tessa
Musik | 2 minutters læsning

Tessa tager på hævntogt gennem debutalbum

Tessa tager på hævntogt gennem debutalbum

Efter mange år på toppen af dansk hiphop, har Tessa udgivet sit første album. Rapdronningens succesfulde karriere har indtil videre resulteret i en lang række singler, som gang på gang er strøget ind på hitlister og røget på rotation hos radiostationer. Men nu er hun klar til at tage et nyt skridt med et fuldendt album. Det har været ventetiden værd, for albummet “Tessas Hævn” er ikke hvilket som helst album.

Hun har længe gjort op med stereotype forestillinger om kønsroller, ligestilling og seksualitet, som også skinner igennem på hendes albumudgivelse. Men denne gang er hun ekstra blodtørstig. På meget ærlig og ufiltreret vis fortæller hun sårbare historier fra sit eget liv. Hun sætter sig selv i centrum, når hun står frem og giver sine fans mulighed for at spejle sig i hendes egen fortid.

I sangen “Engletårer” bliver vigtigheden af et hævnalbum for alvor understreget. For i en kombination af mod og sårbarhed fortæller Tessa om personlige oplevelser med overgreb, og som Soundvenue skriver, er det “en nødvendig fortælling, der har manglet på hiphopscenen.”

Rapperen fra Hundige har formået at skabe den ultimative hævn til både haters og spøgelser fra fortiden. Hun beskriver det bedst i linjen fra “Bål”, som er blevet ikonisk for hende: “Den bedste hævn er succes.”

Book Tessa hos XE

Book Tessa ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev det fantastiske band før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

 

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.