Beat It

BEAT  IT! er Danmarks nye topprofessionelle live - og backing band.

Folkene bag Beat It! har spillet sammen på kryds og tværs i diverse sammenhænge, optrådt og indspillet med kendte navne som Jakob Andersen, Heidi Willer, Daniel fra X-faktor (2010), Stan Urban, Peter Larsen, med mange flere, samt skrevet og indspillet sange for bl.a. AAB DH, og har nu dannet et seriøst velspillende hold af dygtige musikere.

Orkestrets første prioritet er at skabe en god fest, ikke kun på dansegulvet og i baren, men også på scenen, og med et yderst velovervejet repertoire, bestående af udelukkende tophits, er dette næsten en umulighed ikke at opnå.

Der er garanteret et gennemført og vellykket arrangement, når det veltrimmede og toptjekkede band med en forsanger i absolut særkklasse indtager scenen med et brag.

Repertoiret består af alle de største hits man kan komme i tanke om fra bl.a. Elvis Presley, The Beatles, Jackson 5, Stevie Wonder, AC/DC, Sting, Kim Larsen, Michael Jackson, Thomas Helmig, Robbie Williams, Backstreet Boys og Justin Timberlake - alle med stor vægt på at skabe en fest, og samtidigt ramme det perfekte lydbillede til det enkelte nummer.

Beat It! kan hyres i forskellige konstellationer fra 5 til 11 mand, med blæsere, korpiger og ekstra guitarist, og spiller således op til alt fra privatfesten til den helt store firmafest med fuldt setup samt lyd og lys.

Beat It! optræder også med kendte gæstesolister.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail