Stand up komikere

Uffe Holm
Uffe Holm ER Danmarks ukronede drengerøv nr. 1! 
Uffe Holm er dansk stand-up’s svar på Robbie Williams - altid hurtig på aftrækkeren og skarp i replikken.
På scenen er Uffe Holm en ustyrlig fyr, der med sin utrolige energi får hele salen til at vibrere. Uffe kan få liv i selv det sløveste publikum. Uffe er med sit højhastighedsshow og skarpe bemærkninger den ideelle mand at hyre, hvad angår fester på gymnasier, handelsskoler, firmaer og andre steder. Ligegyldig hvilken fest vil der med garanti komme ekstra fart på, når Uffe træder ind i lokalet.
Uffe Holm har altid nogle hæsblæsende, originale og yderst morsomme ting i baglommen, som bare venter på at blive fyret af. Uffes fortrukne emne er kontrasten mellem mænd og kvinder.
Trods sin unge alder kan han alle de kneb, som får alle tilskuerne helt frem på stolekanten. Uffe Holm er en energibombe, der er væsentlig mere opkvikkende end kunstige stimulanser.
Casper Christensen spottede Uffe Holms talent på en café i Solrød, og hurtigt kom Uffe Holm med som ”special guest” på Timm og Gordons Danmarksturne. Siden cafeen i Solrød har Uffe Holm været vidt omkring i mediebranchen – radio som tv - samt snuset lidt til reklamebranchen, da han medvirkede i reklamefilmene for hhv. Merlin og Toms Chokolade. På tv kan man opleve Uffe som vært i TV3 programmerne “Bluff” og “Idols” Uffe Holms anmelderroste one man show “The Uffe Holm Show” har nu solgt over 30.000 eksemplarer


Rune Klan
Det er meget få ting, som Rune Klan ikke kan få til at forsvinde, men en af dem er publikums opmærksomhed. Så snart den sympatiske sjællænder går på scenen sidder man fast i sin stol, stift stirrende på den talentfulde tryllekunstners lynhurtige hænder. Og ikke alene er Rune Klan en tryllekunstner af international kaliber, han er også en utroligt morsom mand, der elegant fletter vittigheder og komiske situationer ind i sit show. Rune Klan er fuldstændig gået væk fra høje hatte, hvide kaniner og det obligatoriske tandpasta smil. Derimod er der tale om trylleri med dagligdagsting som f.eks. tøjklemmer, aviser og skinker!! Man ved aldrig hvad der kan dukke op (eller forsvinde...) i Rune Klans farverige verden.
Rune Klan startede med at trylle i 1987. Siden da er Rune Klan blevet et etableret navn i internationale magikerkredse. Som den første dansker blev Rune Klan inviteret med til tryllekunstnernes fornemmeste kongres "F.F.F.F. Congress" i USA, hvor kun de 150 bedste af verdens mange magikere får adgang. Rune Klans magi kan åbne alle døre, og efter to tournéer i Amerika er han faktisk ved at være lidt af et navn derovre! Derfor er Rune Klan et oplagt emne, når det gælder internationale selskaber. Herhjemme får flere og flere øjnene op for Rune Klans talenter. Rune Klan har optrådt for de største og mest krævende firmaer herhjemme som f.eks. SAS, IBM og Egmont A/S - altid med enorm succes!
Dansk TV har også haft fat i Rune Klan, der er set både på DR og TV2. Rune Klan behøver ikke skærmen som filter for at kunne få ting til at forsvinde. En af hans specialiteter er at trylle lige foran næsen på et undrende publikum, der aldrig opdager hvordan hans magiske fingre narrede dem. Men det Rune Klan gør allerbedst er at stå på en scene og underholde større selskaber med sin blanding af comedy & magi. Rune Klan er det perfekte valg, hvis du vil se magi i topklasse samtidig med at du bliver underholdt!


Thomas Hartmann
Thomas Hartmann betegnes af mange som dansk stand-up komiks bad boy. Ikke fordi Thomas Hartmann er sjofel eller på anden måde går under bæltestedet, men fordi han siger det, som andre kun tør tænke. Og helst kun, når de er alene.
Thomas Hartmann serverer skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer af livet omkring ham, og talrige optrædener har bevist, at Hartmanns udgydelser giver anledning til både latter og eftertanke.
Thomas Hartmann debuterede som stand-up komiker i 1996 og har siden lavet masser af radio og TV. Bl. a. har han været tilknyttet TV-programmer som "FC Lisby", "Ugen der gak" og "Året der gak", og han har også været morgenvært på radiostationen The Voice.
Men allerbedst er Thomas Hartmann, når han står på stand-up scenen. Parolen er klar: "Intet er helligt, bare det er sjovt nok". Thomas Hartmann er da også det ultimative bevis på, at man godt kan være hård uden at være uhøflig, ligesom de mennesker, der får en over næsen, kun får det, fordi de har
fortjent det.


Sebastian Dorset
Gennem mange år har Sebastian Dorset været den sjove mand bag de sjove. Både som tekstforfatter for Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen og Jan Gintberg på deres shows, men også som vært og konferencier ved forskellige stand-up-arrangementer. De senere år er retfærdigheden sket fyldest, og  Sebastian Dorset er kommet frem i rampelyset, hvor han hører hjemme med sin tørre, underfundige og begavede komik. Sebastian Dorset er journalist af baggrund, og det fornemmer man. Når Sebastian Dorset skriver og kommenterer i medierne. Og når Sebastian Dorset i sine shows tager kritisk fat på verden, hverdagen, videnskaben og og andre småting.


Tobias Dybvad
I 2005 kunne Tobias Dybvad opleves i Stand-up.dk på TV2 Zulu. Samme år og også i 2006 var han med i "Talegaver til børn" til fordel for UNICEF. Han har været del af det populære satirehold "Tjenesten på P3" og står bag uforglemmelige musiknumre som Anders Foghs "Minimalstat", "Hvor blå vi er", "Kan du høre Dan Lynge" og ikke mindst ”Stomiarns Handihjælp". I 2006 optrådte Tobias Dybvad sammen med Geo, Omar Marzouk, Michael Schøt og Jacob Tingleff og under instruktion af Alexander Kølpin i comedy-teateropsætningen “Ordet er mit” på Bellevue Teatret. Comedy-teater er en ny genre, der blander comedys fandenivoldske facon med teaterets sceniske opbygning. Tobias kunne også opleves som support til Jacob Tingleffs show “Pyt med skjorten”. I 2007 var Tobias Dybvad med som gæsteopvarmer på Jan Gintbergs “Big Time Paranoia” turne hvor han optrådt hos landets største kulturhuse og teatre med stor succes. Tobias kan også opleves på dvd'en "Big Time Paranoia".


 

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail