The Antonelli Orchestra Booking

Book The Antonelli Orchestra her

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de leverer danseglade rytmer til kæmpesuccesen Vild Med Dans. Eller måske har du hørt dem, når de står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen. Udover at være kendt fra populære TV-shows er The Antonelli Orchestra et af landets mest eftertragtede bands til firmafester.

Verdens bedste Vild Med Dans-orkester

BBC har tidligere kåret bandet som det bedste af alle verdens Vild Med Dans-orkestre. Musikerne er da også blandt den absolutte elite. Det hører man tydeligt, når de spiller. Hver for sig behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits. Tilsammen kan de spille alt. De leger med klassikerne og leverer swingende versioner og fortolkninger. Både klassiske evergreens og de nyeste pophits bliver kærligt behandlet. De besidder et musikalsk overskud og kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør.

Oplev som band eller med artist

The Antonelli Orchestra har erfaring med alle typer af optrædener. De spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle andre arrangementer, hvor der ønskes kvalitetsmusik. Hvert job – uanset om det er på TV, til firmafest i industrikvarteret eller i en baghave i Bagsværd – skræddersyes til arrangementet. Bandet kan derfor også bookes i en mindre udgave og eventuelt sammen med andre musikere. Oplev dem bl.a. med solister som Hanne Boel, Zindy Laursen eller Søren Sko.

Bookes som:

Forespørg på The Antonelli Orchestra

Send en uforpligtende forespørgsel på The Antonelli Orchestra og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

    Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

    Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

    Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

    Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

    Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

    Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

    Marianne / Ørsted

    Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

    Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

    Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

    Henrik Fleron / DSV

    Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

    Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

    Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

    Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

    Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

    Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.