Beverly Hills Orchestra

Danmarks mest populære coverband

Bandet er også kendt som BHO har siden 1986 underholdt til alverdens firmafester og arrangementer. BHO består af Henrik Launbjerg på vokal, Hans H. Egestorp på guitar, Lars Elswing på bas, Mikkel Søby på trommer og Stig Skovlind på keyboard. Alle er professionelle og utrolig dygtige musikere.

Oplev de største hits gennem tiden

Orkesteret spiller en skøn blanding af de største hits gennem tiden. De har et bredt repertoire, der indeholder alle de gode gamle klassikere. Oplev bl.a. ”Love Is In The Air”, ”September”, ”You’re The First My Last”, ”Stand By Me” og ”Regndans”. Krydret med de største nye hits som ”Moves Like Jagger”, ”Blurred Line” og ”Get Lucky”. De er langt mere end blot prikken over i’et. De er et orkester, der skal og må opleves live.

Bookes som:

Forespørg på Beverly Hills Orchestra

Send en uforpligtende forespørgsel på Beverly Hills Orchestra og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Beverly Hills Orchestra formår at sætte gang i en fest. Det er skønt med et bredt repertoire, ekstremt dygtige musikere samt en kanon forsanger, som har publikum i sin hule hånd og samtidig er en gudsbenådet sanger. En fornøjelse at de formår at få festen til at kulminere. Vi havde en skøn fest, hvor Beverly Hills Orchestra var langt mere end blot prikken over i’et!”

  TINE LINDGAARD / EGENCIA

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.