Underholdning

Underholdning til dit arrangement skaber en fantastisk stemning og løsner op i hele publikum. Uanset publikum har vi et underholdende indslag til din fest eller arrangement, som får folk i godt et godt humør, og som lever videre hele aftenen. Du kan bl.a. vælge mellem musikquizzer, impro-comedy med sjove og skæve sketches baseret på publikummets ønsker, falske foredrag til at tage fusen på dine gæster eller sjove og underholdende serveringsselskaber til under middagen.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Vi samarbejder med mange forskellige entertainere, og de er alle forskellige. Fælles er dog, at de er de absolut bedste inden for deres felt. Booker du underholdning gennem Xclusive Entertainment, er du garanteret underholdning af absolut højeste kvalitet.

Hvis du ønsker at booke underholdning til dit næste arrangement, send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025. Så tager vi en snak om mulighederne for et underholdende indslag til din fest eller arrangement. Med professionel underholdning tager du absolut festen til et nyt niveau – vi hjælper dig med at løfte eventet.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.