Tryllekunstner

En tryllekunstner tager magien med på scenen, og du kan være helt sikker på god underholdning. Tryllekunst involverer publikum til ethvert arrangement, og du får en personlig og nærværende oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en rigtige underholdning.

Vi samarbejder med flere forskellige kunstnere, der alle har det til fælles, at de har stor erfaring og leverer et professionelt show. Vi tilbyder både trylleri målrettet børn, trylleri målrettet voksne, og trylleri der egner sig til store og små forsamlinger. Ligeledes kan du opleve close-up trylleri, hvor du kommer helt på, og magien sker lige for øjnene af tilskuerne eller comedy-trylleri, der kombinerer trylleri med skøre indslag og jokes.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Book en tryllekunstner

Det kan være svært at finde den rette tryllekunster. Heldigvis er vi eksperter i alle de tryllekunstnere, vi samarbejder med, og vi er eksperter i at matche dit arrangement med den helt rigtige underholdning. Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement, og sammen finder vi den perfekte underholdning.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 Vi sørger for det hele, mens du og dine gæster nyder den magiske forestilling.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.