The Hitmen Band

Book The Hitmen her

The Hitmen er et populært backingband, og de har optrådt med store artister som Gloria Gaynor, Rasmus Seebach, Medina, L.I.G.A, Stine Bramsen, Barbara Moleko, Christopher, Peter A.G., Shaka Loveless, Wafande, Nabiha, Søs Fenger, Ida Corr,
Outlandish, Lis Sørensen, Tøsedrengene, Sanne Salomonsen, Sko/Torp og mange andre store kunstnere.

Blandt landets mest populære partybands til firmafesten

De er et af landets mest populære partybands, og det skyldes blandt andet, at de altid har kunden i centrum. Deres optrædener er altid tilpasset kundens behov og ønsker, og alt efter arrangementsstørrelsen kan størrelsen på bandet skaleres op og ned fra 4 til 10 mand. De har specialiseret sig i skræddersyede musikarrangementer, og der er aldrig to aftener, der forløber ens, når man booker The Hitmen.

Oplev megahits fra de sidste 4 årtier

De spiller de allernyeste hits fra bl.a. Rihanna, Medina, Katy Perry, J-Lo og Daft Punk. Derfra bevæger de sig til de største og mest tidløse klassikere fra de sidste 4 årtier. I selskab med Michael Jackson, Prince, Simply Red, Tina Turner, Thomas Helmig og mange andre. De mestrer både soul-, disco- og popmusikken og kombinerer dem på elegant vis. Fællesnævneren for det hele er musik, der sikrer et fyldt dansegulv hele natten.

Bandet er det oplagte valg for den kræsne festarrangør, der ønsker intet mindre end den bedste musikalske underholdning til sit arrangement.

Bookes som:

Forespørg på The Hitmen

Send en uforpligtende forespørgsel på The Hitmen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.