All Cover

Karismatisk partyband med stort repertoire

All Cover er et 4-mands band, der består af den karismatiske og dygtige sangerinde Jeanne, den formidable guitarist Christian Iversen, den energiske og syngende bassist Craig Hermie og den charmerende trommeslager Mikkel Pehn, der sætter rytmen så overbevisende, at ingen kan sidde stille. De har mange års erfaring og har spillet til flere hundrede julefrokoster, bryllupper, sommerfester, konfirmationer og fødselsdage.

Både virksomheder og private har haft besøg af bandet, ligesom de har optrådt til både store og små arrangementer. De ved med andre ord, hvordan man skaber en god fest, og ser det som deres vigtigste opgave.

All Cover har et bredt og varieret repertoire, der spænder fra de gamle klassikere alle kender og elsker at synge med på til de nyeste hits, du hører i radioen. En ting er dog sikkert – sangene får nyt liv, når All Cover tager dem under kærlig behandling. Bandet giver sangene nyt liv ved at blande dem på overraskende og interessante måder, så det aldrig bliver kedeligt.

Spiller alle gæsters yndlingsnumre

Bandet tager gerne imod ønsker, så det er sikkert, at ingen gæster går hjem uden at have hørt et af deres yndlings numre. Har nogle af gæsterne lyst til at prøve kræfter på scenen, er der plads til det, og bandet tilbyder også gerne sangundervisning, hvis en gæst ønsker at optræde med et nummer. I selskab med All Cover er mulighederne mange.

Bookes som:

Forespørg på All Cover

Send en uforpligtende forespørgsel på All Cover og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Vi havde en helt fantastisk dag og aften. All Cover levede 100% op til vores forventninger og vi har fået megen positiv respons fra vores gæster. Dansegulvet var fyldt så det var fantastisk."

  LINE & MICHAEL /

  "Jeg skriver blot for at sige TAK for en helt fantastisk aften. Musikken var helt, helt perfekt - vores gæster snakker stadig om hvor helt utrolige All Cover var; tror der var nogle stykker med ømme fødder dagen efter ?

  Tak igen - det var bare helt perfekt."

  HELLE OG JAMES /

  "Vi var super tilfredse med bandet All Cover.

  Trods skybrud kæmpede de sig frem og leverede et brag af en fest. Alle gæsterne var SÅ imponerede over dem og de indfriede alle vores forventninger og mere til. Vi kendte dem ikke i forvejen men havde blot hørt lidt på hjemmesiden og så tog vi chancen... Og det var vi meget glade for.

  Vi ville uden at blinke booke dem en anden god gang og til hver en tid anbefale dem til andre."

  Dorthe & Christian /

  "Tak for en forrygende oplevelse.

  Hils All Cover og sig, at de ramte den lige i røven, selv med udskiftning på holdet...;-)

  Vi havde en fantastisk aften og alle gæster var også vildt begejstrede.

  Vi tøver ikke med at anbefale jer til alle."

  Mange tak og mange hilsner fra solskinsøen Bornholm.

  /

  "Vi havde en helt fantastisk og uforglemmelig bryllupsfest.

  Dansefesten blev helt i top da All Cover spillede til et propfyldt dansegulv fra start til slut.

  De var super professionelle, og forstod virkelig at ramme deres publikum.

  Det hele toppede da brudeparret fik lov at lukke festen - stående på plankebordet - og give den fuld gas til ’Highway to Hell’.

  Bandet All Cover leverede virkelig varen og dem vil vi ikke tøve med at anbefale - de var super gode.

  Hele forløbet op til var også fint, hvor dialogen med kapelmesteren fungerede fint.

  Tip top over hele linien, og top karakter herfra!"

  Mette og Kenneth /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.