Festmaskinen band

Festmaskinen Band

Book Festmaskinen her

Festmaskinen har spillet med flere store artister. Musikerne i bandet har bl.a. turneret og indspillet med kunstnere som bl.a. Søren Sko. Det er derfor ikke uden grund, at Festmaskinen er et af Danmarks mest anerkendte backingbands. Festmaskinen er et af landets bedste og mest rutinerede partybands. De blev til i 2003, og har over 15 års erfaring som et af landets bedste partybands.

Navnet lyver ikke

Navnet forpligter, og i dette tilfælde skal navnet tages helt bogstaveligt. Der er festgaranti, når bandet træder på scenen. De optræder med en energi og spilleglæde, der trækker alle folk på dansegulvet og holder dem der hele aftenen og natten. Bandet har et bredt repertoire, og de tager publikum med på en tidsrejse med musikalske højdepunkter og de største pilepæle fra de sidste 50 år i musikken. Der er noget for enhver smag, og denne store alsidighed gør bandet utroligt populært. Partybandet kan også levere musik under middagen. De kan spille jazzklassikere og smagfulde evergreens, og er du mere til det klassiske, kan bandet også opleves med strygekvartet. Uanset hvad så skaber de den helt rigtige og afslappede stemningen under maden eller til receptionen.

Bookes som:

Forespørg på Festmaskinen

Send en uforpligtende forespørgsel på Festmaskinen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.