   
Fra evergreens som "What’s new Pussycat", "Delilah" og "It’s Not Unusual" til nyere klassikere som "Sex Bomb" og "Kiss" kommer man godt rundt i krogene i et varieret repertoire der er som skabt til et dansegulv - Tom Jones Experience - når men vil have fest for en bred målgruppe!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail