Ordstyrer

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Book ordstyrer hos XE

Ordstyrer holder hånd i hanke med slagets gang og kan moderere selv den mest komplicerede debat eller talkshow på en elegant og naturlig måde. Det sikrer taletid, emner og spørgsmål og sikrer, at du får en professionel afvikling af dit arrangement.

Danmarks mest populære ordstyrere

En dygtig vært kræver viden, erfaring og kompetencer – alt sammen noget, som alle de ordstyrere, vi samarbejder med, mestrer. Med den rigtige ordstyrer kan du løfte dit arrangement og holde styr på både deltagere og publikum – det er nemlig vigtigt at kunne skære igennem på en naturlig og humoristisk måde.
Gennem Xclusive Entertainment kan du booke nogle af Danmarks mest populære ordstyrere, både Clement Kjærsgaard , Felix Smith og Natasja Crone . Med alsidighed og erfaring kan du løfte oplevelsen for dit publikum til et nyt niveau – vi hjælper dig til at få en veludført event.

Vi kender alle de værter, vi samarbejder med, ud og ind. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning gennem hele processen, og det vil glæde os at hjælpe dig med at finde den vært, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Du kan både kontakte os for at booke en specifik ordstyrer eller hvis du blot har nogle tanker og idéer om dit arrangement. Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025. Så tager vi en uforpligtende dialog om muligheden for en ordstyrer til dit arrangement.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.