Foredragsholder

Et foredrag med en af Xclusive Entertainments foredragsholdere kan skræddersys præcis til dine ønsker. Et foredrag kan inspirere, motivere, udfordre, provokere, underholde eller give et frisk pust. Hos XE har vi en lang række rutinerede og eftertragtede foredragsholdere, der har stor erfaring med arrangementer til både små og store virksomheder, offentlige institutioner og private.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Det perfekte foredrag

Det perfekte foredrag… findes ikke. Alligevel har vi hos Xclusive Entertainment formået at håndplukke de foredragsholdere, vi anser som værende de bedste i branchen. En foredragsholder kan fortælle med udgangspunkt i sin egen, personlige historie, være et humoristisk indslag eller handle om et bestemt emne. Alt sammen tilpasset ud fra dit publikum. Den bedste foredragsholder har karakter, viden og evnen til at formulere sig klart og behageligt. Her kommer erfaring ind i billedet, og mange af vores foredragsholdere har flere årtiers erfaring i at sammensætte og afholde et foredrag så tæt på perfekt, som det fås.

Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer i alle typer af settings og med alle typer af publikum. Vi er mere end klar til at hjælpe dig, og vi guider sig hele vejen fra den indledende uforpligtende dialog, til kunstneren går af scenen, og lyset slukkes.

Book den bedste foredragsholder direkte hos XE

Hvis du ønsker at booke en foredragsholder til dit næste arrangement, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ringer til dig og tager en uforpligtende dialog, hvor vi sammen finder den rigtige kunstner til dit arrangement. Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.