guldholdet-booking

Guldholdet

Book Guldholdet her

Guldholdet er et festligt og erfarent orkester, som i mange år har fungeret som Michaels Carøes faste backingband. Bandet har, udover det faste samarbejde med Michael Carøe, spillet som festorkester i utallige andre sammenhænge.

Kunsten at improvisere

Uanset hvilket arrangement du skal holde, kan bandet udvides med korpiger, hornsektion og gæstesolister. De kan sammenlignes med teaterets verden, hvor det handler om at improvisere. Her skal en gruppe skuespillere på slap line følge instruktioner fra en dirigent og publikum. Der er intet manuskript og alt kan ske. “Guldholds Popfordring" har samme udgangspunkt: En livekoncert baseret på publikums ønsker trukket op af hatten, der går rundt før/under showet. Under selve seancen griber det om sig, når der også tages mod ønsker direkte fra scenekanten. En musikalsk festoplevelse udover det sædvanlige.

Bookes som:

Forespørg på Guldholdet

Send en uforpligtende forespørgsel på Guldholdet og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Guldholdet mere end leverede varen som du også havde sagt. De var virkelig i hopla og fik skabt en rigtig god positiv stemning og mange folk konstant på dansegulvet.

  Brian Mikkelsen / Dansk Erhverv

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.