Firmaarrangement

Er det blevet tid til det næste firmaarrangement? Så er du havnet det helt rigtige sted hos Xclusive Entertainments. Vi har mange års erfaring i underholdningsbranchen og har opbygget omfattende erfaring med, hvad der skal til for at skabe en fantastisk stemning og sikre, at jeres medarbejdere bliver godt underholdt.

At planlægge firmaarrangementer kan være en stor og tidskrævende opgave. Et af de vigtigste elementer for et vellykket firmaarrangement er underholdningen. Hos Xclusive Entertainments er vi eksperter i at levere førsteklasses underholdning til alle typer firmaarrangementer. Uanset om det er det yngre, ældre, smalt eller bredt publikum, så kan vi hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig oplevelse. Om I planlægger en stor firmafest, en intim middag eller sjov sommerfest, kan vi stå for alt underholdningen og sikre, at jeres event bliver en succes.

Underholdning til firmaarrangement

Hos Xclusive Entertainments kan vi tilbyde et imponerende udvalg af underholdningsmuligheder til firmaarrangementet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke lige finder det, du søger på siden.

Live musik til firmaarrangement

Vi har et bredt udvalg af live bands og solister, der kan spille alt fra jazz og klassisk musik til pop, rock og de nyeste hits. Vores udvalg af musikere og bands kan tilpasses enhver stemning og sørge for, at jeres gæster får en fantastisk oplevelse.
Du kan læse mere om vores live bands og artister.

DJ til firmaarrangement

Hvis I ønsker en DJ til at skabe den rette stemning, kan vi booke nogle af landets bedste DJ’s, der kan spille alt fra loungemusik til energiske danse- og partymixes. En DJ er det helt ideelle valg hvis der skal være gang i festen senere på aftenen. Skab et dansegulv, der ikke vil stå tomt til jeres firmaarrangement.
Se alle vores DJ’s her.

Foredragsholdere til firmaarrangement

Skal der være et spændende foredrag på programmet til jeres firmaarrangement, som skal inspirere jeres medarbejdere med et spændende og motiverende foredrag, har vi ligeledes en række anerkendte foredragsholdere hos Xclusive Entertainments. Vi kan booke jer en foredragsholder indenfor mange forskellige emner. Med en foredragsholder vil I opleve indsigtsfulde fortællinger, der giver jeres medarbejdere noget at tænke over og tage med sig hjem.
Se vores foredragsholdere her.

Komiker til firmaarrangement

En særlig underholdningsform, der er blevet utrolig populær til firmaarrangementer, er at booke en komiker. En god latter kan være den perfekte isbryder til et firmaarrangement. Vi samarbejder med nogle af landets bedste komikere, der kan levere underholdning i topklasse og sørge for, at jeres gæster får en uforglemmelig aften.
Se alle komikerene her.

Andre underholdningsformer til firmaarrangementet

Udover de ovenstående muligheder kan vi også booke tryllekunstnere, hypnotisører, gøglere og meget mere. Du kan også booke korte radioaviser, politisk satire eller musikquizzer til firmaarrangementet. Der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille. Vores mål er at sikre, at jeres arrangement bliver unikt og mindeværdigt. Kontakt os endelig for at høre mere om alle dine muligheder hos Xclusive Entertainments.

Skab et vellykket firmaarrangement med Xclusive Entertainments

Erfaring og Ekspertise
Med mange års erfaring i underholdningsbranchen har vi hos Xclusive Entertainments stor erfaring med at stable et firmaarrangement på benene, som garanterer, at jeres medarbejdere vil gå glade og tilfredse hjem derfra. Vores team består af dedikerede medarbejdere, der er eksperter i at planlægge, koordinere og gennemføre succesfulde events. Vi har de nødvendige kontakter til at få netop jeres ønsker til at lykkes.

Skræddersyede Løsninger
Vi forstår, at hvert firmaarrangement er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres specifikke behov og ønsker. Vi lytter nøje til jeres vision og mål for arrangementet og sørger for, at underholdningen er perfekt tilpasset jeres event. Uanset om I ønsker et temaarrangement, en elegant gallamiddag eller en afslappet sommerfest, kan vi levere den rette underholdning. Hvis I på forhånd ved, hvad I vil have, om det er en helt specifik artist eller komiker, så er vi også den helt rette at opsøge.

Kundeudtalelse

“Alt foregik uden at vi behøvede at tænke over noget, og vi kunne deltage i festen sammen med alle vores kolleger. Alt i alt var det et rigtigt godt arrangement med god underholdning og god musik, og jeg vil klart anbefale Niels Winther og Xclusive Entertainment til andre og selv benytte dem igen til senere arrangementer.”

Fordele ved at lade os stå for underholdningen til firmaarrangementet

Tidsbesparelse
Ved at lade Xclusive Entertainments tage sig af underholdningen til jeres firmaarrangement, sparer I værdifuld tid og ressourcer. Vi håndterer hele processen fra start til slut, så I kan fokusere på andre vigtige aspekter af jeres event. Vi kommer også gerne selv til festen og sørger for, at alt går som planlagt.

Professionel håndtering
Vores team er erfarne i at håndtere alle detaljer omkring underholdningen, fra kontraktforhandlinger til tekniske specifikationer og koordinering på dagen. Vi sørger for, at alt forløber som smurt, og at I undgår stress og bekymringer.

Kvalitetssikring
Når I vælger Xclusive Entertainments, kan I være sikre på at få underholdning af højeste kvalitet. Vi arbejder kun med de bedste artister og performere, og vi garanterer, at vi vil gøre alt for at levere en fantastisk underholdning til jeres firmaarrangement.

Fleksibilitet og tilpasning
Vi er fleksible og tilpasser os jeres behov og ønsker. Uanset om der sker ændringer i sidste øjeblik, eller hvis I har særlige krav til underholdningen, vil vi altid forsøge at finde de løsninger der skal til.

Skal vi stå for jeres firmaarrangement?

Er I klar til at planlægge jeres firmaarrangement og tage det til næste niveau? Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig oplevelse for jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Vi glæder os til at høre fra jer og begynde planlægningen af jeres næste store event.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Forrygende firmafester

To gange om året udsender vi vores inspirationsguide til forrygende firmafester. I januar sætter vi fokus på sommerfesten og i juli på julefrokosten. Sidder du med ansvaret for at planlægge firmafesten, synes vi du skal tilmelde dig - just saying!