Groovebox

Book Groovebox her

Groovebox er Danmarks mest efterspurgte partyband, og de leverer live musik af den højeste kvalitet. Bandet opstod ud fra et ønske om helt kompromisløst at levere festunderholdning af den bedste kvalitet. Bandet består af en grundstamme på 3 medlemmer, men de har i alt 20 forskellige musikere tilknyttet.

Perfekt til alle fester

Uanset hvilken fest og publikum de skal spille festmusik til, så kan de skræddersy en oplevelse, der passer til jeres ønsker. Bandets høje niveau af kvalitet betyder, at de kan spille alle de største hits gennem tiden. Det gælder både danske og engelske, samt helt dugfriske megahits fra kunstnere som Bruno Mars, Medina og mange flere.

Groovbox er sandsynligvis Danmarks mest erfarne partyband, når det kommer til at spille live musik til fester af alle slags. Med over 3000 optrædener på cv’et har de den erfaring, der skal til for at sikre din fest den perfekte festmusik.

De er ligeledes aktuelle som bryllupsband og kan levere alle løsninger til jeres bryllupsfest. Alt fra en diskret duo til det helt store koncertshow med lyseffekter og røgmaskiner. De har optrådt til over 1400 bryllupsfester og ved lige præcist, hvordan aftenen skal forløbe i samarbejde med jer.

Bookes som:

Forespørg på Groovebox

Send en uforpligtende forespørgsel på Groovebox og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.