Søren Sko Duo

Book Søren Sko her

Søren Sko med det borgerlige navn Søren Svenninggard er tæt på umulig at komme omkring på den danske musikscene. Han har befundet sig hjemmevandt på den, siden han i 1989 udgav sit debutalbum sammen med Palle Torp. Til sammen udgør de den legendariske duo Sko & Torp. Søren Sko spiller både sin egen musik og fantastiske fortolkninger af store danske og internationale navne. Med sin poprock, charme og anekdoter er han en eminent livekunstner, der kan sparke gang i festen og dansegulvet.

Sko & Torp

På Århus Universitet mødte Søren Sko guitaristen Palle Torp. Det blev starten på en lang og succesfuld karriere, hvor alene den første plade solgte 200.000 eksemplarer. Den gjorde Sko & Torp landskendte med numre som ”Long Lonely Night”, der væltede Danmark i begyndelsen af 1990’erne. Det var der, den karakteristiske stemme brød igennem lydmuren til danskerne, og den har ikke sluppet. Selvom Sko & Torp var fra hinanden i en årrække, er de nu igen sammen og har rygende travlt med at spille koncerter landet over.

I perioden hvor Sko & Torp var fra hinanden, udgav Søren Sko seks soloalbums. De gav ham b.la. prisen som ”Årets Danske Sanger” til Dansk Grammy. På størstedelen af dem har han selv skrevet tekst og musik, men de indeholder også hjertevarme fortolkninger af klassikere som Elton John, Lionel Richie og John Lennon. Det er de færreste kunstnere, der kan løfte de helt store klassikere, men også her skinner han igennem.

Stort repetoire og anekdoter fra livet som popstjerne

Han er med sin alsidige musik og store repertoire altid garant for at få gang i en fest. Krydret med anekdoter fra livet som popstjerne i 90’erne og personlige fortællinger om bruddet med sin kæreste gennem næsten 35 år for at forfølge en gammel flirt, får du en helstøbt og nærværende underholdningsoplevelse med musik af fineste dansk kvalitet.

Bookes som:

Forespørg på Søren Sko

Send en uforpligtende forespørgsel på Søren Sko og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.