Konferencier

En konferencier sørger for et perfekt afviklet arrangement. Konferencieren er din sikkerhed for et veludført arrangement, der kører som en smurt maskine. Med en af de mange konferenciers, som Xclusive Entertainment samarbejder med, kan du være sikker på, at dit arrangement blive afviklet underholdende og professionelt, og at publikums opmærksomhed fastholdes under hele seancen. Samtidig sikrer den rigtige konferencier, at du trygt kan læne dig tilbage og nyde dit arrangement uden at bekymre dig.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Book en konferencier

En vært kan løse mange opgaver, men fælles for dygtige konferenciers er en uovertruffen evne til at sætte stemningen og læse både publikum, deltagere og arrangører. Det er konferencieren, der i samarbejde med dig som vært sikrer et fantastisk arrangement med glade gæster. En konferencier hører ikke kun til i store awardshows, det kan også fungere perfekt til firmajulefrokosten, konferencen eller en større reception.

Danmarks mest populære konferenciers

Hos Xclusive Entertainment har vi et stort kartotek af erfarne konferenciers der har stor værtserfaring og er kendte ansigter. Blandt de mest kendte konferenciers til fester og konferencer kan nævnes Thomas Skov og Sofie Østergaard. Det er alle konferenciers, der kan sikre dig eminent og træfsikker afvikling af ethvert type af arrangement. Vi samarbejder også med komikere som Lasse Rimmer eller Magnus Millang, der skaber fantastisk underholdning.

Hvis du ønsker at booke en konferencier, så send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025. Så tager vi en snak om mulighederne for en konferencier til din fest eller arrangement. Tag arrangementet til et nyt niveau – vi hjælper dig til en veludført event.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.